bilde ko parada kad esi afk par ilgu
San Andreas Likumdošana
2
0
topic
[Likumprojekts] Uzņēmumu nodokļu sistēma
PETER1ZZ
Lietotājs
PETJONS
363 atbildes forumā
Online: 36d 12h 48m
Redzēts Vakar, 21:11
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2023. gada 26. augustā, 20:46



Uzņēmumu nodokļu sistēma

Likuma mērķis

Likumprojekts ''Uzņemumu nodokļu sistēma'' ir balstīta uz uzņemumiem,kuru pienākums ir reģistrēt uzņemumus valsts reģistrā,kā arī spēju izveidot vienotu sistēmu Los Santos pārvaldē. Informēt par nodokļu sistēmu,tādejādi atbalstot un sniedzot atbalstu pārējām valsts organizācijām ( LSPD,LSGD,LSZD,LSAK ).

1 | Nodaļa | Uzņēmumu reģistrs |

1.Pants- Valsts uzņēmumu reģistrs ir Los Santos pilsētas reģistrēto uzņēmumu datubāze,kurā tiek pievienoti šobrīd reģistrētie uzņēmumi.

2.Pants- Uzņēmuma reģistrā tiek iekļauti tie uzņemumi, kuri ir saņēmuši apstiprinātas tiesības veicināt sava uzņēmuma darbību Los Santos pilsētā.

3.Pants- Katram uzņemumam ir savs reģistrācijas numurs, kurš tiek pievienots Los Santos uzņēmumu reģistrā.

2 | Nodaļa | Uzņēmuma reģistrācijas proces un pārkāpumi |

4.Pants- Uzņemuma reģistrācija tiek veikta,iesūtot savu pieteikumu Los Santos Valdības birojā, aizpildot vispārēji nepieciešamo informāciju.

5.Pants- Uzņēmumu reģistrācija tiek izskatīta 24 ( divdesmit četru ) stundu laikā pēc tā iesūtīšanas.

6.Pants- Ja uzņemums balstās zem korporācijas,tad katra uzņēmuma daļa ir jāreģistrē atsevišķi, iesniedzot uzņēmumu reģistrācijas anketas.

7.Pants- Ja uzņēmums veicina aktīvu darbību Los Santos'ā, bez iepriekš neiegūtas reģistrācijas licenses, tad uzņemumam tiek piemērots naudas sods (3'500$) apmērā.

8.Pants- Ja uzņemums ir veicinājis atkārtotus pārkāpumus,tad uzņemumam var tikt piemērots naudas sods 12'000$ apmērā. Pārkāpums tiek pieškirts,kad septiņas dienas pēc soda saņemsanas,nav nokārtojis uzņemuma reģistrāciju

3 | Nodaļa | Uzņemējdarbības sistēma

9.Pants- Reģistrācijas procesa laikā, uzņemuma obligātais pienākums ir nomaksāt nodokli 7% ( septiņi procenti ) no uzņēmuma kopējā kapitāla vērtības.

10.Pants- Uzņēmumam ir pienākums maksāt fiksētu 350$ summu mēnesī,par katru nodarbināto darbinieku. Nodokļu atmaksa ir jāveic no iepriekšejā perioda līdz svētdienai.

11.Pants- Uzņēmuma pienākums ir samaksāt 5% nodokli no uzņemuma apgrozijuma nedēļas ietvaros.

12.Pants- Lielas nestspējas nodokļu maksātajiem, kuru uzņēmumos darbojas vismaz virs 7 nodarbināto,to pienākums ir nomaksāt speciāli paradzēti lielo uzņemumu nodokli, kā rezultātā katru nedēļu pie uzņēmuma nodokļa tiek pievienots 5'000$ katru nedēļu. Uzņemuma lielais nodoklis jānomaksā par iepriekšejo periodu līdz svētdienai.

13. Pants-  Reģistrētajos uzņēmumos uz kuriem ir reģistrēti transportlīdzekļi (( Kas atrodas uz f3 )),katru mēnesi ir jānomaksā 200$ nodoklis par katru reģistrēto transportlīdzekli.

14.Pants- Reģistrētajos uzņemumos uz kuriem ir reģistrēti īpašumi (( kas atrodas uz f3 )),katru mēnesi ir jānomaksā 250$ nodoklis par katru reģistrēto īpašumu.

26/08/2023


Likumprojekts stājas spēkā no 28/08/2023

Likumprojektu parakstija Los Santos Valdības priekšsedetājs Mitchel.Rodriguez

Lucas Fernandez

 

 

 

 


Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 8 ( 64 skatījumi )
klassiks, PETER1ZZ, dandijs, Maruzha, Tropkillaz, Liepinshh, ddandaliis, Admiiiks