bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
6
0
topic
[Pieteiksanas LSGD Los Santos Glabeju Departamenta] Kaney Vest
pagarinatajs
Nejaušs incidents
lietotajs++:)
edu sudus
285 atbildes forumā
Online: 16d 0h 17m
Redzēts 31. martā, 22:10
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2023. gada 25. augustā, 19:40

- Jābūt derīgai B kategorijas vadītāja apliecībai.

- Nav pieļaujamas sodāmības; jābūt tīrai sodāmības vēsturei.

 

Personiskā Informācija:

 

1. Vārds: Vests

2. Uzvārds: Kaney

3. Talrunis: mob. tl. 304032

4. Dzimšanas datums (Diena/Mēnesis/Gads): 9/maijs/1980. gads

5. Dzimums (Vīrietis/Sieviete): Zens

6. Pašreizējā dzīvesvieta: Marutku iela 15, Vinewood pagasts, Los Santos Novads

 

Izglītība:

 

1. Augstākā iegūtā izglītība: san fero ugunsdzeseju universitate, magistra grads autocisternu lietosana.

2. Sertifikāti iegūti San Andreas štatā: bernu tiesibu kursi, BUTS trimmera aplieciba

3. Iepriekšējā vai pašreizējā darba vieta: ieprieks stradaju ganton bendzintanka.

 

Personiskā Pieredze:

 

1. Vai man ir iepriekšēja darba pieredze? (Jā/Nē; Ja jā, kur un kādā amata): ja man ir, ieprieks biju mehanika paligs servisa Los Santos Costumes.

2. Kāpēc tieši izvēlējos Los Santos Glābšanas Dienestu? (Minimāli 45 vārdi): 

Es izvēlējos Los Santos Glābšanas Dienestu (Los Santos Emergency Services), jo tas man sniedza iespēju sniegt palīdzību un aizsardzību sabiedrībai. Es vēlējos dot savu ieguldījumu pilsētas drošībā, izmantojot savas prasmes un apņēmību. Dienests ir augsti cienīts un piedāvā daudzveidīgu darba pieredzi, ļaujot man attīstīties profesionāli un personīgi, kā arī radīt pozitīvu ietekmi uz kopienas labklājību. Mani uzrunāja arī kolektīvs, kas strādā kopā, lai risinātu dažādas situācijas un sniegtu neatliekamo palīdzību cilvēkiem visos dzīves aspektos. Los Santos Glābšanas Dienests man sniedza iespēju būt daļai no vērtīgas misijas, kas kalpo sabiedrības labā un nodrošina pilsētas drošību.

3. Kādas unikālas prasmes vari ienest Los Santos Glābšanas Dienestā?: varu ienest speju stradat komanda excel tabulu izstrade, ka ari kampanas cina pret mobngu un bosingu darba vieta.

4. Kā jūs reaģētu uz stresa situācijām un neatkliekamajiem uzdevumiem? (Minimāli 75 vārdi): 

Stresa situācijas un neatliekami uzdevumi ir neatņemama daļa no darba Los Santos Glābšanas Dienestā. Manas reakcijas uz šādām situācijām balstītos uz rūpīgiem apmācības principiem un personisku pieredzi.

Sākumā es uztvertu situāciju ar mierību, koncentrētos uz informācijas apkopošanu un novērtēšanu, lai izprastu situācijas būtību. Es saglabātu savu emocionālo stabilitāti, vadoties no rūpīgiem apmācības principiem un pieredzes iegūšanas līdzekļiem, kā arī izmantojot visus pieejamos resursus un instrumentus. Es strādātu komandas locekļu kopā, izmantojot labu komunikāciju, lai saskaņotu darbības un risinātu problēmas efektīvi.

Turklāt es pievērstu uzmanību savam fiziskajam un emocionālajam veselībai, sekojot pareizai uzturēšanai un regulāriem atpūtas brīžiem, lai saglabātu savu enerģiju un koncentrēšanos. Es arī apzinātos, ka situācijas var mainīties, un būtu gatavs pielāgoties jaunajiem faktoriem un informācijai.

Visbeidzot, es vienmēr paturētu prātā, ka mans darbs ir palīdzēt un aizsargāt sabiedrību, un šī apziņa kalpotu kā manas motivācijas avots, lai veiktu vislabāko iespējamo darbu neatliekamajos uzdevumos un stresa situācijās.

5. Kur sevi redzi pēc diviem gadiem? Kāds ir tavs ilgtermiņa mērķis?: redzu sevi lsgd galvena ugunsdzeseja vaditaja kresla vadot brigadi.

 

OOC Informācija:

 

1. Vecums: 14

2. Pievienot SS no /history: https://i.imgur.com/whDUXVI.jpg

 


Papildu Informācija:

 

1. Kādu lomu uzskati par visuzrunājošāko, ko esmu atveidojis spēlē, un kāpēc?: vienreiz atveidojas gerat burhan lomu un biju pazistamakais kazino kluba bara vaditajs, bija intresanti ar speletajiem dazadas situacijas rp, veidojam kopigas bazes vides jaunajiem speletajiem, lai motivetu tos, noteikti iedorsinu ari citus to izdarit.

4. Nosaukt vienu sarežģītu situāciju vai problēmu, ko esi atrisinājis lomspēlē un kā esi to paveicis?: ja vienreiz mes ar frakciju rpojam un daring teica, ka mes trollejam saka mus dmot un tada gara, tacu pec musu suras taisnigas cinas vins zaudeja admina statusu.

5. Kas ir tava stiprā puse, kas padarītu tevi noderīgu Glābšanas Dienestā?: esmu spejigs

MrLa!pa
Lietotājs
56 atbildes forumā
Online: 3d 1h 42m
Redzēts 20. februārī, 14:25
Pievienots, 2023. gada 27. augustā, 16:13
0
post

Cienījamais Kaney Vest, izskatot Jūsu iesūtīto Cī-Vī, Vēlētos satikties un pārrunāt vel dažas lietas klātienē, lūdzams zvānīt uz (555)-700176
Lai sarunātu satikšanos laiku.

 

Los Santos Glābšanas Dienesta Direktors
Charlie Castillo

Charlie Castillo - Dzīvs Los Santos Glābšanas Dienests Direktors

Lietotāji skatās šo tēmu: 0