Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Liepinshh
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Fletcher
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Liepinshh, depozits
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Tātad, bēgām no Fletchera un viņa bandas, bēgām aptuveni desmit minūtes līdz abi ar depozītu tikām nošauti. Abi atdzīvojāmies un domājām, ka viss beidzies. Tagad skatos Fletchers ir izreidojis manu garāžu un māju. Viss jau itkā forši, bet māja pat nepieder man un nav uz mana vārda. To māju izmantojam ar tās īpašnieku kā stash house. Jautājums, kakova huja māja tika izreidota? Apakšā pievienotas bildes no garāžas (kas pieder man) un mājas (kura NEPIEDER man)
P.S. Māja pieder Michael Terry (Monkeyzi)
Pierādījumi: https://imgur.com/a/Xb8xsnZ
Komentāri: aizšauj klabuļus
fletcher klauns, sen zināms. atbalstu likvidēt.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
(-.(-.(-.-).-).-) <---- kiniesu mafija uzmanies
Māja piesaistīta garāžai un garāža piesaistīta mājai, jo atrodas vienā privatizētā teritorijā.
Kāpēc mdc uzrādas tas kas nav tev es nezinu, bet manā uzskatā tā viennozīmīgi nav server side kļūda, jo ar to sastopos pirmo reizi dzīvē. Visticamāk īpašnieki esat Jūs abi bet main ir vinsh tadel tev pie f10 neradas.
@Fletcher bet tad kapēc tu nezireidoji vēl otro garāžu kas atrodas tajā pašā teritorijā? 😂
Jo viņa pieder otrai mājai? Vai tad ne tā?
gaidam verdiktu
Tagad pachekoju ka vina pieder tam terry bet nu on scene domaju ka pieder mājai kas ir uz paša stūra pa kreisi. Tādēļ ari neaiztiku.
Baigi ilgi izskata...
ta neuztraxies liepinhsss tulit izskarisu
ok
meklējam problēmu kuras nav,
mdc ir neapstrīdama lieta,
noraidu.
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
Bosch, Jitzie, ELSB, Arhimēds Pitagors, airdox, Biggy, KristapsDD, jur, dandijs, Kristiāns, pagarinatajs, joebiden, daunars, sencis., Obama, Liepinshh, Ryan Gosling, DriverOG, Baarnijs, ansix, sukamaniramurs, grauzejs, Tropkillaz, Scrubs, archaa, Lxst, marats, figura, Ricins, Admiiiks, RaivoKR, 518293182, cuvaks2ble0, nauriks, saulstarins, niksniklaavss, Logix, Uziks, Leonchiks, LMD, Maruzha, Draugs, Thomas, dmer777, Zatlerzaurs, Guzman , Twizzy, SANLA, depozits, Rimbikis, LVnooB, sluker, 9Boz, LUĪZE, UMEH