Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Piemērotas zināšanas attiecīgajā sfērā [ x ]
• Serverī jābūt aktīvam/-i [ x]
• Aktīva frakcija [x ]
• Aktīvs tēla dzīvesstāsts (nav obligāti) [
Man reiz bija savs servis ar draugiem, bet pilseta bankroteja un vairs nebija apmekletaju un biznesu nacas slegt ciet, paliku bez darba, draugi uzmeta, biju depresija iekritis, vien dien lasiju avizi un aci iekrita pilseta lossontos, un es zinaju ka man tur jadodas un jamgina tur, panemu visus savus iekrajumus un pardevu maju un devos ceļa uz lossantos kur es atradu lielu garažu kuru nopirku pa visu naud un nodeveju to par el corona custome kuru atistiju un lieku savu sirdi cilveku masinas.
]
Anketa
Tēla vārds uzvārds:Emily Melner
Frakcijas nosaukums:el corona customs
Tēla dzīvesstāsta links (nav obligāti):
Kādiem nolūkiem nepieciešamas mehāniķa spējas?(vismaz 50 vārdi):lai varetu taisit masinas uzlaboti nokrasoti , visas iespejamas lietas jo serveri ir daudz cilveku kas spele un vajaga mehanikus jo visi jau nevaram but mehaniki, lai nebutu cilvekiem jagaida un viniem patiktu ka ir atsaucigi atr cilvek kas var palidzet vina auto uzlaboti ar kvalitati, kas piesaistitu cilvekus serverim.
Ekrānšāviņi ar roleplay pielietojot komandas /me un /do, kur attēlojat norādītās situācijas - riepu maiņa, xenon uzstādīšana, logu tonēšana, paintjob uzstādīšana vai tiešsaistē iekš servera sazinoties ar administrāciju un sniegt savas zināšanas:
Pārbaudi veikšu tiešsaistē serverī administrācijas klātbūtnē [ x ]
Ārpuss tēla prasības
Vecums:17
Ekrānšāviņš ar jūsu profila /history: https://imgur.com/a/GRUAPsI
Sazinies ar Administrātoru iekš spēles izmantojot /report, lai pārbaudītu tavas RP zināšanas.
Psychicaut, gustinss, Zexity, airdox, archaa, naurz, FalkeLV, arturs213, Kristiāns, hustlerx, Leonchiks, dandijs, rackzz, snickerlv, pagarinatajs, command, uravnobeshen, Liepinshh, juppi, Ricins, ELSB, Sharper, jur, Arnolds.aka.Rapid, Valchhaaa, 9Boz