• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 1 mēnesi [ x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ ]
• Spēju būt neitrāls/-a konfliktsituācijās [ x ]
• Man ir labas latviešu valodas zināšanas [ x ]
Anketa
Vārds: Timurs
Vecums: 15
Sasveicināšanās topiks: tada nav, piedodiet
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): mafioznik
Pieredze šāda veida amatā: ir pavisam neliela, bet tikai dc moderatora
Motivācijas vēstule: es gribu but moderators, lai palidzet visiem un dot parkapejiem warnus, banus un ta talak. spesu kontrolet trollismu foruma, jo ir iespeja but seit aktivam. saprotu, ka, kas seit jadara, bet ja kaut ko nezinu, tad varu iemacities kaut ko jaunu. zinu, ka visi mani zin no sliktas puses, bet es mainijos un esmu pavisam cits cilveks, tapec busu vairak neka nopietns seit. motivacijas vestule nebus tik gara, jo es nezinu ipasi ko te jaraksta un ari te nav nekada apzimejuma, cik jaraksta vardus minimali. visiem paldies par uzmanibu, jauku atlikuso vakaru!
es jebal acē,par!
par clowNWiGFQUYOFPGIQGUYFpwQGFpqUWFUQfobuQF
ļoti patika motivacijas vēstule, tieši tas, kas mums ir vajadzigs.
es tev šodien teikšu jā
fujax
tavs warnu lists izsaka visu, pret
te nekā nav
Par! Noteikti labākais kandidāts, kā nekā 6brīdinājumi pašam. Forums, protams, ir tada pati lieta, kā dc, takā ar to problemas cik saprotu-nav.
Paldies, nē, pirmoreiz par tev dzird puik
daunars sikais AHAHAHHHHA PIEREDZE: DC MODERATORS
rackzz, nauriks, timaballs, Ricins, Rudzooons, ivanovs, skapis, Enuce, DJ quack, hustlerx, jurislips, Haseeb, Biezaputra, dandijs, Čivrix, niksniklaavss, martinsh, RainersK, kiroji, samantiina, silvia, Jitzie, Ryan Gosling, Gozmit, Luwii, Origo Urla, 💜 Tvaiciņš 💜, archaa, Bosch, Tējaaa, FAMILIARITY, FalkeLV, Psychicaut, cjoma, Sardze, Maruzha, raivorijs, ELSB, Kristers, Bridges, tavsmatesmetamais, Kapracis, Swufy, marats, yanchux, Tropkillaz