bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sasveicinies
1
0
topic
Sveiciens no Paklaxja
paklaxjss
Lietotājs+
lowaks
65 atbildes forumā
Online: 2d 8h 42m
Redzēts 25. aprīlī, 16:13
Pievienots, 25. februārī, 17:47

                                                             Par Mani


Mani sauc Gustavs, man ir 15 gadi. Esmu no Kurzemes jeb konkrētāk Liepāja. Brīvajā laikā man patīk nodarboties ar vairākām lietām kā boksu un datorspēlem. Protams kad vairāk pievēršos datorspēlēm nekā boksam. Manas mīļākas spēles ir GTA:SA, GTA IV, GTA:LCS. UFC2/4. 

Par MTA.KICK.LV projektu uzzināju no youtubes. 2019.gadā es pirmo reizi uzsāku spēlēt kicku, man gāja ļoti traki iemācoties Rpot un sanāca katru dienu pasēdēt stabili 2-4 reizes. 

Izvēlējos tieši Kick tapēc kad šis projekts ir bijis man viens no pirmajiem serveriem kuru spēlēju. Man protams šis viss dod vairākas atmiņās un zinu kad šeit ir jēga spēlet tapēc kad no RP līmeņa te ir smaka.

Runājot par manu RP līmeni, tas pašā sākumā bija ļoti zems. Caur vairākiem gm lounge apmeklējumiem es lēnām sāku apgūt visus terminus un pratu beidzot kaut cik erpot. Sākot ar 2020 es pratu jau labi erpot un dēvos savos RP piedzīvojumos.

Tas īsumā būs viss par mani. 
-Paklaxjs7

airdox
Lietotājs+
91 atbildes forumā
Online: 3d 11h 23m
Redzēts 14. aprīlī, 09:20
Pievienots, 25. februārī, 20:17
0
post

Sveiks, mans mīļākais,

Do You Speak English? man ir prieks jūs satikt. Mani sauc Šeri Galagere. Esmu ASV militārais virsnieks. Es vēlētos ar jums iepazīties. Esmu romantisks un ir jautri būt kopā. Es lasu jūsu profilu un tiešām vēlos parādīt jūs par savu interesi. Es meklēju patiesas un jēgpilnas intīmas attiecības ar mīlestību, aizraušanos un romantiku. Lūdzu, priecāšos, ja nosūtīsiet man e-pasta ziņojumu uz manu privāto e-pasta adresi (sgjoforce@gmail.com). Es jums nosūtīšu savas bildes un pastāstīšu vairāk par sevi un saviem nākotnes plāniem. Daudz mīlestības — ceru drīzumā no jums dzirdēt.
sgjoforce@gmail.com
Šerijas jaunkundze.

Liepajas vieteja sigma

Pēdējo reizi rediģēja airdox, 25. februārī, 20:19.

Collins
Lojālais lietotājs
34 atbildes forumā
Online: 1d 3h 54m
Redzēts 15. aprīlī, 09:57
Pievienots, 25. februārī, 20:18
0
post

cau ganksteri

 

​​​​​​

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 23 ( 134 skatījumi )
Kurts, keyglock, paklaxjss, pasarti, W22D, gerachnik, Maruzha, yanchux, nauriks, klassiks, 518293182, samantiina, kadzis, airdox, Loews, Sharper, trepke, Raivis, Collins, 9Boz, ELSB, dandijs, hoodrat