bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
4
2
topic
Midnight Runners.
KMPKING
Lietotājs
3 atbildes forumā
Online: 3h 42m 28s
Redzēts 2021. gada 28. oktobrī, 15:35
Pievienots, 2021. gada 25. oktobrī, 19:36

OOC INFORMĀCIJA.

Mēs esam MOB tipa organizācija, kuri ir entuziasti ar uzlabotiem transportlīdzekļiem, sacīkstēm ielu, nelegāliem auto uzlabojumiem u.t.t. Mēs neesam parasti ielu sacīkšu braucēji, kuri noperk mašīnas un lidinās apkārt pa servera karti un kaitina policiju.. Mēs centīsimies attīstīt Roleplay līmeni augstā līmeni, pieliekot klāt savu prāta izdomu. Pa lielam šī topika tēma tiek veidota lai varētu pievienot ekrānšāviņus un video no Ingame notiekošā, kas ir saistīts ar mūsu organizāciju, un lai jūs spētu redzēt mūsu aktivitāti.

Lomuspēles uzsākšana

Protams, kā jau katrai frakcijai mums ir savs ooc pamatbalsts, pagaidām interesenti var man uzrakstīt privāto vēstuli,  priekšs vairāk informācijas. Teikšu atklāti, negribu cilvēkiem atklāt kā ar mums sākt lomuspēli. Ja jums paveiksies mūs satikt uz ielas, tad arī varat mēģināt bīdīt lietas. Vēlāk kad būsim nedaudz attīstijušies, ar mums lomuspēli varēs veidot ar vairākām iespējam. Viens no vienkāršākajiem veidiem noteikti būs mūs uzmeklējot mūsu legālajos biznesos (taču gribu pieminēt, ka tāds mums tiks izveidots tikai sasniedzot konkrētu ic statusu, kad mēs to varēsim atļauties utml.). Noteikti kvalitatīvas un oriģinālas pieejas mums tiks ievērotas un netiks ignorētas.

Pāris nosacījumi

 Frakcija sastāv no labiem lomuspēles atveidotājiem, tapēc ja vēlaties ar mums sapīties gaidam no jums kvalitatīvu lomuspēli. Protams, cilvēkiem kuriem būs interese, taču nepietiekams lomuspēles līmenis tiks apmācīti, ja sapratīsim, ka cilvēks lomuspēles ziņā progresē, persona varēs turpināt gaitas ar mums. Pievienojoties mums jūs piekrītat tam, ka varat tikt nogalināti (PK,CK). Ievērot visus servera un foruma noteikumus.

--------------------------------------------------------------------------

Autortiesības

LOGO/TEKSTS - KMPKING. - Autortiesības paliek pie manis.

Ar laiku tiks papildināts ar IC informāciju.

Pēdējo reizi rediģēja KMPKING, 2021. gada 25. oktobrī, 19:59.
KMPKING
Lietotājs
3 atbildes forumā
Online: 3h 42m 28s
Redzēts 2021. gada 28. oktobrī, 15:35
Pievienots, 2021. gada 25. oktobrī, 19:37
1
post

Pāris skrīnšoti no vakardienas.

HandlexY
Bijušais administrators
242 atbildes forumā
Online: 17d 15h 35m
Redzēts 2023. gada 21. oktobrī, 13:10
Pievienots, 2021. gada 31. oktobrī, 03:36
0
post

Cik noprotu šeit nav plānots neko tālāk darīt. Tēma slēgta, peace.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0