Tavs lietotājvārds: starxzs
Foruma Moderatora / Administratora lietotājvārds: Jitzie
Foruma Moderatora / Administratora pārkāpums: Vins kipa uzlika man bridinajumu Jo sutiju tur kko, bet savam draugam neko kautvai vins to pasu parkapa Ko es, kad paprasiju kapec ta vins pateica nav laika, bet tas bija 5h atpakaj + vins pats ir kadas 3 jaunus postus tur licis pec sava drauga posta
Pierādījumi no pārkāpuma veikšanas:
Vēlamais sods Foruma Moderatoram / Administratoram: Bridinajums
Komentāri: castellani sudigi brauc bet labs ad
speleju ar bunnyhop valorant, iemetu postu lai neraksta neko vairāk, biju gatavs jau pēctam warnot. ar ļoti lielu nožēlu no visas sirds vēlējos izteikt visdziļāko atvainošanos par savu nevīžīgo rīcību, iešu piestrādāt pie sevis.
nepienemu atvainosanos pieprasu tev izsniegt pirmo bridinajumu vai ari nonemt foruma ad
vai Nu tgd Atsuti man video ka uz celiem esi raudajot sakot " starinj Ludzu piedod man es ta vairs nedarisu"
mana atvainošanās nebija nopietna, ja tev nepieleca.
pateicu skaidri un gaiši tev un castellani, ka man nebija laiks tajā brīdī, tas posts nekur nepazustu un brīdinājumu vēlāk uzliktu, nav mirstama kaite, gan jau pārdzīvosi.
Ko tu tadu 5h bez apstajas dari?
Ja tev nebija laika, ka tad tu Tagad posta kko posto? Tev nav ta misene jaspele gadijuma?
Nop, tikko beidzām, vari bunnyhopam pajautāt.
Beigsim čatu.
neiejauc bunny hop te ja, labi beigsim catu, vari atsutit video raudajot Un atvainojoties Un bus Viss ok 👍
Jitzie, gerachnik, Liepinshh, ! starxzs, Kristiāns, Sestais, sluker, Assassin, PETER1ZZ, Twizzy, Hyper, Draugs, 518293182, samantiina, dandijs, Zatlerzaurs, Skrevele, FalkeLV, raivorijs, sencis., Leonchiks, jurislips, figura, Ricins, kiroji, Osmans, Drauks, Castellani, LMD, jur, Tējaaa, Kapracis, nauriks, Jacob Green, timaballs, pagarinatajs