Tavs lietotājvārds: sencis
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: bob dickens
Iesaistīto personu lietotājvārdi: bob dickens, john slut, fred truck
Ko spēlētājs/i pārkāpa: nonrp driving/cardm
Pierādījumi: https://medal.tv/games/gta-sa/c…MTU5MjA2MjY5LA
Komentāri: ja cilvēki met par mums nedēļām vecus reports, varu iedot ko svaigu. džeks stāv pretējā joslā, ietriecas viņā un aizbrauc tālāk. nekāds rp, nekas b čatā, klusums. nerunājot par to kā viņi sēž uz tās kravas.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
(-.(-.(-.-).-).-) <---- kiniesu mafija uzmanies
saja gadijuma protams japiemero sods neapsaubami jo nav atlauts neatveidot avarijas sekas ja ir iesaistits ari cits braucejs.
+ protams seit ir dm jo tika uzbraukts virsu speciali
veletos logfiles redzet rp kur 2 speletaji uzkapa uz smaga automobila un brauc uz ta, preteja gadijuma nonrp car surf parkapumi
nevar pat mierigi pabraukt garam kicka, jau sudi, tak nomierinies, ja es butu triecies speciali man butu skaidri un gaisi redzams, ka es ietriecos un vehicle speed paliek lenaks un apstajas, tur skaidri redzems, ka man nolago, respektivi atrums vispar nemainas, kapec, lai es vispar triektos kaut kada random nabaga playeriti, kurs man neko nav nodarijis, ja gribetu triekties kada, butu ar smago tiesi braucis virsu istajam merkim - jums
btw pat video var dzirdet cik loti tu elso, nevar saprast vai aiz dusmam pret musu frakciju, labak nedomasu par to anyways
nākošreiz speciāli priekš tevis elsošu vēl vairāk zinu, ka vīriešu elpošana tevi uzbudina.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
(-.(-.(-.-).-).-) <---- kiniesu mafija uzmanies
paldies tev saldumin es jau apmierinaju savus labumus uz to vidiku, iedomajos ka tu man pie auss elso , man loti patik atsuti vel, bet ja var tad kur vel baltais bmw fona
Ko Tu raudi par ko šitādu? /do draumeta netika gūtas. Tiec gala labāk ar saviem lowakiem dayz bāzē, tad lien uz ielām, lupata.
Nepatiesa. Ja tiešām būtu avarējuši, tad ātrums tiešām būtu nometies. Interneta vai sinhronizācijas problēmas.
Bet gaidu logfile ar rp kā uzlien uz tām kastēm un turās, pretēji sods. Laiks 12 stundas.
@Fletcher
@joebiden nem palasi un parbaudi kartigi https://failiem.lv/f/xss3tvuzm
Ja sūdzība vēl ir aktīva ievietot to lūdzu no jauna, jo sūdzībai jau ir 2 mēneši.
-TC-
nauriks, dandijs, Osmans, archaa, Bridges, sencis., ELSB, Blondaaa, Logix, dmer777, ansix, saulstarins, LUĪZE, jur, hoodrat, Jitzie, 9Boz, Ricins, jurislips, Draugs, UMEH, figura, friend of deer, Leonchiks, joebiden, marats, Bosch, Swufy, Maruzha, Liepinshh, SANLA, Zatlerzaurs, Valchhaaa, Lxst, LMD, cuvaks2ble0, Tējaaa, RaivoKR, DriverOG, pagarinatajs, 518293182