Tavs lietotājvārds: joebiden
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Bob Dickens
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Bob Dickens
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Speletajs veica vairakkartigu dm, sausanu pa riteniem zalaja zona, izgaja off lai netiktu nobildets vards (nepilnibu izmantosana sava laba), ooc insult, kamer rakstiju sudzibu nobrauca mani ar autobusu.
Pierādījumi:
1. attels uznemu kad saka saut, piebraucu tuvak vins aizgaja aiz stura un off izgaja (vards netika fiksets)
2. pec paris minutem kad stavu otra puse vins ienak atpakal serveri un atkal sak saut
3. soreiz nobildeju tab speletaju sarakstu jo paredzu ka atkal izies off lai netiktu nobildets parkapjot
4. redzam ka piebraucot tuvak savejs ir pazudis, atveram tab un nekludigi parliecinamies ka ID 1 izgaja - BOB DICKINS
+ ooc insult
Komentāri: nepieciesams muzigais liegums no servera
izzogat vel skinus un speciali taisat ssus ka neredz Boba nicku, fujakiem respect par centibu
vards netika fiksets, sudziba nepatiesa, es taja bridi vispar runaju ar adminu, lai iztpo visas sastumtas masinas no udens, kuras jus tur ievilkat , ar checkveh viss redzams lol
Bob Dickens loti velas atputu no servera, tikko atkal veica DM izmantojot traktoru
sis dm bija patiess, pamatots, jo ievilkat visas fermas masinas udeni, attieksme rada attieksmi, jus uzsakat savas debilas dabribas bez atbildes nepaliks
no face no case guys
Klat pie sudzibas MG parkapums - speletaji caur adminu un checkveh komandas palidzibu parbauda kurs sedeja un izmanto so informaciju.
fujak tam traktoram sture skiba un bobam raustas nets, ta luk. Tema slegta, noslauki asaras
lmao exposed hahaha, ja tu nezinaji nemaz check veh neredz, kas ir sedejis masina, es jau prasiju reporta un man pateica, ka neredz kas kapis ieksa vai vilcis udeni, es pienemu, ka tie bijat jus, jo , kad gaju off visu laiku rinkojat apkart mums, lai provocetu kadu minimalako sudzibinu, bet reku pats iekriti savos sudos, es pienemu, ka tie bijat jus un reku pats atzinies savas darbibas, -iq lol
manu dm ar traktoru pret jusu masivo dm pret visu serveri vispar nevar salidzinat, jus lienat ieksa jus ari pipes nost netaisamies rpot ar jums neviena virziena varat nemaz nevilkties ferma
@joebiden ieteiktu iepist localhost serveri un apčekot visas admin komandas, sevi nodevi tikko
Carlos Fraga - Dzīvs / SAHP
Jūs esat vienīgie cilvēki kuriem ar kādu visu laiku rodas kautkādas problemas, un varat neteikt ka tā nav.
Varbūt pietiks vienreiz raudāt un pist citiem rolepleju lai pašiem būtu labi?
Diemžēl, lai arī kā es ticētu par to logoff situāciju, es neredzu vārdus. Bet par traktora situāciju sods par DM uz 40 minūtēm.
Daļēji patiesa.
jurislips, cuvaks2ble0, Obama, sencis., ansix, MaryJane, Bosch, Zatlerzaurs, LMD, Kristiāns, jur, 9Boz, DriverOG, SANLA, joebiden, dmer777, Ricins, Draugs, figura, archaa, Lxst, dandijs, Leonchiks, nauriks, Jitzie, UMEH, friend of deer, RaivoKR, wfud, ELSB, uravnobeshen, LUĪZE, niksniklaavss