bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
7
2
topic
Florenccia 13[Vespuči 13]
Collins
Lojālais lietotājs
34 atbildes forumā
Online: 1d 3h 54m
Redzēts 15. aprīlī, 09:57
Pievienots, 2021. gada 24. oktobrī, 02:21

Vespuči 13 Vespuči 13 (V13, VX3), pazīstams arī kā Vestsaidas Vespuči 13 (WSV13), ir meksikāņu-amerikāņu ielu banda ar dziļām saknēm gar Magelāna avēniju. Pirmo reizi, kas tika nodibināta sešdesmitajos gados, Vespuči 13 bija viena no visvardarbīgākajām un dominējošākajām Vestsaidas bandām, bet šodien tā ir tikai čaula no tās kādreizējās slavas pēc tam, kad lielākā daļa tās kliķu tika aizslaucīti ar bandu aizliegumiem un gentrifikāciju. Spoku pilsēta ir viena no pēdējām Vespucci kliķēm, kas cīnās par izdzīvošanu šajā jaunajā laikmetā. Viņi uztver savu vārdu no pēdējās palikušās maznodrošinātās kapuces, kas ir “spoku pilsēta”, kas iespiesta starp tūristu plankumiem un dārgajiem pavērsieniem.

 

Gentrifikācija un vēsture Vespuči gentrifikācija sākās 90. gadu beigās, un tās mērķis bija maznodrošinātie Hispanijas un afroamerikāņu rajoni. Vespucci bagāto kultūru un vēsturi aizstāja tūristu slazdi un miljoniem dolāru vērtas mājas. Šo procesu veicināja bandas rīkojumi, kas bija vērsti pret Vespuči 13 un viņu melnādaino un spāņu sāncenšiem, bet cieta ne tikai bandas locekļi, jo bieži tika ietekmētas arī viņu ģimenes un kaimiņi. Sāka palielināties īres maksa, mājokļu cenas un dzīves dārdzība, kā rezultātā daudzas ģimenes ar zemiem ienākumiem pārcēlās pāri pilsētai uz pieejamākiem rajoniem Dienvidlanozā. Tā rezultātā atlikušajām grupām ir mazāk jaunu cilvēku, kas var ietekmēt un iesaistīt savās rindās. Starp tuvējām ielu bandām bija vērojama spriedze, par vardarbīgākiem noziegumiem tika ziņots visu 00 gadu garumā. Bandu locekļi tika ieslodzīti vai nogalināti sāncenšu apšaudēs, ieskaitot Ignacio “Spooky” Atenas, augsta ranga Vespucci 13 locekli, kurš tika uzskatīts par nošautu un nogalinātu ar sāncensi Crips kādā ballītē 08. Spoku pilsēta ir viena no pēdējām Vespucci 13 kliķēm, kas darbojas ielās. Viņi ņem savu vārdu no pēdējiem atlikušajiem kapiem, lai izvairītos no gentrifikācijas - “spoku pilsētiņas”, kas pastāv starp Vespucci pludmales tūristu vietām un bagātākajiem rajoniem ap Puerto Del Sol Yacht Club un Vespucci Canals. Spoku pilsēta ir viena no jaunākajām kliķēm, jo tajā bija veci VX3 locekļi (no kliķiem, piemēram, Bay City Locos un Goma Boys), kuri no policijas piesaistīja vislielāko karstumu.

Klātesošs “Vespucci 13” ir ģimene tiem, kuriem nav vienas ģimenes, īpaši tāpēc, ka daudzi locekļi zaudēja mīlestību pret vardarbību un arestiem. Viņi novērtē kopienu, savas reputācijas aizsardzību un Vespuči. Paredzams, ka bandas locekļi izvilks savu svaru, lai nopelnītu pēc iespējas vairāk naudas un savestu kārtībā apkaimi, nepievēršot policijas uzmanību, kā to darīja viņu lielās mājas. Šie ar naudu motivētie bandu locekļi ir bēdīgi slaveni ar savu vardarbīgo uzvedību, jo daži no vecākajiem locekļiem strādā “gladiatoru skolā”, kas atrodas nepilngadīgo ieslodzījumā vai pat cietumā.

 

Informācija par trūkstošām rakstzīmēm Mūsu mērķis ir precīzi attēlot mūsdienu Sureño bandu Vespuči (balstoties uz Venēcijas un Ozolu apkaimi Losandželosā), kas cenšas atjaunoties, zaudējot lielāko daļu tās locekļu un kliķu. Lai gan mūsu mērķis ir attēlot šo jēdzienu pēc iespējas reālistiskāk, visā tekstā būs norādes uz izdomu. Šim projektam būs vienāds uzsvars uz ielu bandu un tās nelikumīgajām aktivitātēm, kā arī kopienu un kādu meksikāņu-amerikāņu ikdienas dzīvi, kas aug gentrifikācijas ielenkumā. Mēs augstu vērtējam kopienas roleplay un atmosfēru, ko smagi ietekmē Čičano kultūra, tāpēc mēs vērtējam arī tos varoņus, kuri nav pilntiesīgi bandu locekļi vai kuri ir atbalsta lomā. Mēs ļoti mudinām tos, kas vēlas ar mums roleplay, veltīt laiku arī kultūras izpētei. Ja šī frakcija jūs interesē, varat brīvi izveidot personāžu un sākt RPing programmā Vespucci, kad tiek atvērts serveris. Tiem, kas vēlas pievienoties frakcijai un iestāties bandā, RP vajadzētu būt meksikāņu-amerikāņu pusaudzim, kas nav vecāks par 16 gadiem. Tēviņu tēviņiem būs vieglāk iesaistīties, bet sieviešu kārtas personāžiem (īpaši friends/family/girlfriends) Hispanijas bandās ir svarīga loma.Tiem, kas vēlas pievienoties frakcijai kā vietējiem, kuriem nav nodoma pievienoties šai grupējumam, jūsu iespējas ir daudz daudzveidīgākas, bet mēs joprojām mudinām uz meksikāņu un amerikāņu raksturu. Ielu bandām ir dziļas saknes savās kopienās, un bandu locekļi nav vienīgie cilvēki, kas iesaistīti šajos stāstos. Ja jums ir nepieciešams padoms par rakstura (vīrieša vai sievietes) izveidi, nevilcinieties to ievērot. Mums ir pamatīga izpratne par šo jēdzienu, un pietiekami daudz informācijas, lai palīdzētu jums radīt kaut ko īpašu. Esmu vairāk nekā priecīgs apspriest DM jautājumus par bažām, ierosinājumiem, neatbilstībām vai attēlošanu. Ja jūs jūtat, ka jums varētu būt avoti, kurus mēs varētu izmantot, aplūkojot, tad jūtaties brīvi sūtīt viņiem savu ceļu, un es varu to izplatīt pārējiem locekļiem. Mēs visi esam šeit, lai dienas beigās būtu labs laiks. Pievienojoties frakcijai kā bandas loceklim, jūs automātiski dosiet F3 iespēju, nogalināt savu char , ja radīsies piemērota situācija.

Pēdējo reizi rediģēja Collins, 2021. gada 24. oktobrī, 02:22.

​​​​​​

hoodsta
Bijušais administrators
303 atbildes forumā
Online: 41d 11h 50m
Redzēts 27. februārī, 18:53
Pievienots, 2021. gada 24. oktobrī, 11:56
0
post

plagiaatisms un google tulkotaajs, https://community.ls-rp.com/for…7-vespucci-13/

veido jaunu teemu, ja veel gribi taisiit savu frakciju

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0