1.1 Uzvārds: Johnson
1.2 Vārds: Dean
1.3 Otrais vārds: -
1.4 Tālruņa numurs: 345782
1.5 Dzimšanas datums: 16.Augusts. 1999.gads
1.6 Dzimums | Vīrietis [+] ; Sieviete [-] ; Neviens no iepriekš minētiem [-]
1.7 Adrese: 2425 Mason street, Idlewood.
1.8 Pilsēta: Los Santos
1.9 Štats: San Andreas
1.10 Pilsonība:
* Esmu ASV pilsonis [+]
* Esmu ASV teritorijā dzīvojošs ārvalstnieks un esmu pieteicies uz uz pilsoņa statusu [-]
* Neviens no iepriekš minētiem [-]
1.11 Rase:
Baltādainais [+]
Melnādainais/Afroamerikānis [-]
Meksikānis/Latīņamerikānis [-]
Aziāts [-]
Cits:
1.12 Svars (kg): 92
1.13 Augums: 192
2. IZGLĪTĪBA
2.1 Augstākais sasniegtais izglītības līmenis: LSTU (Los Santos Tehniskā Universitāte)
2.2 Iegūtie sertifikāti: LSPA (Los Santos Policijas Akadēmija)
2.3 Iepriekšējā vai pašreizējā darba vieta:Noliktavas darbinieks
2.4 Ieņemamais amats:..........................................................
3. DATU PĀRBAUDE
3.1 Man ir tīrs sodāmības reģistrs [-]
3.2 Esmu sodīts par kriminālkodeksa pārkāpumiem vai ceļa satiksmes noteikuma pārkāpumiem [+]
3.3 Esmu sodīts par nozieguma klases pārkāpumiem [-]
3.4 Esmu sodīts par smagu nodarījumu veikšanu [-]
3.4 Dokumentācija:
B kategorijas [+]
C kategorijas [-]
A kategorijas [+]
Citas (miniet):
4. PERSONĪGĀ ESEJA
4.1 Kāpēc jūs vēlaties karjeru Policijas Departamentā?Turklāt kāpēc Jūs esat īstais kandidāts Jūsu izvēlētajam amatam? (200 vārdi): Man kā parastam Los Santos iedzīvotājam ir ļoti liela degsme iet patrulēt kā policistam, jo man ir liela vēlme beidzot - pa visām reizēm - ieviest kārtību visā San Andreas apkārtnē. Man, braucot apkārt ir ļoti skumji redzēt cik ļoti ir nolaista Los Santos apkārtne dēļ tādiem cilvēkiem kuriem nav motivācijas neko darīt - bet tikai nēsāt malku un pirkt grabažas. Arī ko esmu pamanījis vairākas reizes ir tad kad es ar savu mašīnu, vēsā prātā, braukājot par Los Santos vai tā apkārtni, dzirdu apšaudes. Tas mani nebiedē, bet gan motivē pārtapt par kārtības sargu, lai tiem jauniem spēlētājiem nebūtu jāsatraucas par apšaudēm apkārtnē. Man sāk pieriebties sēdēt manā garāžā un skrūvēt savu mašīnu, tajā pašā laikā, zinot ka tur laukā ir nepieciešami vairāki kārtības sargi kuri var aizstāvēt savu valsti no tādiem kuri to padara par reālāko murgu. Esmu gatavs uz visu kas nāks un kas būs, jo lai kļūtu par īstu kārtības sargu, ir nepieciešams pareizs domāšanas veids un spēks - gan sirdī gan fiziski.
4.2 Kur Jūs sevi redziet pēc 5 gadiem?: Būšu kārtības sargs ar lielu stāžu amatā un pieredzi reālajā pasaulē. Netaisos nekur bēgt, jo man ir motivācija kļūt vislabākajam savā amatā.
5. (( ĀRPUS TĒLA INFORMĀCIJA ))
5.1 Vārds: Kristaps
5.2 Vecums: 17
5.3 Dzimums | Vīrietis [+] ; Sieviete [-] ; Neviens no iepriekš minētiem [-]
5.4 Cik ilgi spēlējat lomuspēli?: No 2015.gada 3.Jūlija
5.5 Cik ilgi spēlējat MTA KICK RP projektu? No 2022.gada 6.Decembra
5.6 Vai esat bijis LSPD/LSSD/PDD frakcijā kopš 2020.gada Oktobra (šī projekta ietvaros)?: Jā [-] ; Nē [+]
5.6.1 Ja, jā miniet personāžus un/vai apstiprinātu anketas link:
5.7 Vai spēsiet izmantot Teamspeak 3 programmu? Jā [+] ; Nē [-]
Cienījamais kandiāt Dean Johnson vēlamies Jūs informēt par Jūsu aplikācijas statusu.
KANDIDĀTA ANKETA - PIEŅEMTS
Paldies, ka pieteicāties Los Santos Policijas Departamentā uz Policijas Virsnieks I kvalifikāciju. Mēs esam rūpīgi izvērtējuši jūsu pieteikumu, ņemot vērā Los Santos Policijas Departamenta vispārējos drošības standartus. Pamatojoties uz Jūsu sniegto informāciju, Jūsu pieteikums ir atzīts par atbilstošu standartam.
Kamēr Rekrutēšanas un Nodarbinātības divīzija nodrošina departamenta iekšējās politikas īstenošanu, Jūsu pienākums ir sazināties ar Departamenta Rekrutēšanas un Nodarbinātības divīzijas pārstāvjiem izmantojot departamenta līniju - 311 un ziņot par to, ka Jūs esat pieejami intervijai. Kā alternatīvu saziņai variet izmantot e-pastu, vai meklēt atbildīgos virsniekus klātienē. Par akadēmijas laikiem tiks paziņots pēc pozitīvi izietas intervijas.
Janvāris, 03, 2023.
Los Santos Policijas Departaments
Rekrutēšanas un Nodarbinātības divīzija
ELSB, Adrul1s, Kristofers, Bosch, ArtisLV, SANLA, Kristiāns, Effect, DriverOG, archaa, Ricins, DJohnsonTheOne, Liepinshh, grauzejs, DesertFoxLV, daanieels2, nauriks, saulstarins, jur, Durdulis