~ Personālā Informācija
- Vārds:James
- Uzvārds:Maurin
- Dzimums:vīrietis
- Personas Kods:130582-22652
- Dzīves vieta:Fullum st. #11, Dillamore
- Nacionalitāte:Amerikānis
- Talruņa nummurs:765491
~ Vakances / Vispārīgā Informācija
- Iepriekšējās darba vietas:portos iekravātājs
- Amats, uz kuru kandidējat:konfiscētājs
- Jūsu pieredze šajā amatā:citā serverī esmu strādājis par konfiscētāju un jau zinu visu
- Izglītības iestādes:
Los Santos Universitāte
Los Santos Vidusskola
San Fiero Pamatskola
- Vai Jūs esat iepriekš sodīts? Ja, jā tad par ko?:nē nesu sodīts
~ Dokomentu Pārbaude
- Vai Jums ir derīga Los Santos B kategorijas vadītāja apliecība?:jā
- Vai Jums ir kādas citas apliecības? Vai licences?:nē
~ Motivācijas Dati
- Kādēļ mums tieši Jūs būtu jāpieņem šajā amatā?:tāpēc jo esmu ļoti prasmīgs strādāšanā un protu visu1
- Motivācijas Vēstule ( 60 - 90 Vārdi ):Atsaucoties uz TLL BENO mājaslapā publicēto darba sludinājumu un vakansēm, vēlos strādāt Jūsu uzņēmuma jo katru dienu skatos uz konfiscētājiem un apbrīnoju viņu darbu. Tapēc vēlējos viņiem palīdzēt, un kopīgi turpināt darbu. Spēšu viegli sadraudzēties ar jauno kolektīvu. Centīšos visus nepieciešamos darbus pildīt laicīgi, un protams palīdzēt arī cietiem kolēģiem, ja tas būs nepieciešams. Pašam kādreiz bija savs vilcējs, ar to mācijos. Tapēc ar to jau māku gan braukt gan vest mašīnas ar to. Tagad manā īpašumā ir tikai platformauto, ar to arī māku braukt un uzvilkt uz tā mašīnu vai kādu citu transportu. Manuprāt pieņemot mani jūs iegūstat darbaspējīgu un vienkārši labu darbinieku. Kopumā mani piesaista šis darbs, tapēc ja tikšu pieņemts, tad es centīšos noturēties līdz galam, labi strādājot un parādot savas prasmes auto un moto, un citas tehnikas konfiscēšanā. Ar nepacietību gaidīšu jūsu atbildi.
~ OOC Informācija
- Vārds:Adrians
- Vecums:16
- SS no /history:
- SS no /stats:
Cienījamais James Maurin, izskatot Jūsu iesūtīto CV, esam nolēmūši pieņemt jūs uz parbaudes laiku.
Sazināsimies ar jums tuvāko 2 dienu laikā.