bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
2
0
topic
GM pieteikums no 7n4?
7n4_
Lietotājs++
Arč
257 atbildes forumā
Online: 15d 16h 50m
Redzēts 8. aprīlī, 16:42
Pievienots, 2019. gada 24. novembrī, 22:17

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [done ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [done ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [done ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [done ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [done ]

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Artūrs

Iepriekšējie nickname: Arturs

Tavs vecums: 17

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Tom Brick - LSPD 2 virsnieks, Bill Quartez - Valsts Drošības Dienests [privātā org.]

Pieredze kā Gamemaster: Tātad pieredze ir diezgan tāda paliela šajā jomā, kā arī esmu bijis kas augstāk nekā GM. Tātad īsumā pastāstīšu kas ko kā... Tātad savu pieredzi GM ieguvu serverī kā ser*ent.lv kas bij tāds diezgo interesants notikums man, jo diezgan interesanti tas viss pavērsās, bet ar servera aizvēršanos amats izzuda. Tālāk seko Smo*th*lay.lv kurp biju sākumā GM amatā pēc kā pārcēla dēļ zināšanu daudzuma uz augstāku amatu kurp biju pasēdējis kā MTA jaunākais administrātors un atbildīgs par nelegālo zonu. Diezgan interesanti bija, kā arī ieguvu vēl klāt daudz ko interesantu. Tas laikam arī ir viss, itkā nekas daudz, bet pieredze šajā amatā tika iegūta un to jau biju zinājis iepriekš.

Pieredze Roleplay jomā: spēlēju vispārīgi roleplay jau sen, sāku ar samp kad vēl biju sīks pipuks, pārgāju uz mta rp un tagad vēljoprojām spēlēju mta tikai RP, protams, arī esmu gājis spēlēt gta5 rp bet tas mani tik ļoti nepiesaista ka mta. kopēji esmu nospēlējis tikai mta RP kādu vienu gadu, varbū vairāk varbūt mazāk, dienas neskaitu. pirms tā biju mega fanāts samp rolepaly, bet tas nebija ilgi. kopēji esmu diezgan paspēlējis mta rp, esmu diezgan daudz ko samācījies.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī):

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): https://imgur.com/398W17M

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Sasveicināšanās topika tomēr nav, bet iepazīstināšu sevi pats. Tātad Sveicināti cienījamie lasītāj , mani sauc Artūrs. esmu 17. gadus vecus. Nodarbojos ar dažādu video spēļu spēlēšanu ko dara mūsdienās visi. Dienā pie datora pavadu visu savu brīvo laiku, tas ir kā beidzas skola tā līdz vēlai naktij vai pat vēl visu nakti citreiz :D. Esmu draudzīgs, aktīvs, vienmēr gatavs palīdzēt. tā pa lielam par manis viss, dzīve ir pārāk garlaicīga tāpēc vissa man dzīve sastāv šeit sēžot bazarējot vnk. :D

Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?:  Sāksim jau ar to ka mani piesaista pati administrācija, tiešām iteresanti, teikšu godīgi rēcīgi fujaki , kā arī izpalīdzīgi un gribu būt viens no viņiem. Kā arī piesaista serverī tādi cilvēki ko visi saukā par ''lowakiem'', piesaista ļoti viņi, jo velos apmācīt palīdzēt tādiem cilvēkiem kas neko vēl nezin no RP,  vēlos sniegt tādas zināšanas kādas man sniedz administrācija ko esmu iemācījies jau iepriekš.

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Sveicinats cienijamais lasitaj , tatad  mani sauc Artūrs , tas saucamais 7n4_.  Izvirzu savu kandidaturu uz to GameMaster amatu , jo velos uzturet serveri aktivi , ar tiem pašiem /reportiem , apmacibam , situaciju risinašanam u.c. lietam. Esmu aktivs speletajs , kurš spele cauru dienu/nakti , neejot ara no majas , jo tiri neko negribas darit , ka pavadit savu brivo laiku iekš jusu komuna briniškigaja serveri. Speju katram pieradit , ka ne par velti tas laiks, ko esmu darijis roleplay'a, ir pavadits ar zinašanam un protams zinašanu iegušanu. Priekš katra  es esmu atsaucigs un izpalidzigs , neesmu nekad atteicis, lai ari kada butu ta situacija , jebkada veida sniegtu palidzibu vai uzjautatu pec tas. Uzskatu, ka mans pienakums ir palidzet ka ari apmacit un sniegt padomus, jo mana pieredze, salidzinoši, ir daudz vertigaka par tikko ienakuša cilveka pieredzi saistiba ap roleplay'u. Lai pilnvertigi sniegtu šadu palidzibu bieži vien ir vajadzigas labas rakstura ipašibas. Esmu diezgan gudrs visas RP jomas, ka nelegalajas, ta legalajas un parejos Valdibas darbos. Tacu visvairak mani piesaista Nelegala joma, neesmu spidošs, tacu ir diezgan stabili pamati. Ka ar i, savos gados, ir pietiekami liels logiskais saprats ka ari zinašanas par to, nevis ka citiem fruktiem. Velos vairak palidzet Jums pašam administracijas lokam palidzet ar to, ko pats esmu iemacijies un dot ari citiem iemacities to ko es iemacijos ilga laika gaida rp'ojot. Velos palidzet, dot mazak darba Jums, jo ir saprotams, kad katram ir savs laiks ko pavada pie datora, un visi nevar sedet bez dzives ka es tikai pie datora:D . Dodu Jums iespeju izteikt savas  domas , rekomendet vai ari noraidit manis veidoto pieteikumu uz GM amatu, ceru uz to labako. Paldies, ar cienu 7n4_.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā!

7n4_

Sneaky
Bijušais administrators
598 atbildes forumā
Online: 97d 3h 45m
Redzēts 21. februārī, 13:09
Pievienots, 2019. gada 24. novembrī, 22:17
0
post

Par , normals cubis , mak rpot . nebus problemas .

UMEH
Lietotājs
jaunais talants
125 atbildes forumā
Online: 5d 17h 4m
Redzēts 7. martā, 18:30
Pievienots, 2019. gada 24. novembrī, 22:32
0
post

Pret, jo nepatīk attieksme serverī, pret visiem izturies itkā kāds tev būtu kaut ko nodarījis, nedomāju, ka ktkads depressed donnie ir jāņem par gm.

Angelis
Veterāns
daunis
1201 atbildes forumā
Online: 149d 23h 5m
Redzēts 2023. gada 09. septembrī, 23:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 24. novembrī, 22:35
0
post

pret ,viss tiek paksaidrots @Axel postā :)

cau

swolex
Lietotājs
𝖍𝖊𝖓𝖗𝖎𝖏𝖘 I
457 atbildes forumā
Online: 9d 2h 40m
Redzēts 2023. gada 25. septembrī, 10:12
Pievienots, 2019. gada 24. novembrī, 22:41
0
post

pret, pasēdi vēl labāk.

- If you don't like me then i'm sorry -

Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 14h 40m
Redzēts pirms 7 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 25. novembrī, 08:20
0
post

Ka jau zinat visiem lieku par, pēc rr esmu daudz savādāks cilvēks. Par tev vecais.


Animals
Lojālais lietotājs
Lietotājs++
Tādai būtu jābūt?
149 atbildes forumā
Online: 7d 8h 28m
Redzēts 17. martā, 22:25
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 25. novembrī, 13:10
0
post

Bļaaa Blondīne automātiski tev dodu zaļo gaismu kā arī pašam galva ir uz pleciem un saproti ko dari tikai nepatika toreiz ka bišķiņ tolli mētāji,bet tas ir tīri pie dirsas.

+PAR #Blondīne

GoblinX
VIP
Jančukiņš
301 atbildes forumā
Online: 32d 17h 58m
Redzēts 2022. gada 05. septembrī, 22:52
Pievienots, 2019. gada 26. novembrī, 15:26
0
post

Sveiks, 7n4!

Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu, to noraidīt, serverī pavadītas tikai 16stundas, un jau pieteikums, smieklīgi, paspēlē vēl, kā jau minēja administrācijas, tad mēgini velreiz.
Paldies, ka iesūtīji pieteikumu, veiksmi serverī, uz tikšanos!

Ar cieņu MTA.KICK.LV administrācija.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0