Iesniedzot lieguma apelāciju
• Lai vieglāk izsekot līdzi izveidotajam saturam, tā nosaukumam ir jāatbilst šim formātam:
[Liegums] Tavs lietotājvārds - Administrācijas locekļa lietotājvārds
Piemērs: [Liegums] yostu - GoblinX
*Gadījumos, kuros nerāda administrācijas locekļa lietotājvārdu rakstīt vienkārši [Liegums] Tavs lietotājvārds
• Atkārtotu apelāciju drīkst rakstīt ne ātrāk kā vienu nedēļu (7 dienas), pēc iepriekšējās apelācijas izskatīšanas.
Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz apelāciju
Tavs lietotājvārds: suklis
Tavs sērijas numurs: 1D52B9755D87D96EFC0654A6E41640F2
Administrācijas locekļa lietotājvārds: Bīstamais
Liegumas saņemšanas datums/laiks: Aizvakar laikam neatceros :/
Lieguma saņemšanas iemesls: Nu kr4 stāstu.... Bij tāda situācija ka es ietriecos iekšā mentā,un ļeva aizpisu un kko occ uzdirsu... Un aizbraucu prom. Pēc neilga laika mani Casttalani mani freez un tur paskaidroja un teica nākošreiz sodīs. Es tāds labi,aizeju AFK un atnāku back man prosta 6h par neko,kaut vai es visu ar kastani izrunāju. Pēc kā sāku dirsties ar to Bīstamo un njam,ja vajag varu palūgt piedošanu,reali sory :/
Komentāri: Nu ja būtu iespēja var unban? :/
Ja uzskati, ka lieguma ilgums ir pārāk ilgs vai nepatiess, tu vari panākt izmaiņas iesniedzot pēc iespējas vairāk pierādījumus. Pastāv arī iespēja, ka ar savu darbību labu paskaidrojumu vai nožēlu liegums var tikt samazināts vai noņemts, atkarīgs no ilguma un vēstures.
Ierunājās Kicka lielākais TROLLIS?
Veru ciet, pamatojoties uz to, ka lieguma termiņš jau ir iztecējis.
Atbalsta sadaļā var rakstīt sudzību par administrāciju, ja vēlies, lai notikušais tiek izskaidrots saprotamākā valodā.
Ja es nemaldos šis pat nebija bans, bet gan OOC jails par spēles pamešanu lomuspēles laikā.
Twizzy, jur, Skrevele, sencis., Jitzie, Avatars, zetto, Enija, Hačiko, Gozmit, Loews, Maruzha, 💜 Tvaiciņš 💜, MarkusBlad, Gangsta, Draugs, RageQ, ELSB, daunars, Sicitisss, nauriks, Lauris29, Tropkillaz, Valchhaaa, blaze, bLank, Markuss777, Kapracis, 518293182, Dinčaa, GoblinX, Sc4rLV, niksniklaavss, EBK, Ryan Gosling, Laurz, DriverOG, martinsh, dandijs, Assassin, LuckyDonut, gxngmember, DidzzyS, perseverance, Castellani, FalkeLV, Negro, samantiina, sukamaniramurs, archaa, raivorijs, joberis, draiver, annija, Tominsh, FL3X