Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x]
• Esmu aktīvs/-a forumā [x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [x ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ ]
Anketa
Vārds: Raivo
Vecums: 15
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Chery
Izveidoto personāžu saraksts: evelina saymon (CHery Workshop) 150h
Pieredze šāda veida amatā: tikai FiveM
Pieredze lomuspēles jomā: FiveM,MTA
Servera /history ekrānšāviņš: https://imgur.com/a/7KUwbN1
Motivācijas vēstule: Vēlos kļūt par adminu/mod/uzraugs, jo e palidzesu cilvekiem kad kads to nevares esmu online kad citi admini nav un varesu palidzet citiem cilvekiem no KICK. Man ir pieredze but adminam tikai fivem biju admins kadus 5 menesu pectam beidzu spelet, jo dators nomira . tā tas būs viss, jo īsti neizprotu ks ir motivācijas vēstule
Pliks pieteikums, motivācijas vēstule bērnudārza līmenī, kā arī neredzu tevi nākotnē kā uzraugu, vai administratoru.
Neizproti kas ir motivācijas vēstule? Kurā laikmetā atrodamies, visa nepieciešamā informācija ir atrodama iekš interneta, ja protams spēj to atrast.
PRET
Tā vietā lai izpētītu kas ir motivācijas vēstule Tu uzraksti ''īsti neizprotu ks ir motivācijas vēstule'', cmon džekiņ internetā informācijas ir pietiekami.
ANTIREKOMENDĀCIJA
ok
Par! Ļoti izpalidzigs cilvēks.
Skrevele, arturs213, Cryptix, ddandaliis, hommebasque, kadzis, SANLA, Kolkin, Blondaaa, Kamars, juppi, Vadims, RaivoKR, sippa, cuvaks2ble0, pidars, Tropkillaz, hoodsta, Lxst, Jitzie, Leonchiks, ELSB, Osmans, 9Boz, cjoma, marats, Ricins, LMD, Admiiiks, jurislips, dandijs, 518293182, Liepinshh, nauriks, LUĪZE, Twizzy, DriverOG, MaryJane, Valchhaaa, jur, Ryan Gosling, hoodrat, sencis., Kiwix, Draugs, Memorie, Bosch, Rimbikis, PETER1ZZ, Kristiāns, Maruzha, Thomas, Baarnijs