bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
6
2
topic
K999 Par spēles uzraugu?
K999
Lietotājs
21 atbildes forumā
Online: 1d 2h 13m
Redzēts 2023. gada 05. janvārī, 14:44
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 24. oktobrī, 22:28

 

Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu

Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi

• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x  ] 
• Esmu aktīvs/-a forumā [ X ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ X ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ X ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ X ]


Anketa

Vārds: Jānis

Vecums: 18

Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): K999

Izveidoto personāžu saraksts: Loskyiel_Zalovsky

Pieredze šāda veida amatā: Pieredze, ir apmēram ap 2-3 gadiem spēles uzrauga amatā.

Pieredze lomuspēles jomā: no trīs līdz četriem, vai pat vairāk gadiem, sāku atveidot lomuspēli, kopš uzzināju par SAMP, no tiem laikiem arī sāku atveidot savu lomuspēles karjeru.

Servera /history ekrānšāviņš:  https://imgur.com/a/Ll0fLYw

Motivācijas vēstule: Sveiki, šeit rodas jautājums, kapēc tad tieši spēles uzraugs, un kapēc tieši es?

Šeit būs atbilde, atsakot savu lomuspēles karjeru komunā kick.lv pēc lielas pauzes MTA roleplayā, esmu nolēmis šeit atgriesties. Atgriežoties un atsākot savu lomuspēles karjeru esmu pamanījis cik ļoti daudz adminstrācija ir noslogota ar daudzajiem reportiem, un lūk arī nāk jaunie spēlētaji, kuriem roleplays nav tā stiprakā puse, kuri nezin '' Roleplay terminu '' nozīmi, un nespēj orientēties citu spēlētāju veidotajā lomuspēlē, pieejot klāt, nezinot kā un ko kur rakstīt, uzsākot sarunu /b čatā jeb visiem tā zināmajā OOC čatā. Ko tad es spētu mainīt kā spēles uzraugs? Es apņemtos pieskatīt komūna spēlētājus, to izdarības, un pasekot līdzi arī jaunajiem spēlētājiem orientēties iekš lomuspēles, iemācīt kas īsti ir roleplays, kā tajā iesaistīties, kā arī izskaidrot roleplay terminus, ko drīkst darīt, un ko nedrīkst.. Kā arī, neesmu no tiem, kurš sodīs par vismazāko pārkāpumu. Man ļoti patīk kontaktēties ar cilvēkiem, un uzturēt sarunu jebkurā situācijā, proti, aizteleportēties pie personas, aprunāties, izskaidrot kapēc tā nedrīkst darīt ** ja ir pārkāpums **, nesodīt viņu, bet pastāstīt, ka nāks lielāks adminstrācijas loceklis, un sodīs spēlētāju, zinot to, ka es kā spēles uzraugs esmu viņu brīdinājis, un izteicis viņam vārdu, par pārkāpumu.

Esmu ļoti pretīm nākošs, un komunikabls cilvēks, ļoti nepatīk strīdi, un asas situācijas, vienmēr atrodu risinājumu jebkurā situācijā, un zinu ka mierīgā ceļa vienmēr visu var atrisināt, protu strādāt komandā, sadarboties, dot padomus. Kā arī spēšu pildīt savus attiecīgos pienākumus un nostādītos mērķus iekš projekta, pildīt savu darbu bez jebkādām problēmām, un atvieglināt adminstrācijas grūto darbu, lai adminstrācija arī var pievērsties lomuspēles jomai, ne tikai '' skraidīt '' pa reportiem, un ziņojumiem , ko katrs ir sarakstījis, kā piemēram, adminstrācija atveido lomuspēli, un ienāk ziņojums '' yo, atteleportē automašīnu '' , proti jums ir jāsaprot, kad adminstrācija arī ir nogurusi no šiem reportiem, un ne vienmēr jūsu auto tiks teleportēti. Proti, spēšu būt draudzīgs un komunikabls pret lietotājiem, neskatoties uz viņu attieksmi, vai tā ir laba vai slikta, vienmēr palīdzēšu, un darīšu visu iespējamo, lai spēlētājs pēc manas palīdzības apmeklējuma vienmēr būtu apmierināts!

Ļoti ceru tikt jūsu adminstrācijas Kick.Lv komandā, un dot jums jebkādu palīdzību saistībā ar komūnu, un to augšanu.

Ar cieņu K999, kā arī, paldies tiem ,kuri būs ierakstījuši PRET vai PAR! Novērtēšu ik vienu.

Kā arī, neskrienu tikai pēc statusa, ja man netiks dota iespēja palīdzēt adminstrācijai, un komūna lietotājiem, es palikšu komunā, un turpinašu savas gaitas!

Veiksmīgu vakaru!

 

*Ja pieteikums tiek noraidīts, atkārtoti drīkst pieteikties ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām.

K999
Lietotājs
21 atbildes forumā
Online: 1d 2h 13m
Redzēts 2023. gada 05. janvārī, 14:44
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 30. oktobrī, 19:12
0
post

Paldies par komentāru, es '' biksēs '' nosēdēt varu, nevienu neesmu aizskāris, ka nevaru atbildēt uz katru komentāru.

Un nav mana problēma, ka tu kā adminstrātors ne reizi neesi redzējis mani roleplay jomā, nu nekas tāds, katram savs viedoklis.

 

joebiden
Lietotājs
102 atbildes forumā
Online: 2d 16h 58m
Redzēts 7. martā, 18:04
Pievienots, 2022. gada 01. novembrī, 20:49
1
post

Sasmejos lasot temu, nacas parbaudit vai tas pats personazs kuru satiku ig un ir ari. Seit viss ta smuki sarakstits. Bet realitate ir pilnigi citadaka. Bija situacija sis cuvaks pie igs noblieza svesinieku jo tas vinu ic nosauca nesmuka varda. Aizbrauc prom. Pec minutes ir atpakal un rpo itka nekas nebutu bijis talak kko nesaistitu. Un kad ooc aizrada uz vina bezsakarigajam darbibam seko uzdirsieni ka parejie ir lowaki, nonrp utt.

Tadel esmu spiests ielikt milzigu PRET

Admiiiks
Lietotājs++
Andža
306 atbildes forumā
Online: 13d 5h 2m
Redzēts 21. aprīlī, 22:27
9 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 02. novembrī, 10:24
0
post

Vecīt es ar viņu erpoju katru dienu, vakar vispār bija tā, ka redzējām troļļi ielido +200km traķī un tad tie troļļi atnāk pie mums traucēt rpot, sāk līst mašīnās utt. Un tas nenotiek pirmo reizi un tu gribi teikt, ka viņus nevar saukt par lowakiem???

UN to, ka viņš erpo tādu charu, kas ir nedaudz slims šaujot visus ja ne tā paskatās uz viņa? Viņš man ic visu pasaka, ka ir sūdus savārijis kapēc utt. Un tā čīkstēšana aizrādīšana  ir pilnīgi pie dirsas

 




Lietotāji skatās šo tēmu: 0