bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
1
0
topic
Under Dogs
samagon4ix
Lietotājs
samagons
58 atbildes forumā
Online: 1d 15h 39m
Redzēts 2021. gada 22. novembrī, 13:49
Pievienots, 2019. gada 11. septembrī, 17:19

Under Dogs

          Viss sākās, kad Forester ģimene pārcēlās uz LS. Iemesls kāpēc pārcēlās bija tāpēc, kad 12 gadus vecais Clyde skolā piekāva 5 klases zēnus. Līdz ar to viņu izslēdza no skolas un vecāki nolēma mainīt dzīves vietu. 

         Clyde sāka iet septītajā klasē. sākumā vinš negrieja ar nevienu draudzēties un visu laiku pavadīja viens klusībā. Viņa klasē arī mācijās kāds bagātu vecāku dēls Kyle Robinson. Viņš bija neliela auguma un ar maz spēku. Vecākās klases zēni vislaik viņu apcēla jo viņs mēgināja izrādities ar to cik viņš bagāts un tā tālāk. Clyde tas arī ļoti nepatika, bet viņš mēģināja nepievērst lielu uzmanību. 

         Kādu dienu mājupceļā Clyde ieraudzīja ka 3 10. klases zēni aiztiek mazo Kyle. Viņi jau bija nometuši Keyle uz zemes un sākuši spārdīt ar kājām. Clyde ilgi nedomādams par lielajiem zēniem metās aizstāvēt Kyle. Clyde veiksmīgi no muguras uzbrucis piekāva lielos zēnus un paglāba Kyle, pēc kā viņi abi metās bēgt. Abi zēni sadraudzējas un Clyde vislaik aizstāvēja Kyle. Pēc dažam nedēļām Clyde atklāja ka viņs māk kickboksu un teica ka labprāt to iemācītu Kyle tikai ar dažiem noteikmiem. Kyle bija jāpārtrauc lielīties un nekādā gadījumā viņš nevarēja nevienu bez iemesla aiztikt kamēr viņi pirmie neuzsāk kautiņu. Kyle tam piekrita un jau pēc dažām nedēlām bija veiksmīgi apguvis kickboksu, un zaudējis neciesamo uzvedību.

       Ar laiku viņi iekulās arvien vairāk un vairāk kautiņos, un tas sāka pievērst visu uzmanību. Abi zēni to vislaik ignorēja un vislaik sēdēja klusi. Par viņu prasmēm bija padzirdējuši vietējie Bloodi, kas par to nebija laimīgi. Bloodi ievilināja zēnus slazdā teikdami ka ņemšot viņus paspārnē, bet kad satikās Bloodi ielenca zēnus un grasijās viņiem uzbrukt. Par tikšanos bija dzirdējuši UD, un vini zināja ka tur nekas labs nebūs. UD pēc iespējas ātrāk devās meklēt zēnus lai paglābtu. Viņi knapi paspēja, jo zēni jau bija ielenkti. UD ilgi nedomādami metās uzbrukt Bloodiem ar trubām un nūjām. UD piekautdami Bloodus savāca zēnus un ātri devās prom. Aizvezdami zēnu uz savu kribu viņi brīdināja zēnus lai nevienam neuzticas, un teica lai nekad šeit neatgriežas.

     Nākamajā dienā visa skola par to bija dzirdējusi un apbrīnoja zēnus, kad viņi piekāvuši Bloodus. Viņi nezināja par ko visi runā un kad teica kad vinus izglāba UD neviens nezināja par ko vini runāja, jo neviens LS nebija dzirdējis par UD. Pēc pāris gadiem zēni bija pilngadīgi, un atcerēdamies par UD viņi devās uz UD kribu parunāt par pievienošanos bandai. No sākuma UD galvenais to uztvēra kā joku, bet kad zēni pastāstīja uz ko viņi ir spējīgi galvenai sāka pardomāt viņu piedāvājumu. Beidzot viņš izdomādams ka pieņems bandā vins lika izpildīt vienu uzdevumu, kas bija no Bloodiem nozagt tetovējamo mašīnīti un vēl katrs ko vēlas. Tā zēni arī darīja. Pa nakti kad daļa Bloodi bij savās mājās viņi devas uz Bloodu kribu. Abi zeni veiksmīgi tika iekšā, paņēma tetovējamo mašīnīti, Kyle paņēma gredzenu, un viņi devās ārā. Izejot ārā Kyle atgādināja Clyde kad viņš varēja paņemt ko grib, bet Clyde atbildēja:'' Tūlīt būs.'' Gaidīdams kamēr viens no Bloodiem ieies kribā Clyde fiksi ieleca vienā no auto kurā bija atstātas atslēgas, un to nozaga. Kad atgriezās UD kribā visi UD dalībnieki turēdamus vēderus smējās par to kad nozaga Bloodu auto. UD galvenais lika ar tetovējamo mašīnīti uztetuvēt UD simbolu sev uz ķermeniem.

     Tā zēni tika UD un joprojām tajā atrodas. Visi iepriekšējie dalībnieki jau bija nomiruši. Daži no vecuma un daži tika nosauti. Tagat pagaidām UD dalībnieki ir Clyde Jackson un Kyle Robinson.

Pēdējo reizi rediģēja SkyLine, 2019. gada 26. oktobrī, 13:05.
swolex
Lietotājs
𝖍𝖊𝖓𝖗𝖎𝖏𝖘 I
457 atbildes forumā
Online: 9d 2h 40m
Redzēts 2023. gada 25. septembrī, 10:12
Pievienots, 2019. gada 11. septembrī, 20:02
0
post

veiksmi. :)

- If you don't like me then i'm sorry -

Ricins
Lasa tēmu
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 12h 25m
Redzēts pirms 10 minūtēm
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2019. gada 11. septembrī, 20:17
0
post

Veiksmi, ne tik lai te bet ari visur.


Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 17 ( 267 skatījumi )
Swufy, Tropkillaz, Rudzha, , Angelis, SkyLine, Em4a, samagon4ix, Redman, swolex, 9Boz, Ricins, Ofkors, IceKing, MadYoga, Tommy, GoblinX