Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x]
• Esmu aktīvs/-a forumā [x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [x ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [x ]
Anketa
Vārds: Andris
Vecums: 16
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): nav
Izveidoto personāžu saraksts: Turus Pirad, John Coin, John Money
Pieredze šāda veida amatā: Ir bijusi, esmu bijis GM
Pieredze lomuspēles jomā: Māku erpot, saprotu terminus.
Servera /history ekrānšāviņš: https://imgur.com/a/QomTouJ
Motivācijas vēstule: Tātad, kā jau visur iepriekš minēju, esmu ļoti aktīvs un pieredzējis RP spēlētājs, vēlos uzlabot serveri gan citās lietās, gan cilvēku RP prasmes. Esmu vienmēr atsaucīgs un izpalīdzēšu katram, kam to vajadzēs. GM man būtu lieliska iespēja sevi pierādīt, ka esmu prasmīgs un zinošs, kā arī izpalīdzēt citiem, kam to vajag. Serverī esmu jau no paša sākuma, un erpojis, jau no tā laika. Protams, nēsmu es izcils vai ideāls, ar katru dienu vēlos šīs prasmes paaugstināt un GM būtu lieliska iespēja. Redzu dažus neaktīvus GM ( No Hate), un vēlos būt tas, kas sevi parāda no gaišās puses! Būšu gatavs jebkādam pārbaudījumam! Vēlos palīdzēt attīstīt serveri un uzlabot citu spēlētaju prasmes RP jomā.
Rec. varetu bik vairak piestradat, bet ta ir pilniba ok cuvaks , RP macetu iemacit visiem
tomer bus jadod rekomendacija, cilveks pacenties, roleplay limenis loti augsts.
par, cuvaks pacenties ir normali ar pieteikumu, tad jau tiekamies serveri ;)
jur, Jitzie, figura, klassiks, abolinsraivo, pidars, radiojuniors, Rixhijs, sluker, Zatlerzaurs, RainersK, N1ce7ry, Draugs, timaballs, CarD, raivorijs, RavenS, Sardze, Twizzy, alexdell2, amsterdam, Scrubs, Kiwix, Ryan Gosling, daunars, MrLa!pa, hoodrat, Tropkillaz, friend of deer, W22D, Kristers, PETER1ZZ, pivuks, Ceikaa