bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
16
1
topic
[GM] KrazY
PETER1ZZ
Lietotājs
PETJONS
363 atbildes forumā
Online: 36d 12h 48m
Redzēts 26. aprīlī, 19:48
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 25. oktobrī, 09:23

Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu

Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi

• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ + ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ +  ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ + ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ + ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ + ]


Anketa

Vārds: Pēteris

Vecums:  16

Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Nav 

Izveidoto personāžu saraksts:  Lucas Rykerward ( Rykerward Corp )

Pieredze šāda veida amatā:  Nu teiksim tā,ka pieredze ir diezgan paliela,jo gan kā administrātors,gan kā gamemaster esmu pabijis visādos LV roleplay serveros.Spēju veikt visādus gamemaster atbilstošos pienākumus,esmu ar mieru uzņemties un nest par sevi atbildību,iestājoties amatā.Vēlos arī piebilst to,ka darīšu visu iespējamos,kas būs pa maniem spēkiem.Uzskatu,ka būšu spējīgs apmacīt cilvēkus,kuriem rp zināšanas ir vājas,noteikti ne katram cilvēkam tu galvā spēsi iespraust visus terminus un tā lai viņš zinātu RolePlay būtību,tā ir cilvēka griba,ja viņš gribēs,tad gribēs,ja nē tad nē,bet nu noteikti darīšu visu iespējamo,ko spēšu izdarīt situācijā,kad naksies apmacīt cilvēku.Apsolos būt apņēmības pilns lai spētu pildīt sava GM pienākumus.Uzskatu,ka būšu viens no tiem kandidātiem,kas tiks pieņemts. + Uzskatu,ka Roleplay ar GM pienākumiem,spēsu apvienot un uzņemties atbildību.

Pieredze lomuspēles jomā:  Runājot par lomuspēles pieredzi,tad nu arī varētu teikt to,ka tā ir diezgan liela,jo savas Roleplay pirmssākuma gaitas aizsāku Play*arda,kur spēju apgūt pirmās iemaņas un zināšanas par roleplay.Šobrīd kickā es atveidoju legalās lomuspeles roleplay,pārvaldu savu privāto organizāciju ( Rykerward Corp )tādēļ,ka pašām personiski vairāk piesaista Legālo lomuspēles roleplay,es uz to tiecos ar mērķtiecību.Protams spēlējot kicku,ir arī bijušas savas pauzes,kuru laikā nebiju spēlējis kicku,tāču šobrīd esmu nobriedis un esmu gatavs veltīt savu brīvo laiku šajā amatā.

Servera /history ekrānšāviņš:  https://imgur.com/a/kSMXk0j

Motivācijas vēstule: Sveicināti! Kādel vispār es tiecos uz gm amatu? Tādēļ,ka vēlos savu GM un administrātora pieredzi lietderīgi izmantot iekš kicka ( esot administrācijā ).Pārsvarā arī esmu aktīvs gan forumā,gan serverī,forums pārsvarā visu dienu stāv ieslēgts uz datora.Esmu gatavs iet un uzņemties šo amatu uz sevīm,pierādot to,ka esmu spējīgs būt administrācijā.Apsolos darīt visus savus nepieciešamos pienākumus,strādājot administrācijā. Es par sevīm esmu ļoti pašparliecināts,ka spēšu izrādīt cieņu pret spēlētajiem,gan pret administrātoriem,kā arī būšu neitrāls ,kas visādās situācijās izvērtēs notikušo un tad tikai sodīs,nevelos nevienu iet un aizstāvēt.Aizmirsu vel piebilst to,ka esmu cilvēks,kuram vairāk ir tās labās īpašības,neka tas sliktās,dažreiz arī mēdz būt tādi varianti,ka sāku aizsvilties,bet protams tā arī esmu draudzīgs fujaks.Veiksmi visiem! :)  ( P.s - cik saprotu,ka ir aizvērts statuss,bet nu droši izsakat viedokļus ) 

 

 
*Ja pieteikums tiek noraidīts, atkārtoti drīkst pieteikties ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām.

Pēdējo reizi rediģēja PETER1ZZ, 2021. gada 25. oktobrī, 09:58.


Tējaaa
#soberAF
Teeja
494 atbildes forumā
Online: 48d 22h 56m
Redzēts 19. martā, 10:43
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 02. novembrī, 19:53
0
post

re re re re rekomendācija

 

Kapracis
Galvenais administrators
Lojālais lietotājs
ausdrazisfm
735 atbildes forumā
Online: 52d 19h 5m
Redzēts 2023. gada 20. novembrī, 14:10
Pievienots, 2021. gada 02. novembrī, 20:00
0
post

Ielikšu rekomendāciju, jo šajā sezonā esi saņēmies, aktivitāte ir pietiekama, negatīvisms no tevis neplūst.. gl 


realduksitis
Lietotājs
99 atbildes forumā
Online: 11d 20h 26m
Redzēts 2023. gada 11. jūnijā, 19:32
Pievienots, 2021. gada 02. novembrī, 20:02
0
post

Rekomendācija, vienmēr esi bijis izpalīdzīgs.

sluker
Vadošais administrators
Frakciju komanda
38 atbildes forumā
Online: 9d 21h 7m
Redzēts 2023. gada 21. augustā, 18:26
Pievienots, 2021. gada 02. novembrī, 20:06
0
post

Došu par, esi aktīvs, palīdzi cilvēkiem kas nesaprot, tapēc būsi labs gm

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2021. gada 03. novembrī, 02:05
0
post

Problēma sākas ar pagātni kurā sagādāji man grūtības saprast tevi kā cilvēku, vienu brīdi tu uzvedies normāli, bet otru jau spēlē pret noteikumiem, noteikti zini par ko es runāju.

Pieteikums samērā labs, tas mani uzrunāja un redzu, ka esi ielicis laiku tajā. Serverī esi samērā aktīvs, pat pārāk aktīvs reizēm, kas mani mazliet biedē, jo izdegsi ātri un statuss būs liekas galvas sāpes. Lietotāji ir par tavu uzrauga pieteikumu, neskatoties uz pagātni šoreiz es tev došu iespēju sevi pierādīt manās un pārējo acīs.

slēgts.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0