bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par administrāciju
9
0
topic
[Sūdzība] guzman
figura
Lietotājs
kricis
91 atbildes forumā
Online: 13d 12h 36m
Redzēts 24. martā, 01:50
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 20. novembrī, 22:59

Tavs lietotājvārds: piecsturis

Augstākstāvošā/o lietotājvārds: guzman

Iesaistīto personu lietotājvārdi: pagarinatajs, cartridge, zatlerzaurs

Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Braukājam pa LS, saprotam, ka nav ko darīt. Izdomājam ideju priekš rp skrīniem, proti, nopirkām mēbeles, devāmies tās likt zem ūdens un rpot ofisu. Mēbeles samestas, pēkšņi atpojas admins, sāk visas mēbeles dzēst ārā. Nu labi, šo gājienu noignorējām, braucam atkal pakaļ pēc mēbelēm, a šis izdzēsis mēbeļu npc bez jebkāda pamatojuma.

Pierādījumi: nav ko pa lielam pierādīt

Komentāri: Es nesaprotu jūsu loģiku. Kad mēs braukājam ap igs un šaujam visus, nav labi. Kad savā starpā ejam rpot savu huiņu nevienam netraucējot, arī nav labi, ko mums īsti darīt?

Pēdējo reizi rediģēja figura, 2022. gada 20. novembrī, 23:29.

 

nu

jur
Lietotājs++
gardedis
200 atbildes forumā
Online: 9d 1h 59m
Redzēts 25. februārī, 19:09
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 20. novembrī, 23:05
0
post

Paši redzat, ka frakcijas topikā pa lielam nav nelegālas aktivitātes skrīnos, bet ir random notikumi serverī. Kad kaut ko prasa saistībā ar nelegālo frakciju, tad fmt aizbildinās ar to, ka mums redz neesot nopietna frakcija. Ja mums netiek dota iespēja un kaut kādas tiesības uz nelegālo frakciju visām pieejamajām funkcijām, kas būtu drop izsniegšana, konteineru laupīšana utt. Tad rodas jautājums, kāpēc netiek atļauts "trollēt" savā starpā, kas nevienu neskar un neietekmē, ja mēs erpojam nost no visiem un veidojam skrīnšotus, ko iepostot topikā, tad kur ir problēma? 

Komunikācija no administratora puses arī nebija nekāda, atnāca vispār neko nesakot, neko nebrīdinot un pat neļaujot pašiem savākt mēbeles, bet vienkārši viss tika izdzēsts. Kurš tad tās mēbeles pirka, lai varētu vienkārši izdzēst? Administrators vai tomēr mēs paši?

dm - slikti

troll sava starpa - slikti

 

Pēdējo reizi rediģēja jur, 2022. gada 20. novembrī, 23:09.

 

pagarinatajs
Nejaušs incidents
lietotajs++:)
edu sudus
285 atbildes forumā
Online: 16d 0h 17m
Redzēts 31. martā, 22:10
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 20. novembrī, 23:10
1
post

Tā diemžēl kikā ir ar administratoriem, kuriem humora izjūta ir neeksistējoša, un kuri ienāk spēlē, lai tikai tryhardotu, nevis labi pavadītu laiku. Interesanti - kad DMojām cilvēkus, tad nebija labi, jo spēlētājus aizbiedējam un radam sliktu priekšstatu. Turpretim, tad kad savā nodabā ākstamies (tālu prom no regulārajiem spēlētājiem), tad atkal nav labi. Laikam labāk un foršāk ja DMojam cilvēkus, nevis savā starpā, pilnīgi noslēgti spēlējam šo spēli. @guzman tu vispār runāt ar cilvēkiem māki? Kārtējais kick priekšnieks, kurš atnāk un "Oi, šitie troļļi, vismaz var ar viņiem nerunāt, tāpat esmu superior". Nožēlojami, ka vienīgā instance kur tu komunicē ar lietotājiem ir foruma sūdzību sadaļa. Tu labāk ej velti savu adminēšanas laiku spēlētājiem, kuriem tava palīdzība ir nepieciešama, nevis speco mūsu un tikai gaidi trīcošiem pirkstiem, kad kaut ko pārkāpsim, lai tikai iejailotu, izkikotu, nobanotu, forceappotu un jebkādā veidā ietekmētu mūs. 

Mēs kikā bijām pirms tevis un droši vien būsim pēc tevis. Tu neesi pirmais admins, kurš domā, ka ir pārāks par mums un neesi arī pirmais admins, kurš domā, ka pret mums var izturēties neievērojot nekādus standartus, jo mēs taču esam "tie dauņi". Uzsvēršu, ka liela daļa no tiem administratoriem, kuri tieši tādā pat veidā praktizēja attiecības ar mums vairs nav admini. :) 

dauratiņš 

Scrubs
Uzraugs
Biedrs
lvbrok
587 atbildes forumā
Online: 18d 21h 13m
Redzēts 2. jūnijā, 15:28
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 20. novembrī, 23:18
1
post

Zelta vardi ong - nost ar guzmanu

fujaks no pasa sakuma ir staigajis ar pacetu zodu un tik tryhardojis kadam sapist dienu un idejas. 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0