Los Santos Policijas Departaments
Administratīvais Birojs: Ieroču Licencēšanas divīzija
`` Lai Kalpotu un Aizsargātu ``
Sadaļa I - Informācija par personu
A1 - Vārds, uzvārds: Treyvon Rivers
A2 - Vecums: 22
A3 - Dzimšanas datums: 01/01/00
A4 - Kontaktinformācija: 666999
A5 - Faktiskā dzīvesvieta: 2315 Apple Street, Commerce
A6 - Deklerētā dzīvesvieta: 2315 Apple Street, Commerce
Sadaļa II - Informācija par atļauju
B1 - Kādam nolūkam Jums ir nepieciešama šī nēsāšanas atļauja? (min. 250 vārdi): Esmu TLL autoplača speciālists un es vienmēr dzirdu draudus savai dzīvībai no personām kam neapmierina mans darbs, parasti ir liels jauniešu bariņš. Tādēļ es vēlos justies droši esot ārpus sava darba un iekš tā ,lai tie draudi netiktu realizēti. Nevaru sevi iedomāties pat ,ja tie realizējas, tieši tāpēc rakstu šo iesniegumu iegādāties šaujamieroci pašaizsardzībai. Ar ieroci esmu rīkojies lokālajā šautuvē, zinu kāda atbildība man ir jauzņemas ar šaujamieroci un kāds ekipējums ir vajadzīgs. Domāju, ka esmu atbilstošs šai licensei.
B2 - Adrese, kurā tiks glabāts šaujamierocis: 2315 Apple Street, Commerce
B2.1 - Māja [-] ; Bizness [-] ; Cits [X]
B2.2 Cits gadījums:
B3 - Izraksts no LSUD (Ekrānšāviņi ar izietu medicīnisko komisiju pie kāda LSGD darbinieka): N/A
Sadaļa III - Ieroča tips
C1 - Smith & Wesson [X] ; Glock-21 [-] ; Remington 870 (bise) [-]
C2 - Aptveru daudzums: Smith & Wesson (5)
Sadaļa IV - Ārpus tēla
C1 - Ekrānšāviņš ar /history:
C2 - Ekrānšāviņš ar personāža statiem no F10:
Cienījamais Treyvon Rivers, vēlamies Jūs informēt par Jūsu aplikācijas statusu.
ATĻAUJAS STATUSA PIEPRASĪJUMS - APSTIPRINĀTS
Paldies, ka pieteicāties uz ieroča pārnēsāšanas atļauju. Mūsu departamenta Ieroču licencēšanas divīzija ir to izskatījusi un pieņēmusi lēmumu to apstiprināt, jo tas atbilst likumā noteiktajiem drošības standartiem. Nākamais solis, lai iegūtu ieroci un atļauju, Jums ir nepieciešams veikt pārskaitījumu 10,000$ lielumā uz Los Santos Policijas Departamenta bankas kontu. ((Los Santos Police Department)). Variet skaitīt atļaujas summu kopā ar summu, kas attiecināma uz ieroča un aptveres iegādi.
Kad būsiet veikuši bankas pārskaitījumu, vēlams zemāk piestiprināt bankas pārskaitījuma izrakstu.
Decembris, 06, 2022.
Ieroču Licencēšanas Divīzija
Cienījamais Treyvon Rivers, vēlamies Jūs informēt par Jūsu aplikācijas statusu.
ATĻAUJAS STATUSA PIEPRASĪJUMS - IZSNIEGTS
Paldies, ka pieteicāties uz ieroča pārnēsāšanas atļauju. Mūsu departamenta Ieroču licencēšanas divīzija ir to izskatījusi un pieņēmusi lēmumu to apstiprināt, jo tas atbilst likumā noteiktajiem drošības standartiem. Esam saņēmuši pārskaitījumu par atļauju un šaujamieročiem. Atgādinam, ka saņemot šaujamieročus Jūs likuma noteiktajā kārtībā esat atbildīgi par iegādātajiem šaujamieročiem. Sazinaties ar Ieroču Licencēšanas Divīzijas virsniekiem lai saņemtu atļauju un šaujamieročus.
Decembris, 06, 2022.
Ieroču Licencēšanas Divīzija