bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Social media
6
0
topic
PILSĒTAS ATTĪSTĪBAS ATSKAITE
perseverance
Lietotājs
14 atbildes forumā
Online: 1d 21h 28m
Redzēts 2021. gada 18. augustā, 19:07
Pievienots, 2021. gada 10. jūlijā, 01:18

 

Pilsētas attīstības atskaite

Ir pagājis ievērojams laiks, kopš Nacionāl-centralizācijas, pragmatisma un desegregācijas progresīvā partija tika ievēlēta Los Santos valdībā ar pārsvaru, kas saglabāsies vēsturē. Partijas valde ar prieku steidz iedzīvotājus informēt par tās pašreizējo progresu, padarot Los Santos par pilsētu pieejamu un drošu visiem.

 

Stabiņi ielās

Stabiņi Los Santos ielās, kas nodala velojoslu vai ietvi no braucamās daļas, ir ātrs un ērts risinājums, kas ieviests, balstoties ceļu satiksmes negadījumu statistikā galvaspilsētā. Stabiņi vietās, kur ielu šķērso kājāmgājēji, samazina gājējiem pārvaramo distanci, bet braucējiem vizuāli rada šaurākas brauktuves sajūtu. Šis ir ievērojams uzlabojums Los Santos infrastruktūrā, kas mūsu ielās rada 21. gadsimta sajūtu.

 

Publiskās drošības departaments

Glābšanas dienesta servisi gadiem pilsētā bija deficīts. Mūsu partija ir veikusi ievērojamas izmaiņas, pašreizējos policijas darbiniekus trenējot arī kā pirmās palīdzības sniedzējus, un glābšanas dienestu apvienojot ar policijas departamentu. Tagad gan likumsargājošās iestāde, gan pirmās palīdzības medicīna, gan ugunsdzēsēji aktīvi strādā zem viena jumta.

 

Būvdarbi iepriekšējā lidostas teritorijā

Valdība ir īstenojusi ievērojamus būvdarbus vecās lidostas teritorijā. Tajā tiks ieviestas neskaitāmas dzīvesvietas, lai uzlabotu pilsētas iedzīvotāju dzīves kvalitāti. Būvdarbi ir beigu stadijā un valdība cer tuvākajā laikā projektu nodot iedzīvotājiem.

 

 

Kas tālāk?

Tiks būvēta jauna Los Santos lidosta, un Los Santos valdība īstenos publisko-privāto partnerību, nodrošinot pilotu apmācību un licencēšanu. Jaunā lidosta ļaus izveidot lielu skaitu darbavietu. Valdība sola šo projektu īstenot jau šī mēneša laikā.

 

L A B D I E N

Lietotāji skatās šo tēmu: 0