bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Mehāniķa spēju pieprasījumi
0
0
topic
Leo James[Mehāniķa spēju pieprasījums]
Jello
Lietotājs
39 atbildes forumā
Online: 1d 1h 35m
Redzēts 2023. gada 03. aprīlī, 18:58
Pievienots, 2022. gada 03. aprīlī, 07:54

Vajadzīgās prasības, lai iegūtu mehāniķa spējas

Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi

• Piemērotas zināšanas attiecīgajā sfērā [x  ]

• Serverī jābūt aktīvam/-i  [x  ]

• Aktīva frakcija [  x]

 

Anketa

Tēla Vārds Uzvārds:Leo James

Frakcijas Nosaukums:TLL beno

Kādiem nolūkiem nepieciešamas mehāniķa spējas?(Vismaz 50 vārdi):

Lietošu mehāniķa spējas, lai cilvēkiem liktu māšīnām vizuālo tūningu.Esmu redzējis daudz reklāmas kad cilvēkiem nepieciešams mehāniķis, bet neviens nav pieejams.TLL beno ir pieeja būt apvienotajā darbā, gan mehāniķim, gan vilcējam, tas nozīme ja kādam vajadzēs lai mašīnu aizvelku līdz servisam, es to varēšu izdarīt.

Ekrānšāviņi ar roleplay pielietojot komandas /me un /do, kur attēlojat norādītās situācijas - riepu maiņa, xenon uzstādīšana, logu tonēšana, paintjob uzstādīšana:

/me uzmanīgi pieietu pie auto. /do pie auto atrastos līmlenta ar plēvi, papīra nazi, lupatiņu, slīpmašīnu un kompresoru mazliet tālāk. /me uzmanīgi paņemtu lupatiņu, pēc kā ar to pārietu pāri visam auto, notīrot to. /me noliktu malā lupatiņu un paņemot plēvi un līmlenti uzmanīgi aplīmētu visas vietas, kuras nevajag nokrāsot, kā riepas, diskus, logus, zīmolus, utt. /me noliekot plēvi un līmlenti malā, paņemtu slīpmašīnu. /me uzmanīgi to ieslēdzot tuvinātu auto virsbūvei, pēc kā ar maigiem vēzieniem slīpētu nost krāsu. /do Pēc vairākām stundām visa auto virsbūve būtu noslīpēta. /me noliktu un izslēgtu slīpmašīnu. /me pieietu pie kompresora, pēc kā to ieslēgtu. /do Pie kompresorsa atrastos krāsa, grunts un krāsas pistole. /me uzmanīgi uz kompresora šļaukas uzmauktu krāsas pistoli, pēc kā attaisot grunts bundžu ielietu to iekšā. /me pieejot pie auto uzmanīgi ar maigiem vēzieniem uzklātu uz auto virsbūves grunti. /do Pēc vairākām stundām auto virsbūve būtu nogruntēta un nožuvusi. /me uzmanīgi izskalojot krāsas pistoli ielietu tajā jauno krāsu. /me pieietu pie auto, pēc kā uzmanīgi ar vēzieniem uzklātu krāsas slāni. /do Kad krāsa būtu uzklāta un nožuvusi Anthon atkārtoti to nokrāsotu vēl trīs reizes. /do Pēc vairākām dienām auto virsbūve būtu smuki nokrāsota. /me uzmanīgi izskalojot krāsas pistoli ielietu tajā laku. /me pieejot pie auto ar maigiem vēzieniem uzklātu laku uz auto virsbūves. /do Pēc dienas auto būtu nokrāsots un nolakots, un nožuvis. /me uzmanīgi no auto noņemtu plēvi ar līmlenti un izmestu visu lieko miskastē.

 

Ārpuss tēla prasības

Vecums:16

Ekrānšāviņš ar jūsu profila /history:https://imgur.com/a/YQSRCCU

Pēdējo reizi rediģēja Jello, 2022. gada 03. aprīlī, 08:00.
Jitzie
Foruma Moderators
Vadošais administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Veterāns
Discord Moderators
Sanity
1178 atbildes forumā
Online: 158d 15h 56m
Redzēts 10. maijā, 13:32
Pievienots, 2022. gada 03. aprīlī, 11:05
0
post

Noraidīts sakarā ar /history, pēc nedēļas mēğini vēlreiz, cerams spēsi pievaldīties un nesaņemt sodus šajā laika periodā.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 15 ( 113 skatījumi )
ralfss, juppi, Jello, Will Lawrance, Robo, Chipacao, Shrek, Psychicaut, Tējaaa, Kristiāns, Maruzha, Jitzie, Liepinshh, DidzzyS, Freedy