bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Tēlu dzīvesstāsti
5
0
topic
William Smith
Cryptix
Lietotājs
Kripāls.
29 atbildes forumā
Online: 1d 10h 57m
Redzēts 26. februārī, 20:14
Pievienots, 2023. gada 07. aprīlī, 03:30

William Smith ir dzimis 1998 gada, 1.janvārī. Aļaskas štata pilsētā Fērbenskā. William nav nācis no nekādas bagātās un daudznesošās ģimenes, tēvs strādijis ir par štata trooperi un māte par šuvēju. Williams bērnības gados vairāk lūkojās tēvu virzienā un vēlējās kļūt par policijas darbinieku jau no mazotnes. Mācoties pamatskolā sekmes nebija nekādas augstās, bet vecāki nespēja atļauties privātskolotājus, Williams mazotnē savos 15' pulcējās kopā ar nepareiza tipa cilvēkiem kuri iesaistīja Williamu nepareizajās lietās. Bet viņam bija tikai divas iespējas, padoties uz sapni vai izmainīt likteni. Beidzot pamatskolu Williams iestājās policijas koledžā un laika gaitā kļuva par akadēmijas studentu, beidzot policijas akadēmiju tas bija saņēmis ļoti pievilcīgus rezultātus jo lekcijas nebija kavējis un cītīgi klausījās apmācību vadītājos. Pastrādājot pāris mēnešus par Trooper Bonus | Aļsaksas štatā, Williams saprata ka tā nav īstā vieta kur vēlas pavadīt savas dzīves gaitas. Tas nolēma 20 gados pārvākties uz Los Santos Štatu un iestājās Štata policijā kur arī viņu pieņēma dēļ iepriekšējiem rezultātiem akadēmijas procesos, jaunajā pilsētā tas ieguvis jaunas paziņas un sadraudzējies ar vienādu intrešu cilvēkiem, kuri atbalsta Williama idejas un cenšas kopā tās realizēt.

Taču Williamam jau no mazotnes ir arī sapnis labot automašīnas un kolekcionēt vecā veida automašīnas un tās uzturēt ļoti labā klātbūtnē, iepazīstoties ar ļoti labu cilvēku kuru sauc Nikolas, tas sācis arī kā otru hobiju un tagad jau arī nelielu ienākumu avotu apvienot ar darbu Štata policijā Williama dzīve ir ļoti strauji uzlabojusies, Williams arī ir guvis biznesa domāšanu ko iemācīja viņam tuvais draugs Nikolas.
Laika gaitā ejot, Williams vēl nav iegādājies pirmo auto bet ir ekspermentējis labot tos klientiem un saņemot nelielu samaksu par darbu, Williama mērķis ir iekrāt naudu un iegādāties kādu piemērot  automašīnu ar ko pārvietoties gan uz darbu, gan paša vajadzībās un iespējams pat to pietaisīt un iegūt jaunas iemaņas, Pašlaik Williams turpina pievērsties policijas nopietnajam darbam lai laika gaitā iegādātos sev nepieciešamās preces un piepildītu savus mazos blakus sapnīšus par kuriem domājis bērnibā. Williama mērķis ir atvērt kādu biznesu pašam un piesaistīt pēc iespējas vairāk cilvēkus ar kuriem darboties kopā un kuriem var dot arī dzīves pieredzi. Iespējams iestāties Speciālo operāciju divīzijā un darboties ar īpašākiem nodziedziniekiem.

Apakšā būs sniegti SSi, ar dažāda veida situācijām gan no štata policijas, gan par pašu personāžu un tā attīstību privātajā dzīvē.

Cryptix
Lietotājs
Kripāls.
29 atbildes forumā
Online: 1d 10h 57m
Redzēts 26. februārī, 20:14
Pievienots, 2023. gada 07. aprīlī, 04:00
1
post

Cryptix
Lietotājs
Kripāls.
29 atbildes forumā
Online: 1d 10h 57m
Redzēts 26. februārī, 20:14
Pievienots, 2023. gada 07. aprīlī, 04:01
0
post

Avārija pēc pakaļdzīšanās. 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0