bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
2
0
topic
De-Jure Bureau
gliemis101
Lietotājs
2 atbildes forumā
Online: 4h 15m 02s
Redzēts 2019. gada 27. maijā, 23:46
Pievienots, 2019. gada 26. maijā, 16:17

IEVADVĀRDS

De-Jure birojs specializējas tieslietu kārtošanā. Mūsu speciālisti ir prasmīgi juristi ar pieredzi ento gadu garumā, kuri ir spējīgi aizstāvēt klientu tiesā, nokārtot papīrus vai motivēt parādu atdošanu. Par sava darba veiksmīga izpildīšanu kā etalonu izmantojam pārrunas. Tikai galējos strīdos motivējam otru pusi ar speciāliem fiziskiem paņēmieniem.

 

KRIMINĀLTIESĪBAS

- Apsūdzētais

| Vai man nepieciešams advokāts kā aizstāvis? |

Parasti šāds jautājums rodas brīdī, kad ir saskarsme ar policiju, prokuratūru vai tiesu. 
Aizstāvība nozīmē, ka advokāts izskaidros, kā arī palīdzēs Jums realizēt Jūsu procesuālās tiesības.

Aizstāvis neaizvieto aizstāvamo personu, bet rīkojas tās interesēs. Tikai aizstāvamā persona pati pārstāv sevi procesuālajās darbībās, kurās tiek pausts tās subjektīvais viedoklis, un proti:

1) attieksmes izteikšanā pret aizdomām vai apsūdzību;

2) liecību sniegšanā;

3) vienkāršāka procesa izvēlē;

4) pēdējā vārdā.

Aizstāvis piedalās lietā no vienošanās noslēgšanas brīža, ja aizstāvamā persona ieguvusi tiesības uz aizstāvību šajā likumā noteiktajā kārtībā. Valsts nodrošināts aizstāvis piedalās lietā no uzdevuma pieņemšanas brīža līdz kriminālprocesa pabeigšanai, izņemot gadījumus, kad viņš tiek uzaicināts nodrošināt aizstāvību atsevišķā procesuālā darbībā. Aizstāvis gan pirms, gan pēc procesuālās darbības var tikties ar aizstāvamo personu, lai sagatavotos darbības veikšanai un apspriestu tās rezultātus. Samaksu par aizstāvja palīdzību saskaņā ar vienošanos nodrošina persona, kura aizstāvi uzaicinājusi un parakstījusi vienošanos.

Aizstāvim ir tiesības bez īpašas procesa virzītāja atļaujas tikties ar aizturēto vai apcietināto aizstāvamo personu konfidencialitāti nodrošinošos apstākļos bez tikšanās reižu un ilguma ierobežojumiem, ja nepieciešams, pieaicinot tulku. Tādas tikšanās var notikt pilnvarotas amatpersonas vizuālās kontroles apstākļos, bet ārpus dzirdamības robežām.

 

- Cietušais

| Vai man nepieciešams advokāts kā pārstāvis? |

Parasti šāds jautājums rodas brīdī, kad persona pirmo reizi saskaras ar policiju, prokuratūru vai tiesu. Cietušais savas tiesības īsteno brīvprātīgi un paša izraudzītajā apjomā. Tiesību neizmantošana nekavē procesa norisi. Bez cietušā piekrišanas nedrīkst publiskot plašsaziņas līdzekļos procesuālo darbību laikā ar foto, video vai cita veida tehniskiem līdzekļiem fiksētu viņa attēlu, ja vien tas nav nepieciešams noziedzīgā nodarījuma atklāšanai. Cietušais vai viņa pārstāvis savu tiesību pilnīgai realizācijai var uzaicināt advokātu juridiskās palīdzības sniegšanai. Advokāta kā pārstāvja tiesības piedalīties kriminālprocesā apliecina orderis. Juridiskās palīdzības sniedzējam ir tiesības piedalīties visās procesuālajās darbībās, kuras notiek ar cietušā līdzdalību, un pēc cietušā lūguma pilnīgi vai daļēji izmantot viņa tiesības. Advokāts izskaidros, kā arī palīdzēs Jums realizēt jūsu procesuālās tiesības.  Izraksts no cietušā procesuālajām tiesībām.

Tiklīdz persona atzīta par cietušo, tai nekavējoties rakstveidā izsniedz un, ja nepieciešams, izskaidro informāciju par cietušā pamattiesībām.

- Cietušā pienākumi.

Cietušā pienākumi:

ierasties kriminālprocesa veikšanai pilnvarotas amatpersonas norādītajā laikā un vietā un piedalīties izmeklēšanas darbībā.

izmantot savas procesuālās tiesības un viņu nevar aicināt vai pakļaut piespiedu atvešanai, ja viņš netiek aicināts sakarā ar nepieciešamību piedalīties izmeklēšanas darbībā.

pēc procesa virzītāja pieprasījuma nekavējoties rakstveidā paziņot savu sūtījumu saņemšanas pasta vai elektronisko adresi. Ar šo paziņojumu cietušais apņemas 24 stundu laikā saņemt kriminālprocesu veicošās amatpersonas nosūtītos sūtījumus un bez kavēšanās ierasties pēc procesa virzītāja uzaicinājuma vai izpildīt citus minētos kriminālprocesuālos pienākumus.

 

ADMINISTRATĪVĀS TIESĪBAS

- Administratīvā procesa lietās :

Konsultācijas;

Dokumentu sagatavošana(vēstules, iesniegumi, sūdzības, lēmumu apstrīdēšanas, pārsūdzēšana, blakussūdzības) sagatavošana;

Iestādes faktiskās rīcības apstrīdēšanu un pārsūdzēšanu;

Pārstāvība pirmstiesas procesā – iestādēs, kā arī tiesā.

 

- Darba tiesības :

Līgumu analīze, sagatavošana;

Darba strīdu risināšana, kas saistīti ar darba tiesisko attiecību uzsākšanu, izbeigšanu, atjaunošanu darbā;

Darbinieku vai darba devēju pārstāvība pirmstiesas un tiesu procesos.

 

- Administratīvo pārkāpumu lietas :

Dokumentu sagatavošana (iesniegumi, sūdzības un citu dokumentu);

Pie administratīvās atbildības saukto personu pārstāvība iestādē un tiesā;

Cietušo personu aizsardzība iestādē un tiesā.

 

 

KONTAKTINFORMĀCIJA

 


Direktors Rodion Gavrilov

 


Jurists Ruslan Kuznetsov

 


Parādu piedzinējs Kiril Jarskij

Pēdējo reizi rediģēja 𝙀𝙨𝙠𝙖, 2019. gada 16. jūnijā, 19:36.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 21 ( 215 skatījumi )
Rudzha, , Wolfijs, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Ērms, teoy, Tommy, SNAKE, Esesietis, Em4a, Edza, Zupinshh, Sestais, big fater, TrustR, ivanovs, Niknaaks, buddyy, labdaris, gliemis101, Melnais