bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
0
0
topic
[LSN] Pieteikšanās statuss
negeris
Lietotājs
18 atbildes forumā
Online: 8h 13m 50s
Redzēts 2023. gada 11. aprīlī, 07:15
Pievienots, 2023. gada 07. aprīlī, 12:12

 

Pieteikšanās statuss [Atvērts]

Pieejamās vakances


 

Šajā sadaļā regulāri tiks izliktas un atjaunotas pieejamās vakances. Ar jebkāda veida jautājumiem par un ap darbavietām droši varat vērsties rakstot mums uz e-pastu news@lsn.sa.com ((PM forumā)).

Tiek meklēti:

Ziņu vadītājs: 3/3

Ziņu vadīšana no studijas, kā arī izbraukumos (Vismaz 3 reizes dienā). Labi jāpārzin valoda, jāprot tekoši runāt, jāpiemīt labai dikcijai ((Prasmes rakstīt saliktiem, paplašinātiem, gramatiski pareiziem teikumiem, par regulāŗām atskaitēm prēmija nedēļas beigās)).

Intervētājs 2/2

Personu intervēšana kā studijā tā arī izbraukumos, interesantu materiālu un sensāciju ievākšana, jāpiemīt prasmēm uzdot pareizos jautājumus ((Prasmes rakstīt saliktiem, paplašinātiem, gramatiski pareiziem teikumiem, par regulāŗām atskaitēm prēmija nedēļas beigās)).

Žurnālists 2/3

Ievākt pilsētas interesantāko informāciju, ziņot par visiem jaunumiem ziņu vadītājus/intervētājus, vai rakstīt rakstus pašiem. Attiecīga prēmija par rakstu nedēļas beigās

Operators 1/1

Jāprot rīkoties ar kameru kā studijā tā arī izbraukumos, prasme sadarboties komandā. ((RP amats. Jāprot lietot /tv un to attēlot ar kvalitatīvu RP. Jāprot sadarboties tandēmā ar ziņu vadītājiem/intervētājiem))


Pēdējo reizi rediģēja negeris, 2023. gada 07. aprīlī, 12:17.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 10 ( 84 skatījumi )
dandijs, sharpnesss, negeris, Liepinshh, archaa, geralds, jurislips, juppi, Daveys, Kristiāns