bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
4
1
topic
[Gamemaster] - Cosmoss.
Cosmoss
Lietotājs
kruc puika
168 atbildes forumā
Online: 6d 10h 37m
Redzēts 2020. gada 29. maijā, 13:07
Pievienots, 2019. gada 09. oktobrī, 16:25

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [X]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [X]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [X]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [X]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [N]

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Dmitrijs.

Iepriekšējie nickname: Nav.

Tavs vecums: 15 Gadi.

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: George Washington - Hightway Reapers -MC- San andreas, Floyd Neil - Gas Monkey Garage.

Pieredze kā Gamemaster: Jau diezgan lielu laiku atpakaļ biju Gamemaster tādā serverī kā T*ru.LV -(Ceru ka neuzliks WARNING point kjp par citu projektu reklāmu). Biju vecākais Gamemaster Mult*play.LV serverī. Tajos serveros GM amatā noturējos diezgan ilgi, bet nu abi serveri tagad jau ir slēgti. Ar manu darbu vienmēr spēlētāji bija apmierināti un problēmu sakarā ar manu darbu nebija.

Pieredze Roleplay jomā: Par tādu kā Roleplay es uzzināju jau diezgan sen, tas bija apmēram 2014. vai 2015. gadā, bet nu uz to laiku tie ''Roleplay'' serveri bija tas pats kas Freeroam's, bet citas valsts serveros tiešām varēja atrast īstu High RP serveri. Uz to laiku es spēlēju tikai un vienīgi SA:MP -(San Andreas Multiplayer), tur arī sākās mani piedzīvojumi RP jomā. Bieži sastapos ar problēmām, terminu nezināšanas dēļ, uz to laiku vispār nezināju ka tādi kā termini eksistē un ko viņi no sevīm rāda, bet kā jau saka Māte Google visu zin, atrodot visus terminus, pierakstīju tos uz lapiņas un pielīmēju pie monitora xd. Ar laiku visi termini tika apgūti, nu varēja doties lielākos projektos ar lielāku RP līmeni, domāju es, bet nu nekā! Sākās skola, laika maz, mājasdarbu pilns, atzīmes nav labākās... Tika izlemts pamest SA:MP uz kādu laiciņu, bet kad atgriezos SA:MP man neizrādīja pilnīgi nekādu interesi, tad es vispaŗ viņu izdzēsu un sāku internetā meklēt ko jaunu kas saistīts ar Roleplay. Tur es atradu Krievu projektu CRMP -(Criminal Russia Multiplay), tas būtībā ir tas pats kas Samp, tikai tur ir jauna karte, jauni skini, un serveru arī ir vairāk. Sākot tur spēlēt ātri vien atmetu. Tur serveros no Roleplay ir tikai un vienīgi nosaukums. Nu tagad jāpastāsta kā uzzināju par MTA. Sēžot ar draugu pie viņa mājās, izdomājām paspēlēt spēlītes viņa datorā, ieraugot nepazīstamas spēlītes Ikoni, paprasīju kas tā par spēli un tas arī bija mūsu leģendārais MTA. Atnākot uz mājām, uzreiz ielādēju jaunāku versiju un sāku spēlēt visādos serverīšos, kur ir tikai DM un nekas cits, tur pat neviens nezin kas tie ir tādi termini. Vienā labā dienā, skolā aizgāju pasēdēt ar draugiem, paņemot viena drauga telefonu, ieraudzīju viņa Whatsapp grupās ''Multi Theft Auto KICK.LV'' grupu, uzreiz sāku izprašņāt, vai viņš spēlēt MTA un tādā garā. Tad nu es uzzināju ka Latviešiem vispār ir MTA serveri. Pirmais serveris kurā spēlēju bija tieši KICK. -(LV serveris). Tur ienākot biju sajūsmā no tā RP līmeņa kas tur piemīt. Sākumā nesapratu gandrīz neko, bet ātri vien man viss pieleca. Pirmo laiku bija pāres Ajial par visādiem maziem pārkāpumiem kā BH, nezināju ka tas ir aizliegts <img class=" src="https://playhard.lv/forums/uploads/emoticons/New_emoticon-0100-smile.gif" /> .

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Jā.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): https://failiem.lv/u/mprzt5bb">https://failiem.lv/u/mprzt5bb

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): https://mta.kick.lv/forums/topi…wa-no-cosmoss/">https://mta.kick.lv/forums/topi…wa-no-cosmoss/

Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Tieši šīs projekts mani piesaistīja jau ļoti sen, kā nekā serveris kurš visu man ir iemācījis. Visu ko man ir iemācījuši vēlos padot tālāk. Godīgi sakot, palīdzēt cilvēkiem / spēlētājiem man ļoti patīk, darot labu viss atgriežas kā bumerangs ;) .

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Esmu spēlējis ļoti daudz serveros un neviens cits kā KICK nav mani tik ļotinpievilcis, vēlos šeit palikt un vēlos lai serveris nepazūd un paliek vienmēr. Es esmu iepazinies ar visām / gandrīz visām Gamemaster pieejamajām komandām, kļūstot par Gamemasteru mans mērķis ir vienīgi palīdzēt cilvēkiem un pašam serverim. Nevēlos lielīties ar savu statusu vai ko tādu. Tieši šajā brīdi, ir ļoti maz atīvu Gamemasteru un vispār netikai aktīvu, Gamemasteru vienkārši ir maz. Es vēlos šo mainīt ar savu aktivitāti un savām prasmēm.

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā.


Hey, ja tev kautkas nepatika / patika tad droši raksti te pat -( lejā).

0 atbildes forumā
Online: 00s
Redzēts 1970. gada 01. janvārī, 03:00
Pievienots, 2019. gada 16. oktobrī, 17:12
0
post

Par! ir ok

THRU
Lietotājs
Kolbix
44 atbildes forumā
Online: 2d 9h 22m
Redzēts 2022. gada 14. februārī, 20:17
Pievienots, 2019. gada 17. oktobrī, 01:56
0
post

Šoreiz būšu neitrāls atvaino! Baigi nepiesaistija līdz galam, bet GL

 

 

OldSchool member

 

Jokdaris
Lietotājs
24 atbildes forumā
Online: 1d 5h 34m
Redzēts 2019. gada 10. novembrī, 21:49
Pievienots, 2019. gada 01. novembrī, 18:21
0
post

Da nav jēga , jums no tiem GM !!  ir jau pilns ar GM jauniem kuri neko nejēdz..

GoblinX
VIP
Jančukiņš
301 atbildes forumā
Online: 32d 17h 58m
Redzēts 2022. gada 05. septembrī, 22:52
Pievienots, 2019. gada 03. novembrī, 23:49
0
post

Sveiks, Cosmoss!

Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu, to noraidīt, sakarā ar tavu aktivitāti.

Paldies, ka iesūtīj pieteikumu, veiksmi serverī, uz tikšanos!

Ar cieņu MTA.KICK.LV administrācija

Lietotāji skatās šo tēmu: 0