Iesniedzot sūdzību par administrāciju
Lai vieglāk izsekot līdzi izveidotajam saturam, tā nosaukumam ir jāatbilst šim formātam:
[Sūdzība] Augstākstāvošā lietotājvārds
Piemērs: [Sūdzība] yostu
*Ja situācijā tika iesaistīti vairāki administrācijas locekļi, kuri kaut ko pārkāpa, tad tēmas nosaukumā jānorāda katra lietotājvārds
Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Admiiiks
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Leonciks
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Christhoper Bridges, Leon Peterson, Giovanni Muratori, Michael Ragazo
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Ieslodzija ajaila, ar Bridges kungu akstijamies netraucejot nevienu apkartne, ar ieroci paakstijos paradijas network trobble un iesavu vinam, attiecigi sanemu 1h ajail par dm zalaja zona (csdd) reali tikko serveris restartejas
Pierādījumi:
Komentāri: reali prikols mest jaila ja sava starpa paakstijamies, (netraucejot nevienu!)
Leon tiešām zajebal kad tu huiņu dari, mani tikko nodmoja "SERVERA IZSTRĀDĀTĀJS"(Trolis), tev pilnīgi pajāt, kaut vai es zinu ka tu redzēji situāciju, vienkārši pakļaujies viņam.
Nezinu ko tu tur jokojies vai ne, aizgaju itka masinu getot, bridges iekap masina iedarbina, un tu vinu nosauj, iekap masina un brauc prom, nezinu gan vai tas bija ka "nolagoja"
Un raizin, ka es tev varu cinities pret kadu kurs, panemsim tgt piemeru ksa notika tikko vai: fletchers nobano trollus otrus, fletcheram nepatika ka pazuda vini, fiksi unban un ban fletcheru, un tad ko ES tur varu palidzet. ta hujna turpinasies tpt un es tur neko nevaru izdarit.
Diemžēl administrators nevarēja zināt kā Tu interpretēji šo šāvienu, ir bijušas situācijas kad nošauj kādu bez iemesla, tādēļ administrator sodīja. PM rakstīšana ka tur ākstījies neder, jo iepriekš jau esi parādījis ar citām situācijām ka nespēj savaldīties.
Nepatiesa.
ELSB, nauriks, joebiden, Admiiiks, Liepinshh, Leonchiks, Maruzha, Memorie, Osmans, Draugs, sippa, dandijs, jurislips, saulstarins, jur, Valchhaaa, Kristiāns, Ricins, 9Boz, Uziks, Jitzie, Arhimēds Pitagors, PETER1ZZ, niksniklaavss, sukamaniramurs, Tacco, sluker, figura, Marcis426, 518293182, marats, sencis., Thomas, Twizzy, Lxst, MaryJane, Raiziņš, Zatlerzaurs, Bosch, HENNESY, LUĪZE, cuvaks2ble0, juppi, hoodrat