bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Tēlu dzīvesstāsti
0
0
topic
[Tēla dzīvesstāsts] Kewin Greeys
KewinGreeys
Lietotājs
5 atbildes forumā
Online: 15h 23m 49s
Redzēts 29. martā, 11:17
Pievienots, 19. februārī, 16:35

 1989. gada 9. janvāris. Pasaulē nāk Kewin Greeys. Ārā ir drūma, sniegaina diena. Tikpat drūma arī ir Kewina Greey pirmā diena šajā pasaulē, jo dzemdību laikā mirst viņa māte . Nākotnē tas atstās ļoti dziļas ietekmes pēdas uz Kewin turpmāko dzīvi. Pēc dzemdībām Kewinu pie sevis audzināt paņēma viņa vecmamma Sarmīte, jo tēvs Edvīns bija  dzērājs un Sarmīte nevēlējās uzticēt zīdaini savam dēlam. Taču Edvīnam  arī bija labās īpašības, viņš bija pilsētas labākais mehāniķis, viņš garaža pavadija gadrīz visu savu laiku. Pilsētā klīda baumas ,ka Edvīns varot ar aizvērtām acī izjaukt un salikt jebkuru auto.

   1996.gada 1.septembrī Kewinam bija pienākusi pirmā skolas diena. Viņš bija tik laimīgs ,ka varēs uzsākt savas pirmās skolas gaitas, taču prieks ātri aprāvās no rīta. Kewins pamostoties no rīta secināja, ka viņa vecmamma Sarmīte ir mirusi. Tas bija kārtējas trieciens Kewinam, jo Sarmīti viņš uzskatija par mammu. Uzzinot, ka Kewins palicis bez aizgādājamā, tēvs Edvīns paņem savu dēlu pie sevis. Edvīns ir pārstājis dzert, taču vēljoprojām ir aizrautīgs auto mehāniķis un velta visu savu laiku garažā pie autiņiem. Kewinam ļoti nepatika palikt mājās vienam pašam līdz vēlam vakaram, tapēc viņš bieži devās līdzi tēvam uz garažu. Sperot pirmos soļus garaža Kewins ar aizrautību vēroja apkārtni un pētija instrumentus, tas viņu aizrāva! Tā dienām ejot Kewins arvien vairāk uzzināja par darbu garažā un saprata, ka viņš vēlas doties tēva pēdās.

2008. gada 1.septembrī  Kewins bija pabeidzis 12. klases un ar iespaidīgu zināšanu bagāžu mehāniķu darbā,  bija iestājies Denveras mehānikas un tehnoloģijas koledžā, ar lieliem sapņiem uz nākotni. Kewinam priekšā bija 4 smagi mācīšanās gadi, jo viņa izvēlētajā skolā mācijās tikai labākie no labākajiem. Lai gan mācības nebija vieglas Kewins 2012. gadā pabeida koledžu ar sarkano diplomu un ieguva savu pirmo izglītību mehānikā. Tagad Kewins varēja pārņemt vadību tēva garažā, jo tēvs jau bija kļuvis vecs un bija noguris no strādāšanas garažā bez apstājas.

2022. gads 1.janvāris. Kewins veiksmīgi bija vadijis tēva servisu 13. gadus taču ģimenes problēmu dēļ sācis pārmērīgi lietot alkoholu un zaudējis pilnīgi visu kas viņam bija, servisu, sievu, māju, ietaupījumus. 13. Janvārī Kewins pamodās un nodobāja- Viss, tas ir jāmana. Viņš sakrāmēja savu koferi un devās uzsākt jaunu dzīvi. Izvēle krita doties uz Los Santos, jo šajā pilsētā esot ļoti plašs draba tirgus mehaniķu nozarē. Tā Kewins atlidoja uz Los Santos. Ielidojot lidostā Kewins nopirka avīzi, kur pārskrēja pāri sludinājumiem. Sludinājumos Kewins ieraudzija piedāvājumu, kas viņam lika aizdomāties. Tas bija "Garage 54" darba sludinājums, kurā meklēja pieredzējušu mehāniķi. Tā Kewins devās uz darba interviju pie Jony Carter, kurš izvērtējot viņa spējas secināja, ka viņš ir lielisks darbinieks un pieņēma viņu darbā. Tagad Kewins sāk jaunu, skaistu dzīvi Los Santosā un vairs nekad nepieļaus pagātnes kļūdas.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 11 ( 53 skatījumi )
avotsansis, NotPorky, archaa, paklaxjss, KewinGreeys, gargamel, Jony, 9Boz, Sharper, sencis., keyglock