bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
8
0
topic
[Gamemaster] Thomas
Thomas
Bijušais administrators
105 atbildes forumā
Online: 7d 17h 20m
Redzēts 2022. gada 18. decembrī, 10:38
Pievienots, 2019. gada 05. decembrī, 08:55

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ x ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ x ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ x ]

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Tomass

Iepriekšējie nickname: Thomas Conway (Sonton Garage)

Tavs vecums: 17

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Raymond Williams (West Coast Crips)

Pieredze kā Gamemaster: Nav pieredzes, kā jau iepriekš minēju, tādēļ nolēmu to gūt iekš KICK, un attīstīt savas zināšanas kā GM's un pat iespējams pilveidoties tālāk, bet laiks rādīs.

Pieredze Roleplay jomā: RolePlay jomā pieredze ir konkrēti teikšu 1-2 gadi, RP skolotāji tā sakot ir bijuši man ļoti labi, nav bijuši tie, kuri troļļo vai pārkāpj terminus, esmu laika gaitā ļoti mainījies iekš KICK, Roleplay esmu attīstījis līdz diezgan augstam līmenim tā sakot.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Pirms statu RR esmu ticis sodīts vairākas reizes, to /history man nedabūt atpakaļ, bet tas viss bija iepriekš, kā arī esmu uzsācis jaunu iespaidu veidot par sevīm un ar panākumiem, jo neesmu vēl ticis sodīts, kā ne kā, KICK bija pirmā pieredze iekš MTA vispār vēstures manā dzīvē, tapēc iepriekš tie admin jaili bija cik bija.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): Vēsturē nekas man nav, līdz ar statu RR tika viss izdzēsts, kā arī neesmu nopelnījies paraut kādu aJail līdz šim vēl

Iepazīstini mazliet ar sevi: Sasveicināšanas topika man nav, tāpēc pastāstīšu nedaudz par sevīm īsumā, ko es daru, kā pavadu laiku ikdienā un kas mani saista, gan nedaudz par raksturu. Tātad esmu 17 gadus vecs jaunietis, kas ikdienā bieži pavada laiku pie datora, kā arī protams eju uz skolu, mācos vidusskolā. Pie datora pavadu lielāko daļu dienas skolas dienās, nodarbojos ar cīņas sportaveidu, ko sauc par kikboksu jau vairākus gadus, par raksturu ko varu pateikt, esmu diezgan centīgs dažās jomās kā piemēram Roleplay jomā, par ikdienišķu dzīvi - slinks pildot mājasdarbus, draudzīgs esmu ļoti arī horoskops man ir Zivis, ko dēvē par vienu no draudzīgākajām horoskopa zīmēm. Saprotos ar komūnu diezgan labi, protams jebkādos slengos, gan sarunvalodā, gan arī ļoti lietišķi varu, ja nepieciešams. Tas arī īsumā par manīm, iepriekšējajos pieteikumos jau pastāstīju par sevi, domāju ka pietiks ar šo. Un vēl piebildīšu ka uz manīm var paļauties, ko apsolu to vienmēr izdaru, esmu to pārbaudījis. Drīzumā paliek 18, tomēr, prātiņš uz vietas.

Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?:  Mani piesaista mana ikdienišķā laika pavadīšana iekš KICK, jo spēlējot, erpojot tur, aplūkoju cilvēkus, kas ļoti neievēro roleplay terminus, kā arī pārkāpj manā acu priekšā tos. Tas ļoti traucē erpot, es vēlos pieteikties uz GameMaster, gan sava labuma pēc, lai ikdienā erpojot ar statusu, cilvēki vismaz respektēs mani un turpinās erpot, kā piemēru erpoju nelegālajās, kā zināt kad cilvēkam kaut ko nozog, vai ko cenšas izdarīt pēc dabas jau strādā aizsardzības funkcija un nedos to, tāpec daudzi vienkāŗši vai nu pamet serveri RP laikā, vai dara kaut ko citu, labi tas tā. Bet arī otrs iemesls kādēļ vēlos iekš GM pienākuma, jo vēlos tiešām cilvēkiem palīdzēt ar problēmām ko man būs jārisina, kā piemēram,  ja kāds pārkāps terminus, lai spēju tam palīdzēt. Īsumā serverī vēlos palīdzēt pievaktēt tautu no dažādiem termina pārkāpējiem.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums):  Tātad atsaucoties uz to, ka projektā KICK iekš MTA ir vajadzīgi aktīvi GM'i, nolēmu rakstīt pieteikumu uz to. Šobrīd to apsvēru un izplānoju kā tas notiks, ja notiks. Šī gada notikumā esmu serveri ļoti labi iepazinis, pat teiktu ļoti pietiekami un esmu gatavs uz kaut ko tādu, nopietnu. Apsvēris esmu savu brīvo laiku. Vēlētos jau personīgi pats uzlabot servera kvalitāti, sodot termina pāŗkāpējus un palīdzot cilvēkiem tos novērst, nu tās situācijas nepatīkamās un uzlabot reputāciju, pasargāt jaunos spēlētajus  projektā no milzīgiem termina pārkāpejiem. Kā jau teicu ka esmu ļoti labi informēts par servera notikumiem, par to kā viss tur notiek, par spēlētājiem, spēja ļoti draudzīgam būt man ir, ar administrācijas komandu sadarboties nebūs problēmu domāju, un ceru ka iegūšu savu pirmo pieredzi iekš šejienes, pienākumā. Es spēju pielāgoties situācijai ļoti ātri un spriest loģiski, jo tas ir nepieciešams sava pienākuma veikšanai situācijās. Jā nesūdzos, pirms statu restarta esmu diezgan daudz noziedzies, bet tā ir kā nekā pirmā pieredze un es to apsolos labot. Protams vienmēr saka ''neuzzināsi ja nedosi iespēju, es domāju ka esmu pelnījis iespēju gūt, pierādīt sevi un gūt pirmo un ceru ne pēdējo pieredzi iekš pienākuma. Pat iespējams kandidēt uz kaut ko augstāku projektā KICK un mani tas vienmēr ir ļoti aizkustinājis un atstājis labāko iespaidu atšķirībā no citiem projektiem, jo spēlētāju ir pietiekami, iepriekš spēlēju kopā ar ļoti labi pieredzējušiem spēlētājiem, kuriem bija labas zināšanas iekš roleplay, lomu spēles. Mācījies esmu ļoti daudz no savām kļūdām. Es personīgi ļoti augsti novērtēšu, ja tomēr tikšu par GM, liels jums paldies! Ar cieņu, Tomass.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Apzinos

Pēdējo reizi rediģēja Thomas, 2019. gada 06. decembrī, 14:05.

Kapracis
Galvenais administrators
Lojālais lietotājs
ausdrazisfm
735 atbildes forumā
Online: 52d 19h 5m
Redzēts 2023. gada 20. novembrī, 14:10
Pievienots, 2019. gada 06. decembrī, 07:35
0
post

Par ganjau busi pielietojams kaut nedaudz


Ziemsitis
Lietotājs
29 atbildes forumā
Online: 11h 12m 59s
Redzēts 2021. gada 06. aprīlī, 13:51
Pievienots, 2019. gada 06. decembrī, 13:11
0
post

Nezinu... Nu kur var tik debīli rakstīt savos 17 gados? Tā vien šķiet, ka knapi zilbes velc kopā. Citāts no izcili topošā administrācijas locekļa --

 Mani piesaista mana ikdienišķā laika pavadīšana iekš KICK, jo spēlējot erpojot tur, aplūkoju cilvēkus kas ļoti neievēro roleplay terminus, kā arī pārkāpj manā acu priekšā tos, tas ļoti traucē erpot, es vēlos pieteikties uz GM', gan sava labuma pēc lai ikdienā erpojot ar statusu, cilvēki vismaz respektēs mani un turpinās erpot, kā piemēru erpoju nelegālajās, kā zināt kad cilvēkam kaut ko nozog, vai ko cenšas izdarīt pēc dabas jau strādā aizsardzības funkcija un nedos to, tāpec daudzi vienkāŗši vai nu pamet serveri RP laikā, vai dara kaut ko citu, labi tas tā. 

Nu kā var 17 gados rakstīt kā deģenerāts? Neviena punkta 92 vārdos... Tu kaut kāds Rainis neesi, kurš pusi a4 lapas ar vienu teikumu aizraksta? Viņš vismaz komatus pareizi salika un prata vismaz teikuma domu sastādīt. (Tā pasniegtā doma ir vienkārši katastrofa. Tu pats vispār saproti ko tu tur esi rakstījis, vēlējies pateikt citiem šī komūna locekļiem?

Kādu respektu Tu gaidu no spēlētājiem, iegūstot šo gm statusu, ja Tu pat rakstīt neproti? 

Bet arī otrs iemesls kādēļ vēlos iekš GM' amata, jo vēlos tiešām cilvēkiem palīdzēt ar problēmām ko man būs jārisina, kā piemēram ja kāds, pārkāps terminus, lai spēju tam palīdzēt. Īsumā serveri vēlos palīdzēt jums pievaktēt no dažādiem termina pārkāpējiem.

Pirms sāc risināt citu problēmas un izpratni par roleplay, iemācies vismaz rakstīt latviešu valodā.

P.S. Es pat tālāk neskatijos, šis bija vienīgais paragrāfs, kas tika izlasīts. Man vienkārši žēl pat iedomāties, kas tur tālāk par sviestu ir samuhīts.

 

 

 

 

PRET

 

Pēdējo reizi rediģēja Ziemsitis, 2019. gada 06. decembrī, 13:13.
Snow
Lietotājs
17 atbildes forumā
Online: 1d 12h 38m
Redzēts 2019. gada 22. decembrī, 00:05
Pievienots, 2019. gada 06. decembrī, 14:40
1
post

 

 

PRET

Jo es tā gribu. :) 

Pēdējo reizi rediģēja Snow, 2019. gada 06. decembrī, 14:40.

Dieggo
Lietotājs
🧐 .
67 atbildes forumā
Online: 5d 9h 54m
Redzēts 2. februārī, 15:58
Pievienots, 2019. gada 06. decembrī, 15:34
0
post

@Biggy vakar tev vēl bija ieraksts "PRET"

 gud

Angelis
Veterāns
daunis
1201 atbildes forumā
Online: 149d 23h 5m
Redzēts 2023. gada 09. septembrī, 23:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 06. decembrī, 15:50
0
post

es lieku par ,jo esi sagarīgs ,drošvien neatceries bet pirms statu rr erpojām kopā iekš pd ,biji norm čūbis un no rp rubij vairāk nekā daži labi :) ,gl 

cau

6ix9ine
Lietotājs
19 atbildes forumā
Online: 22h 41m 48s
Redzēts 2020. gada 14. janvārī, 15:58
Pievienots, 2019. gada 06. decembrī, 18:01
0
post

Šodien saskāros ar šitiem tipiņiem. Pirmais iespaids jau bija drausmīgs, jo katra sekunde sākās ar OOC chatu.Īsti nezinu vai tu tur arī biji, bet tās bija tīrākās ŠAUSMAS!

Flomits
Lietotājs
Krītiņš
167 atbildes forumā
Online: 9d 9h 54m
Redzēts 4. martā, 18:53
Pievienots, 2019. gada 06. decembrī, 18:48
0
post

Nu man liekās tā 50/50 bet vairāk jau velk uz to pusi kur teikt PRET jo nu palasīju postus augstāk tas daudz ko izsakridro.. 

GoblinX
VIP
Jančukiņš
301 atbildes forumā
Online: 32d 17h 58m
Redzēts 2022. gada 05. septembrī, 22:52
Pievienots, 2019. gada 06. decembrī, 20:49
0
post

Sveiks, Thomas!

Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu, to pieņemt, jādod iespēja ir, pieteikums uzrunāja diezgan, iespējams, daudz nezināsi sākumā būs bail jailot, bet palīdzēsim.


Paldies, ka iesūtīji pieteikumu, veiksmi serverī, uz tikšanos!

Ar cieņu MTA.KICK.LV administrācija.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0