bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
0
0
topic
[LSUD] Rekrutācijas informācija
Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 21:19
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 01. decembrī, 15:40


LOS SANTOS UGUNSDZĒSĪBAS DEPARTAMENTS
"REKRUTĒSANAS UN NODARBINĀTĪBAS DIVĪZIJA''


SATURS

 I - Rekrutācijas posmi
II -  Kandidāta prasības
III - Noteikumi


I - Rekrutācijas posmi

1. Anketas aizpildīšana - Anketas aizpildīšana ir pirmais un svarīgākais solis, lai rekrutēšanas un nodarbinātības divīzija spētu izvērtēt kandidātus. Anketai ir jābūt aizpildītai precīzi, pēc iespējas mazāk kļūdu. Janorāda pareizas atbildes uz anketas jautājumiem. Ievērojot visas rekrutēšanas un nodarbinātības divīzijas prasības. 
2. Anketas atbilde - Anketas atbilde ir 3 veidos. APSTIPRINĀTS, NORAIDĪTS, NEPIECIEŠAMAS IZMAIŅAS. Pēc apstiprināšanas gadījumā kandidātam ir jāsazinās ar departamenta rekrutēšanas un nodarbinātības divīziju tuvākajās 48 stundās.
3. Intervija - Kandidātam ir jātiekas klātienē ar intervijas vadītāju kurš ir Rekrutēšanas un nodarbinātības divīzijas pārstāvis. Intervijā tiks uzdoti jautājumi uz kuru atbildēm balstīsies lēmums par Jūsu tālāko virzīšanu departamentā.
4. Akadēmija - Pēc pozitīvi izietiem 3 rekrutācijas posmiem, kandidāts tiek norīkots uz departamenta akadēmiju kurā tiek apgūtas pamatzināšanas ugunsdzēsības un glābšanas darbu sniegšanā, kā arī pamatzināšanas medicīnas pakalpojumu sniegšanā, jo mūsu departamenta sistēma paredz, ka gan ugunsdzēsējs gan mediķis jeb Ugunsdzēsējs/EMT darbojas gan kā ugunsdzēsējs, gan kā paramediķis.
5. FTO - Pēc zvēresta un akadēmijas pabeigšanas rekrutācija neapstājas, jo lai turpinātu augt un saņemtu tiesības palikt departamentā, kandidāts darbojas departamentā cita atbildīgā ugunsdzēsēja vai virsnieka pakļautībā un attīsta, kā arī pilnveido savas zināšanas un iemaņas.


II - Kandidātu prasības

1. Kandidāts nedrīkst būt sodīts par likumpārkāpumu kurš iedalās kategorijā Noziegums un Smags Nodarījums. Kā arī ar kategoriju pārkāpums ja miera uzturētājs ir sodījis personu ar brīvības atņemšanu. 
2. Kandīdātam ir jābūt 21 gadu vecam.
3. Kandidātam ir jābūt B kategorijas apliecībai.
4. Kandidāts parakstās, ka reizi 3 mēnešos tiek veikts narkoloģiskais tests.

(( Ārpus tēla )) 

1. (( Minimālais OOC vecums 12 gadi ))
2. (( Kandidātam un patstāvīgam frakcijas spēlētājam ir jābūt spējīgam pieejiet pie sava tēla kreatīvi, bez liekas ķēmošanās un troļļošanas. Ķēmošanos un servera noteikumu pārkāpumi netiek atbalstīti un tādā veidā spēlētājs var tikt ielikts melnajā sarakstā. )) 


III - Noteikumi

1. Kandīdats nedrīkst pieprasīt ātrāku pieteikuma izskatīšanu.
2. Atbildot uz anketas 2 posma jautājumiem, netiek pieļauti stāsti, teksti, motivācijas kurās tiek minēts tas, ka kandidāts ir pabeidzis kādu ugunsdzēsības departamenta mācību iestādi.
2. Kandidāts ir tiesīgs iesūtīt pieteikumu pirms 21 gadu vecuma sasniegšanas bet iestājoties akadēmijā, kandīdātam ir jābūt 21 gadus vecam.
3. Kandidātam ir jābūt ASV pilsonim.
4. Aizpildot anketu nedrīkst mainīt tekstu, krāsu, šriftu vai izmērus.


Los Santos Ugunsdzēsības Departaments
Rekrutēšanas un Nodarbinātības divīzija

Pēdējo reizi rediģēja Bosch, 2022. gada 01. decembrī, 15:40.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 13 ( 76 skatījumi )
Bosch, dandijs, MrLa!pa, Papirs123, negeris, Kristofers, Kristians1234, grauzejs, jur, Em4iks, AntiFrezzze, Jitzie, sluker