Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [x ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ x ]
Anketa
Vārds: Renārs
Vecums: 16
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Rubīns, Rexx
Izveidoto personāžu saraksts:
- Charlie Castillo ( TLL Beno - Līdzīpašnieks )
Pieredze šāda veida amatā: Esmu bijis Administrācijā dažādos SAMP/MTA Projektos.
Pieredze lomuspēles jomā: Atveidoju Roleplay apmēram pēdējos 3 gadus.
Servera /history ekrānšāviņš: Links
Motivācijas vēstule: Tātad, Mani sauc Renārs jeb Ruffiks.
Vēlos izvirzīt savu kandidatūru uz "Administratoru". Kā jau iepriekš minēju Mana līdzšinēja amata pieredze ir bijusi vairākos blakus projektos. Pieredze strādāt ar citiem cilvēkiem ir. Esmu cilvēks ar augstu atbildības sajūtu un precizitāti. Esmu komunikabls, atbildīgs un atsaucīgs, spēju pielāgoties visādām situācijām. Esmu arī gatavs apgūt visas jaunās nepieciešamās zināšanas un iemaņas, lai varētu veiksmīgi pildīt amata pienākumus. Ļoti novērtēšu iespēju uz pārbaudes laiku tikt paņemts lai Jūs varētu izvērtēt manas prasmes šajā amatā.
Ar cieņu,
Ruffiks.
*Ja pieteikums tiek noraidīts, atkārtoti drīkst pieteikties ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām.
Charlie Castillo - Dzīvs - Los Santos Glābšanas Dienests Direktors
Es uz dirsas, ko tik maza motivācijas vēstule 👀. Labi ruffik. Tev arī zaļā gaisma, Tev pieredze ir kā administrātoram, pie tam plaša.
gl
Serverim ir 33 admini kam tev staff?
Toxic AF, pret
Motivācijas vēstule: Tātad, Mani sauc Renārs jeb Ruffiks.
Diemžel Tavs pieteikums ir ļoti jēls.
Tu neatšķiries ar neko no kāda cita spēlētāja, lai Tu savu motivācijas vēstuli uzrakstītu tik briesmīgi.
pret diezgan pašvaka motivācijas vēstule
''Once you’ve raced, you never forget it…and you never get over it.''
Sveiks, no manis būs sarkanā gaisma, tātad PRET. Iemesls pa visam vienkārš (: Izskaties zaļš gurķis, forumā arī izskatās ka nēesi baigi neko postojis vai licis, spriežot pēc topikiem un postiem.
Varbūt citreiz, bet GL!
inciks, Arnolds.aka.Rapid, klassiks, MrLa!pa, Steeryzs, LAUKISSSS, Ricins, figura, jurislips, Adrul1s, kupers, PockyTockyLV, Kiwix, Jitzie, nauriks, Ne, Haseeb, Grums, Twizzy, ELSB, sluker, Leonchiks, pidars, LuckyDonut, N1ce7ry, CarD, Luwii, Negro, HENKONZ, dandijs, Tominsh, marats, sippa, cjoma, 518293182, timaballs, Tējaaa, Sardze, Joker, Bosch, Kristers, Kriksis, Sneaky, Scrubs, PETER1ZZ, sukamaniramurs, raivorijs, Dekraa, Ekskluzīvais, Kristiāns, draiver, DidzzyS, Sestais, TheShadowLV, Castellani, Origo Urla, Loews, disrespectful, Draugs, Memorie, HandlexY, amsterdam, Fosiks, Rixhijs, GhostSpocer, Crixer, RaivoKR, archaa, Dopixxx, DriverOG, Zexity, Mentos, Shrek, NopeLv, ppiippaarrss, kristers123, LaMpAcKa, Danno, niksniklaavss, hoodrat, Zupinshh, RainersK, pivuks, Swufy, Kazocinsh, snopijs, dqlepey^^, samantiina, Kapracis, KasParNa*uj?, Kamars, W22D, daunars, rackzz, Kn0w, yanchux, FalkeLV, Zatlerzaurs, ツARMISSツ, KMPKING, Aye, TavaMatite, Криля, bLank, kristaps_hokage, friend of deer, Burbule, Markuss777, Rūtiņš, FL3X, Assassin, Ryan Gosling, dmer777, joberis, realduksitis