bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
5
1
topic
[GameMaster] Koster
Nuwzys
9 atbildes forumā
Online: 1d 16h 43m
Redzēts 2022. gada 16. martā, 20:34
Pievienots, 2019. gada 21. septembrī, 20:09

Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [x]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [x]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [x]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [-]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [x]

Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!

Anketa

Tavs vārds: Gvido

Iepriekšējie nickname: -

Tavs vecums: 13

Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Darnell Tyron 

Pieredze kā Gamemaster: Neskatoties uz to, ka esmu salīdzinoši jauns, mana pieredze ir pietiekoša, lai strādātu servera labā, jo esmu bijis gan gamemaster, gan administrators citos projektos, un arī esmu bijis gamemaster šajā projektā uz pārbaudes laiku, jo BunnyHop's ar Goblinx atļauju, deva iespēju pierādīt savas spējas, bet slimības dēļ un treniņu dēļ paliku neaktīvs, tāpēc vēlos atkal būt viens no administrācijas komandas un pierādīt sevi arī turpmāk.

Pieredze Roleplay jomā: Spēlēju jau divus gadus, un roleplay prasmes apguvu tieši no BunnyHop (Tagad jau viņa laiki ir pagājuši, un viņš vairs neizrāda interesi tik lielu kā pirmstam apmācot citus), kurš mani ļoti detalizēti apmācija un ilgstoši uzraudzīja, lai mans roleplay būtu kvalitatīvs. Neesmu tas kurš sevi novērtēs augstāk par citiem, jo vienmēr ir uz ko tiekties, attīstīt sevi mācoties no citiem un savām kļūdām.

Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): Neesmu sodīts.

Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): https://imgur.com/a/4DONpNX">https://imgur.com/a/4DONpNX

 

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!):

Tātad, sveiki visiem! Mani sauc Gvido un šobrīd dzīvoju Zviedrijā. Brīvo laiku man patīk pavadīt pie datora, tāpēc būšu  bieži sastopams spēlē. Man ir arī savs youtube kanāls (https://www.youtube.com/channel…EsKXEYNNuewtkQ">https://www.youtube.com/channel…EsKXEYNNuewtkQ), kurā aktīvi darbojos un strīmoju, pārsvarā strīmoju fortnite, bet pirms saslimšanas strīmoju arī kick, tādēļ padarot kicku mazliet populārāku. Vēlos atsākt atkal aktīvi strīmot tieši šo serveri un parādīt arī citiem savas prasmes ikdienā caur strīmu un iespējams piesaistīt vēl kādu jaunu spēlētāju, kurš vēlētos uzsākt savu roleplay.  Protams, visa mana dzīve nesastāv no datora vien, protams, mācos zviedru skolā, apgūstu zviedru valodu un regulāri dodos uz volejbola treniņiem.

 

Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?

Savā gamemaster pārbaudes laikā man bija iespēja redzēt šī servera nepilnības, piemēram, reportu stāvēšana uz vietas, kaut administratori ir online, un ir nemitīgi jāpievērš administratoru uzmanība, lai šie reporti tiktu paņemti, kā arī otra lielākā problēma, manuprāt, ir tas, ka ir daudz jaunie spēlētāji kuriem ir nepieciešamas labākas zināšanas un kvalitatīvākas apmācības, lai varētu veiksmīgi spēlēt šajā serverī, jo gm lounge apmācības diemžēl nav pietiekamas, lai jaunais spēlētajs varētu pilnvērtīgi attēlot lomuspēli, tādēļ ir nepieciešams vairāk laiku tieši veltīt šiem spēlētājiem, pēc šīm apmācībām. Vēlos palīdzēt risināt šīs problēmas un padarīt roleplay līmeni augstāku un veltīt daudz laika šim serverim. lai tā līmenis būtu pēc iespējas labāks.

 

Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums):

Kā jau minēju augstāk vēlos palīdzēt popularizēt serveri, attīstīt to un arī risināt šī servera problēmas. Šim severim varēšu veltīt daudz laika un, manuprāt, tas ir liels pluss, jo varēšu ik dienu būt kopā ar kick spēlētajiem un palīdzēt viņiem, kā arī uzlabot viņu roleplay līmeni, protams, vēlos arī šo visu procesu attēlot savā strīmā un tā arī popularizējot šo spēli pie reizes, jo kā jau zinām tad kickam ir nepieciešami arī jauni spēlētaji, tādēļ, pēc manām domām, šī ir  viena liela priekšrocība ko spēju piedāvāt tieši es. Manuprāt, gamemasteram ir jāprot kontaktēties ar spēlētājiem un jābūt tā teikt ''stipriem'' nerviem, lai spētu ar viņiem pieklājīgi sarunāties, man tas nesagādātu problēmas, jo spēju mierīgi uztvert šīs situācijas kā arī tieši šīs strīdu situācijas padara mūs stiprākus, jo norūda mūsu nervus un spējam mācīties no savām kļūdām. Protams, daudzi nevēlēsies mani redzēt statusā tieši mana vecuma dēļ, jo man ir tikai 13 gadi, bet es droši jums varu pateikt, ka mans vecums nav šķērslis un spēšu veiksmīgi darboties gamemaster jomā, kā arī būšu BunnyHopa uzraudzībā , kā arī neesmu tik stulbs, lai bojātu savu reputāciju, jo bojājot savu reputāciju, es bojāju arī BunnyHopa reputāciju, kā jau visi zinām, tad dusmīgs Bunnys ir bīstams bunnys, tāpēc droši varu teikt, ka mans vecums, mana rīcība, mana aktivitāte nebūs problēma un spēšu veiksmīgi darboties šajā serverī un ,protams, arī izbaudīt to. Zinu, ka daudz pieminu BunnyHopu, bet viņš bija vienīgais cilvēks no kura es mācījos un vēljoprojām mācos. Ceru, ka dosiet man zaļo gaismu un spēšu pierādīt, ka viss šeit rakstītais nav tikai tukša runāsāna, jo šim pieteikumam veltīju gana daudz laika, un kā jau mēs visi zinām tad sevi var pierādīt tikai un vienīgi darot.

Tiekamies serverī!

Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 14h 46m
Redzēts Vakar, 12:51
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 21. septembrī, 20:18
0
post

Pret, gadi nav un neesmu baigi mainijis on varbut esi nez..bet bus pret


Megiii
Meitene zeltene
59 atbildes forumā
Online: 6d 10h 12m
Redzēts 2021. gada 17. janvārī, 01:27
Pievienots, 2019. gada 21. septembrī, 20:24
0
post

Who are you?

 

Lieks posts, posta krāšana, nepamatošana - sodīts

Pēdējo reizi rediģēja 518293182, 2019. gada 21. septembrī, 20:25.

Attēlu rezultāti vaicājumam “high af gif tumblr”

yanchux
Skatās sākumlapu
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
Bijušais foruma moderators
JANČUKS
1453 atbildes forumā
Online: 74d 6h 1m
Redzēts pirms 25 minūtēm
Pievienots, 2019. gada 21. septembrī, 20:44
0
post

Lai vai cik ļoti man gribētos ielikt Rekomendāciju par kvalitatīvi uzrakstītu pieteikumu, diemžēl ir pāris nianses, kas iespaido manu viedokli.

1. Tīrīts /history

2. Toreiz, kad Tev deva iespēju parādīt sevi, kā RP skolotāju, priekšrocību devi spēlētāju sodīšanai ar administratīvo cietumsodu, nevis apmācīšanai, vai paskaidrošanai par situācijas apstākļiem un spēlētāja pārkāpumu.

3. Vienā Strīmā no tavas mutes skanēja vārdi "Specošu viņu tik ilgi, līdz viņš kautkur ietrieksies, un tad jail'ošu", kas mainīja iespaidu par tevi.

4. Sakiet ko gribat, bet gadi tomēr ir problēma.

Došu Anti-rekomendāciju!

Ja šie faktori netiek ņemti vērā, yer good to go

Good Luck

 

Pēdējo reizi rediģēja yanchux, 2019. gada 21. septembrī, 20:44.

fujax

Dinčaa
Meitene zeltene
132 atbildes forumā
Online: 129d 23h 8m
Redzēts 28. martā, 15:38
Pievienots, 2019. gada 21. septembrī, 20:52
0
post

Ceru, ka spēsi pierādīt sevi no labās puses. Došu PAR, jo pieteikums ļoti piesaistīja.

Ofkors
SuperBiedrs
Mediķis
гקﻮ๏๔
911 atbildes forumā
Online: 46d 10h 15m
Redzēts 14. aprīlī, 12:00
Pievienots, 2019. gada 21. septembrī, 20:59
0
post

Aiz respekta pret Zaķlēcienu, ielikšu par!

Veiksmi.

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2019. gada 21. septembrī, 21:54.

 

Angelis
Veterāns
daunis
1201 atbildes forumā
Online: 149d 23h 5m
Redzēts 2023. gada 09. septembrī, 23:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 21. septembrī, 21:07
0
post

Pret ,skatoties strīmus ar saviem draugiem lidojāt sienās un neerpojāt, un otra detaļa gadi bet to var piedot ,nepatīk tas ka tu speco vissus tik ilgi līdz kamēr kāds izdarīs kādu kļūdu kā jau iepriegš minēja Janchux ,šis ir Lvrp te nav vissi perfekti zelta gabaliņi ,katram ir savs melnums ,veiksmi ,paaudzies un tad varbūt rakstīšu par ,bet tagad lai arī ko man teiktu un dotu teikšu pret

cau

MadYoga
Lietotājs
230 atbildes forumā
Online: 14d 12h 53m
Redzēts 2019. gada 14. oktobrī, 01:16
Pievienots, 2019. gada 21. septembrī, 21:36
1
post

Pret

Postu krāšana, nepamatošana, lieks - sodīts

Pēdējo reizi rediģēja 518293182, 2019. gada 21. septembrī, 21:45.
518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2019. gada 21. septembrī, 21:44
0
post

@JanchuX nesāksim ja? Es varu mazliet parunāt par tevi arī un tavu attieksmi pret spēlētājiem, kad biji pats gamemasters, neizliecies par tik brīnumainu cilvēku, kas nepieļauj kļūdas, tu uztvēri cilvēkus par ''suņiem'', kad biji statusā, man forumā ir pilns PM par tavu attieksmi un rīcību, nerunāsim par to ko dariji, precizēšu driftoji ar bugatti. GoblinX izmeta šo faktoru dēļ tevi laukā. Runājot ar Koster, viņš pieteikums ir patiešām pievilcīgs, varbūt viņš specoja kādu ''kas ietrieksies'', bet kas tas ir? Viņš dara savu pienākumu - soda personu par pārkāpumiem, kas tur tāds ir? Es piemēram, kad ēdu un esmu kickā, tad specoju vismaz personu kādu stundu un tad sodu par visiem salasītajiem pārkāpumiem, kas tur traks? Cilvēki šeit ir pārāk pašpārliecināti, ka viņus nesodīs, gribat teikt, ka personu sodīšana tagad ir slikta lieta, jūs cenšaties paši sevi sasmīdināt? Ja cilvēkus nesodīs, tad viņi turpinās to pašu sviestu vārīt. ''Gadi ir problēma'' vecīt tu savos 16 statusa laikā uzvedies vēl drausmīgāk, tavas rīcības ir bērnišķīgas kā arī izmantoji foruma problēmas savā labā ''kačājot'' uz banotā profila skatijumus, vecīt nesmīdini mani, paskaties labāk uz savas attieksmes un sevis

Kā arī laikam esat to jaukāko daļu izlaiduši, ka viņš strīma laikā arī apmācija vairāk kā 2 cilvēkus, protams ir apmācijis arī pirmstam, kad kickā vēl nebija nekas, devu atļauju apmācīt personas gmloungā. Cilvēku apmācīšana viņam nav nekas svešs.

Protams cilvēki ir kā mazas ''meitenītes'' jūs ieraugat tikai to sliktāko, es varētu par jebkuru no šejienes pastāstīt slikto, gan par administrāciju, gan par spēlētājiem, bet kāda jēga man no tā - nekādas. Varbūt cilvēks šo pārbaudes laiku neuztvēra tik ļoti, kā šo pieteikuma rakstīšanu, jo tad viss haotiski notika, slimošana, treniņi un netika paziņots man vai GoblinX...

Došu zaļo gaismu šim jauneklim.

 

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Laurz
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Laurič
303 atbildes forumā
Online: 61d 19h 41m
Redzēts 8. aprīlī, 19:05
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 21. septembrī, 22:11
0
post

Zdrova vsjem,dodu zaļo gaismu,rp skolotāja statuss atvērts,cik tad goblinx var atraidīt ,kāds pieteikums tak jāpieņem

 

 

 

 

swolex
Lietotājs
𝖍𝖊𝖓𝖗𝖎𝖏𝖘 I
457 atbildes forumā
Online: 9d 2h 40m
Redzēts 2023. gada 25. septembrī, 10:12
Pievienots, 2019. gada 21. septembrī, 23:03
0
post

došu par, sakarīgs čuvaks, turēsi amatu.

- If you don't like me then i'm sorry -

GoblinX
VIP
Jančukiņš
301 atbildes forumā
Online: 32d 17h 58m
Redzēts 2022. gada 05. septembrī, 22:52
Pievienots, 2019. gada 22. septembrī, 13:51
0
post

Sveiks, Koster!

Vēlos paziņot, izskatot tavu pieteikumu izlēmu tevi pieņemt,  uz pārbaudes laiku, jo tavs vecums bik maldina, bet cik atceros streamoji kicku, tāpēc, kāpēc gan nē, noderīga lieta.

Paldies, ka iesūtīji, veiksmi serverī!

 

Ar cieņu MTA administrācija.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0