bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
5
1
topic
Cave Lounge
UMEH
Lietotājs
jaunais talants
125 atbildes forumā
Online: 5d 17h 4m
Redzēts 7. martā, 18:30
Pievienots, 2022. gada 12. decembrī, 23:29

Pilsētā pievienojusies pilnīgi jauna un unikāla atpūtas vieta ikvienam interesentam. "Cave Lounge" jums piedāvā 24/7 darba laiku, nepārtrauktu un labu muzikālo pavadījumu un protams atsaucīgu adminstrācijas un personāla komandu. "Cave Lounge" ir vienkārša terase ar bāru dienā un kārtīgs klubs naktīs iekštelpās. Piedāvājam 24/7 alkohola tirdzniecību un pie mums ir iespēja ieskriet uz pāris uzkodām nakts stundās arī. Skaļa mūzika, laba atmosfēra un pats galvenais - labi pavadīts laiks katru dienu pie mums ir garantēts.

Mūsu galvenais mērķis bija šo sākotnēji pamesto celtni pārvērst par kautko saistošu un atraktīvu ikvienam garāmbraucējam, rajona iedzīvotājam vai pat vienkārši tūristam. Celtne kurā atrodamies sākotnēji patiešām izskatījās pec lielas alas un līdz ar to "Cave Lounge" bija mūsu pirmā nosaukuma ideja un beigās pie tās arī palikām. Esam veiksmīgi šo ēku renovējuši un izveidojuši tās telpās perfektu naktsklubu un uz jumta skaistu terasi. Atvēršanās pasākums ir plānots jau pavisam drīz, bet tikmēr ikviens var nākt ciemos, izbaudīt mūsu augstākās klases dzērienus un vienkārši fantastiski pavadīt laiku ar draugiem, ģimeni vai vienkārši apmeklētājiem. Pievienojies ballītei jau tagad!

Mūsu "Cave Lounge" nākotnes vīzija ir piesaistīt pēc iespējas vairāk cilvēkus izvēlēties tieši mūs kā savu nr.1 atpūtas vietu, vietu kur satikties ar regulāriem draugiem, aizvest kādu randiņā vai vienkārši ierasties pie mums un iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Plānojam veidot dažādus pasākumus gan tematiskus, gan vienkārši nesaistītus ar mūsu pamatiem, lai savienotu iedzīvotājus un mēs būtu tieši tā vieta kuru ikviens izvēlēsies kā labāko vietu kur pavadīt savas brīvas un atpūtas stundas.

Piesaki savu privāto ballīti vai pasākumu, piesaki vip galdiņu un citas extras sazinoties ar kādu no abiem "Cave Lounge" īpašniekiem.

Mēs atrodamies krustojumā pie "Pizza Stack", ja ierodies ar automašīnu to ir atļauts novietot "Pizza Stack" blakus esošajā stāvlaukumā. Pie durvīm ir manāms apsargs un mums visnotaļ ir grūti pabraukt garām. Gaidīsim jūs "Cave Lounge" katru dienu!

Gus Amon (313254), Alan Negaro (607164)
support@cavelounge.sa

- ienākot mūsu terasē vai iekštelpu klubā jūs atbalstat to, ka varat tikt fotogrāfēts un attēli var tikt izmantoti reklāmas nolūkos -
- kategoriski aizliegts ienākt ar ieročiem, tos apsargi pie ieejas konfiscē -
- alkohola lietošanai ir kaitīga ietekme, zini savus limitus -

Pēdējo reizi rediģēja UMEH, 2022. gada 13. decembrī, 00:39.
wfud
Lietotājs
juul addict
18 atbildes forumā
Online: 1d 20h 19m
Redzēts 2023. gada 03. jūlijā, 02:09
Pievienots, 2022. gada 13. decembrī, 17:02
3
post

 

 

 

wfud
Lietotājs
juul addict
18 atbildes forumā
Online: 1d 20h 19m
Redzēts 2023. gada 03. jūlijā, 02:09
Pievienots, 2022. gada 20. decembrī, 19:02
0
post

JAU ŠOVAKAR!

Lietotāji skatās šo tēmu: 0