bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Tēlu dzīvesstāsti
0
0
topic
[Tēla dzīvesstāsts] Joshua Green
kleptom
Lietotājs
5 atbildes forumā
Online: 2h 26m 33s
Redzēts 5. martā, 19:43
Pievienots, 22. februārī, 19:59

 

 

Joshua Green auga mazā pilsētā ziemeļu Amerikā, kur klusums un dabas skaistums veidoja pamatu viņa bērnības atmiņām. No agras bērnības viņš jutās saistīts ar dabu un piedzīvoja lielu aizrautību par dzīvniekiem un dabas stihijām. Viņa vecāki vienmēr atbalstīja viņa interešu attīstību un aicināja viņu izpētīt pasauli ar atvērtu prātu.

 

Kopš jaunības Joshua sapņoja par piedzīvojumiem un ceļojumiem uz attālām valstīm. Viņa izpratne par pasaules dažādību un vēlme iepazīties ar dažādām kultūrām un cilvēkiem spēcīgi ietekmēja viņa mācību gaitu. Viņš apņēmīgi strādāja skolā, gūstot zināšanas un iegūstot izpratni par pasaules sarežģījumiem un iespējām.

 

Pabeidzis vidusskolu, Joshua nolēma doties ceļojumā pa Latīņameriku, lai iepazītos ar tās valstu kultūru un vēsturi. Viņa ceļojums bija iespaidīgs, atklājot daudz jaunu un aizraujošu. Pēc tam, kad atgriezies no ceļojuma, Joshua izjuta lielu vēlmi doties studēt starptautiskajās attiecībās un globālajās studijās, lai dziļāk izprastu pasaules politisko ainu.

 

LIKUMĪBA UN MORĀLE - SLIKTAIS CEĻŠ

Joshua Green bija iegrimis domās par savu nākotni, cenšoties atrast savu ceļu dzīvē, bet naudas trūkums un apstākļi viņu noveda līdz nevēlamai izvēlei - zagt automašīnas. Pirmais, kas viņu ieņēma šajā pasaulē, bija viegli iegūts. Viņš sāka pamanīt, ka viņam ir spējas un zināšanas, lai būtu veiksmīgs šajā nefilozofiskajā darbībā. Bet ar laiku viņš sāka izjust šaubas par savām darbībām, it īpaši, kad viņš ieraudzīja tās radītos postījumus cilvēkiem, kuri zaudēja savas automašīnas.

Kā Joshua sāka zagt mašīnas? Viņš iesaistījās mazā gangsteru grupiņā, kura specializējās transportlīdzekļu zagšanā. Sākumā viņš bija tikai līdzdalībnieks, bet ātri apguva prasmes un kļuva par pašu vadītāju. Viņa izpratne par mašīnām un prasme noturēt zemu profilu padarīja viņu par vērtīgu biedru noziedzīgajā pasaulē.

Joshua sāka ar nelielām, viegli novērtējamām automašīnām, bet ar laiku viņa paģiras un ambīcijas viņu noveda pie vērtīgākām un sarežģītākām zagto mašīnu veidiem. Viņš darbojās ļoti piesardzīgi, izvairoties no aizdomīgiem skatiem un izmantojot tehniskās zināšanas, lai pārvarētu drošības sistēmas.

Tomēr arvien biežāk sāka radīties konflikti starp viņa iekšējo morāli un šo noziedzīgo darbību. Viņš sāka apzināties, ka katrs nozagtais transportlīdzeklis nes sev līdzi cenu, ne tikai īpašniekam, bet arī viņam pašam. Bet grūtības ar naudu un vilinājums pēc vieglāka dzīvesveida turpināja vilināt viņu uz šo tumšo ceļu.

Tādējādi, kaut arī Joshua Green kļuva par veiksmīgu auto zagļu, viņa darbības rosināja konfliktu starp viņa vērtībām un ambīcijām, atstājot viņu uz morālās krustcelēs, kurās viņam nācās izlemt, kuru ceļu viņš turpinās.

 

 

Pēdējo reizi rediģēja kleptom, 22. februārī, 19:59.
kleptom
Lietotājs
5 atbildes forumā
Online: 2h 26m 33s
Redzēts 5. martā, 19:43
Pievienots, 22. februārī, 20:00
0
post

Joshua zog auto

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 21 ( 119 skatījumi )
Renfut, Rabush, trepke, paklaxjss, draiver, A1, Safety21, cuvaks2ble0, Osmans, nauriks, 518293182, Jitzie, Bosch, kadzis, kleptom, LMD, Artix, sencis., airdox, hoodrat, klassiks