bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Tēlu dzīvesstāsti
4
0
topic
Opie William
Ekstazijs
Lietotājs
420
31 atbildes forumā
Online: 14h 46m 51s
Redzēts 2023. gada 21. aprīlī, 22:24
Pievienots, 2023. gada 02. aprīlī, 20:59

Pēdējo gadu laikā no daudz, dažādām pasaules valstīm uz Amerikas Savienotajām Valstīm ir pārcēlušies ļoti daudz cilvēku, ar citiem uzskatiem un citām vēlmēm, tā teikt labākas vai interesantākas dzīves meklējumos, kad jau visa iepriekšējā rutīna apnikusi... Opies ir viens no šiem cilvēkiem, ieradies iekš Amerikas jaunu ideju meklējumos, savu sapņu īstenošanā, protams, uzturot kontaktus ar vecajiem draugiem Zviedrijā.

Dzimis 16.Novembrī, 1983. gadā, kopš 4 gadu vecuma mācījies slidot, tad 5 gadu vecumā sācis trenēties hokejā, Opijam hokejā īpaši nebijis liels potenciāls, darījis to visu tikai tāpēc, ka vecāki likuši, hokejs viņam nepārāk patika, Opies vairāk interesējās par personībām hokejā, bijis komandā kā vidēja līmeņa spēlētājs, spēlējis kā aizsarga pozīcijā, hokeju nospēlējis līdz 17 gadu vecumam, jo līdz 14 gadu vecumam to darījis piespiesti, tad pēc gada pauzes sapratis, ka hokejs tomēr devis viņam dzīvē ļoti daudz no tā kas viņš ir, pie iespējas atgriezies, tomēr pēc gada pauzes zaudējis ļoti daudz, kamēr pārējie komandas biedri pacēlušies augstākā līmenī, komanda jaunatnes čempionātā kamēr nav bijis viņš pirmo reizi pastāvēšanas vēsturē uzvarējusi jaunatnes čempionatā, bet Opies bijis slinks, pārāk maz ar sevi strādājis, tādēļ nebijis spējīgs izcelties savā komandā, spēlējis 3 maiņā, aizsardzībā, spēles laiks salīdzinoši maz, maz arī darījis laukumā, paralēli arī skolā mācījies, tur viņš ieguvis vidējus vērtējumus, bez īpašiem izcēlumiem, kas bija tas kāpēc viņš pabeidzis 12 klases un devies tālāk mācīties par žurnālistu. Opies jau 13 gadu vecumā pirmo reizi pamēģinājis ''snus'', kas arī lielākoties būs nākotnē viņa tālākais mērķis izplatīt to Savienotajās Valstīs, Los Santos'ā, jo ar smēķēšanu Opies nav aizrāvies jaunībā, tā viņam, iespējams, reklāmu apdziedāts nav izvēlies kā savu neveselīgo paradumu, savukārt, viņš par to ir izvēlējies "snus" lietošanu. To lietojis maz līdz 18 gadu vecumam, kad arī legāli spējis nopirkt to Zviedrijā, kā nekā vienīgā valsts Eiropas Savienībā, kur legāli var iegādāties, Opies uzskata, ka tas cigarešu kompāniju dēļ, tās izēdušas "snus" āra no visām valstīm, kur spējušas, tas lai varētu laist klajā savus produktus kā vienīgo iespēju, kā vari gūt legāli baudu. Opies, lai arī nav radījis nevienu no šiem, bet ir lepns ar savu tautiešu izgudrojumiem, IKEA, Snus, Volvo, trīs Zviedru galvenās lietas, ko spējis novērtēt pašlaik. 

Pēc tam kad pabeidzis profesionālo augstskolu saistībā ar žurnālistiku, tad iestājies darbā žurnālistikā, strādājis vietējā Gēteburgas avīzē, bieži publicējis intervijas par lielām personībām gan Zviedrijā, gan pasaulē, dažādi zināmi sportisti, treneri, daudzi interesanti cilvēki, personības, ko vienmēr vēlējies iepazīt, un pat iepazīstināt visu pilsētu, iespējams, pat Zviedriju ar šīm personībām, jo vēlējies iegūt arī reputāciju kā patiess žurnālists ar nesamelotiem pierādījumiem un faktiem, kādu laiku pēc darba pamešanas, Opies aizdevies ar savu iekrājumu uz ASV.

Opies ir nikotīna atkarīgs, kas arī bijis tas iemesls kādēļ joprojām lieto snus. Ikdienā braukā ar Volvo S80, izvēlējies to, tāpēc, ka zviedru auto, rezerves daļas viņam arī nebūtu grūti dabūt, pazvanītu vai uzrakstītu kādam savam draugam no Zviedrijas, tad tie arī iegūtu un atsūtītu par lētām naudām. Iedzīvojies Amerikā salīdzinoši labi, atradis vietu kur īrēt dzīvokli, dzīvo tajā, tuvākie Opija mērķi ir atvērt snus internetveikalu un arī reālo veikalu, kā pārstāvniecību iekš Los Santos, jo kā, nekā nav nav nekādu ierobežojumu štatā saistībā ar zelejamo tabaku, to var lietot un pārnēsāt cik ļoti grib. Nākotnē vēl ir iespējams šai pašā veikalā arī atvērt legālu ārstnieciskās zālītes iegādes vietu. Neatbalsta cigaretes, ir pret tām, Opijam nekas nav pret smēķēšanu, bet pret to, ka tiek pietiekami daudz indīgas vielas degšanas procesā gaisā uzsvilinātas, tapēc izvairās no smēķēšanas un cenšas izvairīties no pasīvās smēķēšanas.

Selfie: https://prnt.sc/l-g32mybVYwT

Latest Joint GIFs | Gfycat

Jitzie
Foruma Moderators
Vadošais administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Veterāns
Discord Moderators
Sanity
1178 atbildes forumā
Online: 158d 15h 56m
Redzēts Vakar, 00:35
Pievienots, 2023. gada 02. aprīlī, 21:06
0
post

labs selfie vareji uzlikt snapchat caption "turu bloku🥶💯💯💰"

Lietotāji skatās šo tēmu: 0