bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
16
0
topic
[Uzraugs} Kristiāns
Kristiāns
Servera administrators
Frakciju komanda
60 atbildes forumā
Online: 15d 5h 39m
Redzēts 1. maijā, 00:26
Pievienots, 2022. gada 29. martā, 22:07

Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu

Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi

• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ / ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ x ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ x ]


Anketa

Vārds: Kristiāns

Vecums: 17

Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): -

Izveidoto personāžu saraksts:
Emanuel Dare, Taylor Peers

 

Pieredze šāda veida amatā: Pieredze šobrīd nav tik liela ,lai es zinātu visas funkcijas ,darbības 100% ,kā arī piesakos uz šo amatu lai uzzinātu kā tas ir ,un lai iegūtu pieredzi no sava skata punkta. Ar laiku iemācos visu, un ātri aiziet domāšana.. ja pieļauju kādu kļūdu ,tad es to laboju, un mācos no kļūdām - ka jau mēs visi.

 

Pieredze lomuspēles jomā: 

Saku spēlēt ar lielam nesaprašanās, līdz man pastāstīja mazās lietiņas un ar laiku apguvu visas lietiņas, ka jau redzams viss- ar laiku pats viss atnāk. Visa lieta aiziet ja ir vēlme un ir ļoti laba saprašana.. līdz šim brīdim ir lietas kas aizķeras, kā kļūda un ir lietas kas neaizķeras un nav pieļautas kļūdas

 

Servera /history ekrānšāviņš:  https://prnt.sc/RzQvj1mYjlci

 

Motivācijas vēstule:

Komūnā atrodas jau no Oktobra, un šo serveri iesāku diezgan iespringti spēlēt, ar to ka tiešām neko nesapratu kas šeit ir jādara, kā arī biju fermā, nevis paradzētājā vietā kur būtu, līdz es nokļuvu jau Los Santosā man iemācīja kā viss notiekas.. Ieguvu ātri savu mazo pieredzi, ar uzraugiem ,kuru vārdus tiešam, īsti neatceros kas ar visu palīdzēja, un ar to vien ieguvu savu redzējumu ,ka šeit adminstrācijas darbības ir atbalstošas un saprotamas. Ar katru dienu ieguvu nelielu pieredzi un tagad nu zinu visu kas būtu vajadzīgs kā spēlētājam. Vēlos tieši uz šo amatu, ne dēļ status, bet dēļ tā lai iegūtu sava paša pieredzi, kā ir būt uzraugam, palīdzēt citiem un izskaidrot jauniem spēlētājiem situāciju. Ar situācijas / darbības skaidrošanu man ir maza pieredze, bet ir bijušas tādas reizes, ka esmu pamācījis un tas cilvēks ir iemācījies darbības un beigu beigās aizgāja kaut kāda doma..

archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2022. gada 31. martā, 08:59
0
post

Go go power ranger.

Potencials ir, par.

 

Avatars
Lietotājs
66 atbildes forumā
Online: 2d 5h 28m
Redzēts 16. martā, 22:08
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 31. martā, 16:43
1
post

East Los Santos Beach

Par

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2022. gada 08. aprīlī, 22:20
0
post

Čau, domāji, ka aizmirsu par tevi? Nē, tā nebija, vienkārši turēju atvērtu pieteikumu, lai vairāk ievāktu par tevi informāciju, ir savi mīnusi, bet mīnusi mūs papildina. Esi pretīmnākošs un samērā aktīvs, saproti un vērtējot tavas spējas - spēsi ari otram iemācīt.

Pieņemts uz pārbaudes laiku 2 nedēļas. Veiksmi komandā! 

Pēdējo reizi rediģēja 518293182, 2022. gada 09. aprīlī, 12:11.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0