bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
12
0
topic
[GM] Flexis sajucis prātā?
FL3X
Uzraugs
Lojālais lietotājs
SuperBiedrs
876 atbildes forumā
Online: 87d 17h 40m
Redzēts 7. martā, 10:32
Pievienots, 2019. gada 08. decembrī, 22:02

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [X]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [X  ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ X ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [X ]

Anketa

Tavs vārds: Jānis

Iepriekšējie nickname:  Subzer0/FL3X

Tavs vecums: 21

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Matthew Rutherford - Los Santos Motors.

Pieredze kā Gamemaster: Pieredze ir diezgan pietiekoša , kā ar GM , tā arī ar ADM statusu , esmu bijis šeit iepriekšējās sezonas, kā arī šogad - sākot no  GM pakāpeniski ar laiku paagustinot savu līmeni līdz administrātoram , kad vēl servera vadība bija citu cilvēku rokā

Pieredze Roleplay jomā: Ar  to saucamo Role-Play dzīvi nodarbojos, rpoju , vairāk kā 5 gadi , sajēga, kas un kā ir pietiekoša. Spēšu apmācīt/pastāstīt/palīdzēt utml darboties.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): N/A

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): N/A

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Mani sauc Jānis , esmu 21 gadus vecs  pārs mēnešus atpakaļ esmu ieradies no UK uz LV , un savu brīvo laiku pavadu iekš Role-Play servera vai arī piestrādāju mūsu dārgajā dzimtenē.   Mans hobijs varētu tā teikt ir sports, patīk skatīties - fanot jeb nodarboties ar  to saucamo  ''totalizātoru''. Ik pa laikam , kad tas saucamais ''piķis'' ir kabatā , tad jau var atpūsties, pavadīt savu brīvo laiku , kā vien sirds kāro. Vairāk es par sevi nevaru neko pastāstīt , jo īsti nezinu , ar ko lai Jūs iespaido. Ja vēlaties vairāk ko uzzināt , droši PM - es nekožu.

Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?  Tāka uz doto momentu gamemaster pieteikšanās ir aktīva , un es tā nodomāju , kāpēc lai gan atkal neizmēģināt savas prasmes un pietiekties? Aktīvi cauru dienu/nakti darboties serverī , palīdzēt spēlētājiem , kā arī ar tiem pašiem /report ir diezgan interesanta nodarbe, tajā pašā vidū arī Rpot.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Sveicināts cienījamais lasītāj , tātad  mani sauc Jānis , tas saucamais FL3X - daudzi mani pazīst jau kā Subzer0.  Izvirzu savu kandidatūru uz to saucamo ''GM'' - GameMaster amatu , jo vēlos uzturēt serveri aktīvi , ar tiem pašiem /reportiem , apmācībām , situāciju risināšanām u.c. lietām. Esmu aktīvs spēlētājs , kurš spēlē cauru dienu/nakti , neredzot citreiz sauli aiz loga , jo tīri neko negribās darīt , kā pavadīt savu brīvo laiku iekš burvīgā servera. Kā jau  augstāk minēju , esmu šeit bijis tā saucamajā ''staff pulkā'' , kad šo visu vadīja pavisam citi cilvēki , spēju katram pierādīt , ka ne par velti tie gadi role-play dzīvē ir pavadīti ar zināšanām. Priekš katra  es esmu atsaucīgs/izpalīdzīgs , neesmu nekad atteicis, lai arī kāda būtu tā situāciju , jebkādā veidā mēģinātu palīdzēt/uzjautāt palīdzibu. Pazīstu arī  dažus cilvēkus no iepriekšējās sezonas, kas šobrīd atrodās STAFFā , aktīvi strādā/pilda savus pienākumus un pavada RP dzīvi. Dodu Jums šādu iespēju izteikt savas  domas , rekomendēt vai noraidīt manu pretī nākšanu, viss ir Jūsu rokās. Paldies, ar cieņu FL3X/Jānis.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: 

 

SNAKE
Lojālais lietotājs
MethodMen
518 atbildes forumā
Online: 24d 20h 19m
Redzēts 2023. gada 26. martā, 11:47
Pievienots, 2019. gada 10. decembrī, 13:54
0
post

Nu sveiks Flexer , zinu kādu laiku jau tevi , vienā laikā tikām pieņemti administrācijā KICK , savu darbu pildiji , nesūdzētos par to. Ir savi mīnusi , bet kam viņu nav ? Tākā Discordā runājām vairākas reizes , liecies sakarīgs . Došu PAR , jo cilvēks paliek cilvēks un ko dari tu apzinies .

 

GoblinX
VIP
Jančukiņš
301 atbildes forumā
Online: 32d 17h 58m
Redzēts 2022. gada 05. septembrī, 22:52
Pievienots, 2019. gada 18. decembrī, 16:41
0
post

Sveiks, Flex!

Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu, to pieņemt, uzrunāja pieteikums, protams, sākumā radijās nesaskaņas ar blakusprojektu, bet viss noskaidrojās, lai saņemtu statusu sazinies ar mani serverī.
Paldies, ka iesūtīji pieteikumu, veiksmi serverī, uz tikšanos!

Ar cieņu MTA.KICK.LV administrācija.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0