Personas informācija:
Vārds, uzvārds - Dwayne Hernandez
Dzimums - Vīrietis
Vecums - 31
Adrese - LS, Idlewood
Kontakttālrunis - 886270
Izglītība:
Augstākā izglītība/ Vidējā izglītība/Profesionālās kvalifikācijas (norādīt izglītības iestādi/-es un kvalifikācijas)
Kandidāta motivācija:
Vakance uz kuru vēlaties pretendēt - Jaunākais konfiscētājs.
Kāda ir Jūsu motivācija tieši strādāt TLL Beno (Līdz 100 vārdiem) - Sveiki mani sauc Dwayne esmu 31 gadu vecs vīrietis ar labu darba pieredzi. Vēlos iestāties "TLL Beno" Par jaunāko konfiscētāju lai varētu padarīt Los Santos ielas tīrākas no vadītājiem kuri nemāk parkot savus auto, nomet tos uz ceļa, trotuāriem vai citās vietās kur tas nav atļauts. Vēlos iegūt sev jaunu darba pieredzi un atrast jaunus darba kolēģus un draugus. Būšu ļoti pateicīgs ja sniegsiet atbildi 7 dienu laikā. Cieņā - Dwayne!
Pieredze:
Darba pieredze, sakārtota no jaunākās līdz vecākajai - Darba pieredze ir ļoti liela, strādāju jau no 18 gadu vecuma, tad kad tikko palika 18 gadi sāku palīdzēt tēvam, strādājam servisā palīdzētu ar visu ko mācēju, bet esmu sapratis to kad mehāniķis nav mans, pēc tam strādāju par autobusa šoferi veselu 10 gadus, bet atsrādājot šos 13 gadus esmu nolēmis aiziet no šī amata par cik vēlos iegūt jaunu darba pieredzi esot Jaunākais konfiscētājs.
Amata nosaukums un apraksts par veiktajām funkcijām un atbildību - Jaunākais konfiscētājs: Atbildēt par auto konfiscēšanu uz Tll beno punktu kur auto tiek konfiscēts uz noteiktu laiku. Kā arī ja persona sūdzas par to kad auto tiek konfiscētes bez pamata, tad konfiscētājs parāda bildi kur bija novietots auto!
Valodas prasmes - Protu komunicēt ar visiem cilvēkiem, kā arī protu 2 valodas angļu un latviešu.
Tehniskās prasmes - Labas, kvalifikācijas eksāmenu nokārtoju ar labiem rezultātiem.
Īpašas prasmes - Māku sadarboties komandā un ātri darboties,
Intereses un hobiji - Skatīies filmas, ceļot un makšķerēt.
Ārpus tēla informācija:
Lietotājvārds (UCP) - kadzis
Ekrānšāviņš no /history - https://imgur.com/VMO04S1
Cienījamais Dwayne Hernandez, izskatot Jūsu iesūtīto CV, esam nolēmuši pieņemt jūs uz pārbaudes laiku.
Sazināsimies ar jums tuvāko 2 dienu laikā.
Ar cieņu TLL Beno Administrācija