bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
1
0
topic
Zoi Corporation
UMEH
Lietotājs
jaunais talants
125 atbildes forumā
Online: 5d 17h 4m
Redzēts 7. martā, 18:30
Pievienots, 2019. gada 27. jūnijā, 03:15

 

(īsts logo drīzumā)

Zoi brāļu apvienošanās Los Santos pilsētā šoreiz jau no viena servisa pārtop lielā uzņēmumā. Zoi Service tiek slēgts, servisa telpas tika pārdotas, darbarīki, darba auto un viss ekipējums tika pārdots, lai varētu saņemt maksimāli daudz naudas & uzsāktu ko lielāku kā vienu servisu. Zoi Service pārtop Zoi Corporation. Axels un Jack abi brāļi šajā kompānijā atdevuši pilnīgi visu kas tiem atlicis, iegādājās Zoi Corporation HQ ēku, jaunu garāžu, citā vietā. Uzņēmums tā apriti iesāk tikai divu vīru sastāvā, bet abi brāļi cer uzņemt arī idejām pilnus jauniešus, lai pieņemtu darbā, iesaistītu auto pasaulē un palīdzētu visiem jaunajiem labi nopelnīt.

Zoi Corporation ir lielu ideju pilns uzņēmums kas darbosies automašīnu, detaļu & uzlabošanas sfērās. Ar laiku protams izplatīsimies dažādās nozarēs, bet iesāksim ar šīm.

---

Automašīnu Serviss

Protams vēljoprojām Zoi brāļi nevar tikt prom no idejas par automašīnu servisu un to tik vieglo slēgšanu. Kompānijas īpašnieks Axels nekad neaizmirsīs no kā viss aizsākās un cik ļoti viņu dzīves mainīja tikai un vienīgi viens gads strādājot servisā. Zoi turpinās aprites servisu konkurencē, tikai citā lokācijā ar pilnīgi citu darbaspēku, resursiem un kosmiski zemām cenām.

Automašīnu Detaļas

Jaunā sfēra kurā korporācija ir gatava konkurēt un iesaistīties ir jaunu detaļu ievešana un tirgošana. Iesaistoties šajā automašīnu detaļu sfērā Zoi Corporation ir doma iegūt dažādas detaļas kādas jau ir pieejamas Los Santos no citām pasaules malām, iegūt tās lētāk nekā tās tiek apgrozītas pašlaik un izmantot savos servisos, lai cilvēkiem nebūtu jāpērk detaļas vienuviet, pēctam pašiem jābrauc pēc mehāniķiem, lai tās uzstādītu. Mēs piedāvasim detaļas par zemām cenām uzreiz servisā, varēsi atbraukt ar svaigu auto un saņemt pilnīgi visu ko vien sirds vēlas uzlabot.

Automašīnu Placis

Pašos pirmajos uzņēmuma darba mēnešos autoplacis nebūs publiska funkcija, bet šī noteikti būs nozare kurā tieksimies iesaistīties un tādējādi izkonkurēt pašlaik Los Santos pāris ļoti sālītos un īsti nepieejamos autoplačus. Domājam iegādāties zemākas klases automašīnas, dažkārt lūžņus, renovēt tos, dot tiem jaunas dzīves un pārdot par zemām cenām, lai ikvienam pilsētā būtu auto ar ko pārvietoties un galu galā justies droši.

Automašīnu Pasūtīšana

Uzņēmums ir ieplānojis arī savu automašīnu pasūtīšanas sistēmu. Tādējādi ļaujot ikvienam piekļūt pie pilnīgi visiem pieejamajiem auto, izvēlēties to specefiskos krāsojumus, detaļas un vienkārši pasūtīt tos tādus kādus vien vēlaties. Šis mūsu kompānijā nebūs lētais prieks kā visas pārējās funkcijas, bet domāju, ka cilvēki atradīs šo iespēju mūsu uzņēmumā diezgan izdevīgu un izvēlēsies tieši mūs!

---

Kas ar darbavietām? Vai tiek meklēti darbinieki? - Jā, mēs vēlamies piepildīt savas kompānijas brīvas darbavietas ar jauniešiem kuri vēl mācās, ir gudri, ar plašām idejām un vēlmi iesaistīties masīvā autoindustrijas izmaiņu vilnī.

Kur mēs atrodamies? - Daudzi pilsētas iedzīvotāji jau ir apjautājušies par notiekošo mūsu HQ celtnē, bet tikuntā pašlaik adresi neatklāsim un tuvāko dienu laikā publicēsim informāciju par mūsu atvēršanos un tādējādi publicēsim mūsu HQ adresi, servisa lokāciju un vēl pāris detaļas.

---

(( Neesmu RP fenomens, bet esmu gatavs uzņemt frakcijā cilvēkus ar zemākām RP spējām, lai tikai varētu iestādīt tos pamatus un nostādīt uz pareizajām sliedēm ))

(( Viss vēl nav pabeigts, rakstu šo diezgan miegainā stadījā, tiek plānots edits, ja šo lasi tad edits vēl nav noticis ))

 

Pēdējo reizi rediģēja SkyLine, 2019. gada 27. jūlijā, 20:42.
SkyLine
Lietotājs
Cʀʏ ʜᴀʀᴅ ᴏʀ ɢᴏ ʜᴏᴍᴇ
213 atbildes forumā
Online: 23d 18h 6m
Redzēts 2023. gada 04. jūnijā, 02:05
Pievienots, 2019. gada 07. jūlijā, 13:19
0
post

Līdz 10. Jūnijam parādīt aktvititāti forumā/in-game.

Pretējā gadijumā sekos arhīvs.

 

 

UMEH
Lietotājs
jaunais talants
125 atbildes forumā
Online: 5d 17h 4m
Redzēts 7. martā, 18:30
Pievienots, 2019. gada 07. jūlijā, 17:05
0
post

arhivē, nevaru tikt serverī

SkyLine
Lietotājs
Cʀʏ ʜᴀʀᴅ ᴏʀ ɢᴏ ʜᴏᴍᴇ
213 atbildes forumā
Online: 23d 18h 6m
Redzēts 2023. gada 04. jūnijā, 02:05
Pievienots, 2019. gada 27. jūlijā, 20:42
0
post

Arhivēts pēc pieprasijuma.

-TC-

 

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0