bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Tēlu dzīvesstāsti
0
0
topic
Lietvedība ir Dzīve. Lietvedība ir Mīlestība.
Efrehs
Lietotājs
37 atbildes forumā
Online: 1d 19h 19m
Redzēts 18. februārī, 20:41
Pievienots, 2023. gada 03. aprīlī, 01:35

Damian Malborn - Lietvedība ir Dzīve. Lietvedība ir Mīlestība.

Damian Malborn bija vēl jauns, kad viņš sapņoja par to, kā kļūt par vienu no labākajiem sekretāriem San Andreas Štatā, Los Santos. Viņš zināja, ka tas nebūs viegli, bet viņš bija apņēmies sasniegt savu mērķi.
Damian uzauga Los Santos pilsētā, kur viņš mācījās skolā un baudīja skolotāju atbalstu un padomus. Viņš bija labs students un vienmēr strādāja smagi, lai sasniegtu savus mērķus.
Pēc tam, kad Damian absolvēja vidusskolu, viņš nolēma turpināt izglītību koledžā. Viņš izvēlējās specializēties lietvedībā, jo zināja, ka šī nozare varētu palīdzēt viņam kļūt par labu sekretāru.
Laika gaitā Damian izcēlās savās klases, izpildot visas prasības un sasniedzot augstus vērtējumus. Viņš apguva dažādas prasmes un zināšanas, kas bija vajadzīgas, lai darbotos sekretāra amatā.
Pēc koledžas absolvēšanas Damian sāka meklēt darbu. Viņš atrada vakances dažādos uzņēmumos, taču nekas viņam īpaši nepatika. Viņš gribēja atrast darbu, kas ļautu viņam izmantot savas prasmes un kuras rezultātā viņš būtu apmierināts.
Galvenais izaicinājums bija tas, ka daudzi uzņēmumi prasīja pieredzi, bet Damianam nebija nekādas darba pieredzes. Viņš nolēma uzlabot savas iespējas, piedaloties prakses programmā.
Damian atrada prakses vietu pie viena no lielākajiem uzņēmumiem Los Santos pilsētā. Viņš sāka strādāt kā sekretārs un ātri kļuva par vienu no uzticamākajiem darbiniekiem. Viņš bija pārliecināts, ka tas bija sākums tam, kas viņam bija jāsasniedz.
Laika gaitā Damian ieguva vēl vairāk pieredzes, un viņš sāka veidot savu tīklu. Viņš sāka tikt kopā ar citiem sekretāriem un profesionāļiem no dažādām nozarēm. Damian turpināja darbu, lai uzlabotu savas prasmes un zināšanas. Viņš mācījās no saviem kolēģiem un piedalījās apmācībās, lai turpinātu izaugsmi. Viņš arī aktīvi darbojās savā tīklā, lai palīdzētu savai karjerai.
Kad tika izsludināta vakance par domes sekretāru, Damian zināja, ka tā bija viņa iespēja. Viņš iesniedza savu pieteikumu un pēc vairākiem intervijas posmiem viņš tika pieņemts darbā.
Domes sekretāra amatā Damian strādāja pie daudzām lietām, kas palīdzēja pilsētas domes darbībai. Viņš palīdzēja organizēt sanāksmes, sagatavot dokumentus un atbildēt uz vēstulēm un e-pastiem. Viņš arī bija atbildīgs par atskaitīšanos par pilsētas domes darbību un palīdzēja izstrādāt un pārvaldīt budžetu.
Damian bija apmierināts ar savu darbu un pārliecināts, ka viņš bija sasniedzis savu mērķi kļūt par vienu no labākajiem sekretāriem. Viņš turpināja darbu pie domes un strādāja pie vēl lielākiem uzdevumiem, lai palīdzētu savai pilsētai kļūt par labāku vietu dzīvošanai.
Galvenais iemesls Damian panākumiem bija viņa apņēmība un gatavība strādāt smagi, lai sasniegtu savus mērķus. Viņš nekad nepārtrauca mācīties un uzlabot savas prasmes, un tas bija viens no iemesliem, kāpēc viņš kļuva par domes sekretāru.
Damian bija apmierināts ar savu karjeru un priecājās par to, ka bija palīdzējis pilsētai. Viņš arī bija pārliecināts, ka viņa panākumi bija pierādījums tam, ka ar smagu darbu un apņēmību ir iespējams sasniegt savus sapņus.

Pēdējo reizi rediģēja Efrehs, 2023. gada 03. aprīlī, 01:46.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 24 ( 82 skatījumi )
Swufy, SANLA, Cryptix, TheShadowLV, Sneaky, RainersK, Maruzha, Kspaks, Efrehs, Sestais, dandijs, ELSB, Ricins, joberis, airdox, jur, PETER1ZZ, rnand, sencis., geralds, Zexity, nauriks, DriverOG, Bosch