Tavs lietotājvārds: raiviss
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: daddy(cik sapratu sencis)
Iesaistīto personu lietotājvārdi:es un daddy(bet ieskaitit var ari visu serveri, jo visi cieš)
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Prosta ar savu F90 lido vislaik gar igs un trāpa 95% visos pec kartas, paveicas ja tu pats nemaki braukt un ieskrien staba nevis vins pa tevi trāpa
Pierādījumi:nu, nav man paspets neko piefikset tieši momentā, bet ir piefiksets auto
Komentāri:Vajadzetu bik sito savaldit, jo zee bee jau sitais shit, un tas nav tikai sodien, tas jau labu laicinu. Izsaucu jau ad, bet bridi kad pienema report DriverOG, es netisam avarēju ar citu mašīnu un tādēļ vins mani uzskatija par to, kas dmo
Bet nu es tiksu ka vienmer ignorets...
Bet nu es tiksu ka vienmer ignorets...
kur proof? tikko vienīgie, kas man purnā ielika bija tie, kas paši pa pretējo mauca.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
(-.(-.(-.-).-).-) <---- kiniesu mafija uzmanies
ble jus 24/7 prosta trollojat un visos triecaties, tad kipa ic erpojat, jeb vnk blaujat "maksā!" TIka ss pievienots, bet nu nefilmeju visu, ja vien interese tas ka esmu PDD un man pilns chatlog ar tavu auto ka parkap pie igs atrumu
sakars ar tevi tajā situācijā, ja gt vadītājs ir ad un mums savstarpēja saruna?
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
ne nu sry ja man masina nav parforseta, jo man tacu nav tadu iespeju nahaļavu parforset savus auto, bet nu pectam piebraucu lai piefiksētu jus kas jus bijat, jo momentali kaa mani aizlidinajat, jus pazudat un tur ss nepaspeju uztaisit
Man neviens auto nav nedz pārforsēts, nedz forsēts. To var jebkurš admins pārbaudīt un apstiprināt. Arī nauda priekš visiem tika graindota gaterii.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
nu poh vai ir vai nav, tas auto ir 100x jaudigaks par manam 4 nulleem, pat nepaspeju jus noskrinot kaa jau prom bijat, man isti pat poh, forsejat vai neforsejat, bet beidzat lidinaties, tas merša vaditajs ari triecas un tam poh, bet tas hz kurs
Logiski, audi 4 nulles un pirkta pie stures. Nokaca medal.tv.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
Nevienam nepis tāpat, lai tak lido.
Neredzu nekādus pierādījumus, tiek piefiksēti iesaistītie administrotori, tiks pievērsta šim uzmanība!
Nepatiesa
Assassin, Bosch, qtecc1, Skrevele, Maruzha, figura, W22D, Solids, Kristiāns, A1, raivorijs, Scrubs, Raivis, MMD, DriverOG, SHIT, GaraiS, Sharper, archaa, punch, gerachnik, sencis., Osmans, Norbis, estacy, naurz, joebiden, cuvaks2ble0, Liepinshh, dandijs, keyglock, ELSB, samantiina, Ricins, nauriks, Jitzie, yanchux, pasarti, tavsmurgs, Leonchiks, Psychicaut, PETER1ZZ, sukamaniramurs, Draugs, jurislips, 518293182, paklaxjss, hoodrat, juppi