bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Informācija & paraugi
12
0
topic
Nelegālo Frakciju drop sistēma
9Boz
Servera administrators
Frakciju komanda
VIP
Veterāns
362 atbildes forumā
Online: 36d 14h 36m
Redzēts Vakar, 16:39
Pievienots, 28. februārī, 22:26

 Nelegālo frakciju dropiem ir vairāki līmeņi. Līmeņi nosaka dropa grūtības pakāpi, proti, jo lielāks līmenis, jo iespaidīgāki ieroči. Katram dropa līmenim būs attiecīgi augstāka grūtības pakāpe to iegūt, tas var būt sākot ar LSPD iejaukšanos līdz pat sacensībām ar ''rival'' frakciju lai iegūtu dropa labumus. Ja ir iepriekš saņemts piemēram Otrā līmeņa drops, frakcijas līderis drīkst izvērtēt savas frakcijas situāciju un nākamo dropu arī pieprasīt tādā pašā līmenī vai pat zemākā. Dropa iegūšanas veidi var atšķirties un tie var nebūt vienādi visām frakcijām, administrācija izvērtēs tajā momentā labāko un interesantāko veidu kā izsniegt dropu. Dropa līmeņi palielinas pēc kārtas, ja esi ieguvis pirmo, tad nākamo drīksti pieteikt otro. Sākot ar 4. Līmeņa var gadīties, ka dropu izsniedz vairākām frakcijām vienlaikus, frakcjias var karot par viņu vai arī protams sadarboties un sadalīt ieročus. Veidot augsta līmeņa dropus kopā veicinās serverī kādas frakcijas dominanci pār cītām. 

Dropi strikti notiks In Character. Informācija par dropa vietu tiks nodota frakciju līderim, kas tad arī atbildēs par tālāko informācijas noplūdi pēc viņa paša izvērtēšanas. Šis nozīmē, ka katras frakcijas līderis ir pats atbildīgs par to, ja drops neizdodas, ja informāciju uzzin LSPD vai kāda cita nelegālā frakcija viņi ir tiesīgi iesaistīties dropa izsniegšanā. 

Dropa līmeņi.

1. Līmenis - Maza riska drops, administrācijas biedri var pat palīdzēt aizstāvēt dropu, ja tas tiek apdraudēts. Dropu var pieteikt pēc piecām frakcijas pastāvēšanas dienām. ( Dropā var ietilpt colt45, deagle, visa veida narkotikas )

2. Līmenis - Maza riska drops. Dropu var pieteikt nedēļu pēc iepriekšējā dropa saņemšanas. ( Dropā var ietilpt Uzi, Tec 9, silenced, colt45, deagle,  visa veida narkotikas )

3. Līmenis - Var gadīties riska situācija, kur frakcijai nepieciešams pielietot ieročus vai braukšanas iemaņas. Dropu var pieteikt nedēļu pēc iepriekšējā dropa saņemšanas. ( Dropā var ietilpt Uzi, Tec9, Shotgun, Sawn Off shotgun, visa veida narkotikas ) 

4. Līmenis - Augsta riska drops, var gadīties, ka jācinās ar vienu vai vairākām organizācijām. Dropu var pieteikt nedēļu pēc iepriekšējā dropa saņemšanas. ( Dropā var ietilpt MP5, Shotgun, Sawn off shotgun, Tec9, Uzi, visa veida narkotikas )

5. Līmenis - Ļoti augsta riska drops, var gadīties karot ar LSPD vai/un vairākām servera frakcijām. Dropu var pieteikt nedēļu pēc iepriekšējā dropa saņemšanas. ( dropā var ietilpt AK-47, MP5, Rifle, M4, Sniper Rifle )

Pieteikuma paraugs.

Frakcijas nosaukums -

Līmenis kuram piesakaties - 

Iepriekšējā dropa datums - 

Vēlamais šī dropa datums un laiks -

SS ar f3 paneli -

Pieteikumu iesūtīt var jebkuram nelegālo FMK pārstāvim.

 

https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0