bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
0
0
topic
M'R Workshop
Kriksis
Lietotājs++
Kriksis
392 atbildes forumā
Online: 24d 15h 59m
Redzēts 22. martā, 17:19
Pievienots, 25. februārī, 19:53

Ar ko sākās uzņemums?

Autoserviss gaitas aizsākās tā pat ka ikviens autoserviss. tālajā 2005.gadā pārīs džēki savā piemājas garažā taisija un restaurēja vecas mašīnas, savu pieredzi ap to ieguvi visvairāk tur darbojoties praktiski, kā arī viņi skolā mācoties un apgūstot automehāniķa specialitāti apguva arī daudz ko tur, kā piemēram auto uzvbuvi gan no iekšienes gan no ārienes, kā arī apguva daudz, dažādas remonta iespējas. Mūsdienās no viņiem ir palicis tikai viens, kurš ir pārcēlies uz Los Santos ar to pašu interesi par autokultūru, viņš ir gatavs uzsākt savu automehāniķa biznesu, Matthews ir iekrājis pāris līdzekļus lai nopirktu garažu ar iekšā esošo inventāru un viņš loti labi apzinas, ka visi kas iebrauks vai izbruks no servisa, brauks prom ar smaidu sejā, jo servisā viņu sagaidīs laba atmosfēra.

Darbi ko veicam:

1. Restaurējam auto!

2. Būvējam auto no 0-100%

3. Nokrāsojam!

4. Motora uzlabojumi!

5. Vizuālā izskata apstrāde!

6. Automašīnas pārvešana ar treileri!

7. Iepērkam vecus auto!

Atrašanās vieta 

 

Saziņas līdzekļi

Sazināties vari uzvanot par tālruni 793443 (Matthew Rodrigez), iespēja ir bieži vien sazināties pa radio dzirdēto piedāvājumu, kurā piedāvāsim pārtaisīt automašīnu tieši tev.

 

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 20 ( 102 skatījumi )
Raivis, Sn1kers, dandijs, Psychicaut, carlsberg21, Alutins, Rocoo, nauriks, Fanāts, Maruzha, Kriksis, Jony, Savage, ELSB, Loews, KewinGreeys, Rendiijs, airdox, John_Ricote, paklaxjss