Sludinājumu portāls
topic
Pārdodu E34Pievienots, 2021. gada 09. jūlijā, 08:04
Pārdodu E34 2.5
Auto apskate ir izieta auto ir uztādīts lvl 3 čips, lvl 3 lenķis, lvl 1 drifts no auto var izpiest 241km/h cena būtu 100 tūkstoši protams cena runājama ir iespēja arī maiņas varijanti.
Zvani man - 490164
Mans ēpasts - Mazspuika@kick.lv (pm)
Pēdējo reizi rediģēja 💜 Tvaiciņš 💜, 2021. gada 09. jūlijā, 09:22.
Ņemu 70 pakas tagad
75k, sazinies ar mani.
90 pakas , droši raksti man
100 pakas, dod ziņu
115 pakas , esmu klāt jau pie csdd
140'000$ un ņemu, vairāk noteikti nesolīšu.
pārdots.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 57 ( 530 skatījumi )
dandijs, nauriks, 💜 Tvaiciņš 💜, Flexits, jurislips, skapis, RageQ, Jitzie, Osmans, Artiss, Traktorists, sluker, Flecher, Liepinshh, astr0q, Reljefs, Rixhijs, Origo Urla, Sicitisss, ♰𝕯𝖊𝖓𝖌𝖊𝖗♰, TurboRaķet, MarkusBlad, Kriksis, yanchux, Ricins, GhostSpocer, Markuss777, raivorijs, ricis, DidzzyS, sukamaniramurs, LuckyDonut, DevilG246, Draugs, Valchhaaa, buffrider, N1ce7ry, DriverOG, archaa, Castellani, Andruha, Skrevele, smifnwessun, juppi, Negro, niksniklaavss, Murish, EBK, Loews, Tominsh, RainersK, Enija, Maruzha, blaze, 518293182, LUĪZE, joberis
dandijs, nauriks, 💜 Tvaiciņš 💜, Flexits, jurislips, skapis, RageQ, Jitzie, Osmans, Artiss, Traktorists, sluker, Flecher, Liepinshh, astr0q, Reljefs, Rixhijs, Origo Urla, Sicitisss, ♰𝕯𝖊𝖓𝖌𝖊𝖗♰, TurboRaķet, MarkusBlad, Kriksis, yanchux, Ricins, GhostSpocer, Markuss777, raivorijs, ricis, DidzzyS, sukamaniramurs, LuckyDonut, DevilG246, Draugs, Valchhaaa, buffrider, N1ce7ry, DriverOG, archaa, Castellani, Andruha, Skrevele, smifnwessun, juppi, Negro, niksniklaavss, Murish, EBK, Loews, Tominsh, RainersK, Enija, Maruzha, blaze, 518293182, LUĪZE, joberis