~ Personālā Informācija
- Vārds: Bob
- Uzvārds: Weasel
- Dzimums: Vīrietis
- Personas Kods: 010472-21707
- Dzīves vieta: nav
- Nacionalitāte: Afroamerikānis
- Talruņa nummurs:463321
~ Vakances / Vispārīgā Informācija
- Iepriekšējās darba vietas:Paku piegādātājs,Noliktavas darbinieks,Autobusa šoferis.
- Amats, uz kuru kandidējat: Konfiscētājs
- Jūsu pieredze šajā amatā: Ir
- Izglītības iestādes: Los Santos sākumskola, Los Santos vidusskola.
- Vai Jūs esat iepriekš sodīts? Ja, jā tad par ko?: Jā, par to ka es dzērumā notriecu pāris ļaudis un dabūju 12 gadus nosēdēt savu sodu.
~ Dokomentu Pārbaude
- Vai Jums ir derīga Los Santos B kategorijas vadītāja apliecība?:Jā
- Vai Jums ir kādas citas apliecības? Vai licences?:Nē
~ Motivācijas Dati
- Kādēļ mums tieši Jūs būtu jāpieņem šajā amatā?: Jums mani būtu jāpieņem šajā amatā, jo es no iepriekš minētajiem darbiem esmu ieguvis ideālas braukšanas prasmes kā arī jau esmu strādājs par konfiscētāju neoficiāli pie mana onkuļa, pa to laiku esmu apguvis cieņu un pacietību pret saviem priekšniekiem.
- Motivācijas Vēstule ( 60 - 90 Vārdi ): Mana motivācija ir padarīt Los Santos par drošāku vietu gan tās apciemotājiem, gan iedzīvotājiem. Strādājot par autobusa šoferi, kā arī preču piegādātāju bieži sastapos ar vienu un to pašu problēmu, šī problēma ir pamestas mašīnas kuras visiem traucē, šīs mašīnas ir jānovāc no ielām un to es arī apsolos darīt. Kā arī es vēlētos sadarboties ar policiju un konfiscēt noziedzinieku auto tad, kad tas ir nepieciešams.
~ OOC Informācija
- Vārds: Roberts
- Vecums: 19
- SS no /history:
- SS no /stats:
Cienījamais Bob Weasel, izskatot Jūsu iesūtīto CV, esam nolēmūši pieņemt jūs uz parbaudes laiku.
Sazināsimies ar jums tuvāko 2 dienu laikā,
Ar cieņu,
TLL Beno Priekšniecība
11.04.2022.