Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz moderatora amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 1 mēnesi [ + ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ + ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ - ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ + ]
• Spēju būt neitrāls/-a konfliktsituācijās [ + ]
• Man ir labas latviešu valodas zināšanas [ + ]
Anketa
Vārds: Ralfs.
Vecums: 17
Sasveicināšanās topiks: https://mta.kick.lv/forums/topi…au/?post=53208
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): wazijs.
Pieredze šāda veida amatā: Pa lielam nekādas baigās, ilgstošās pieredzes nav, jo nekad neesmu rāvies uz šada veida amatu. Protams ir palīdzēts, moderēts uz neilgu laiku mazs pazīstamos forumos.
Motivācijas vēstule: Moderatoru ir daudz, bet reizēm to pietrūkst kādos noteiktos laikos. Pašlaik aktīvi ir divi, bet kā jau mēs zinam forums ir diezgan liels, aktīvs un ar biedriem kuri tīšu prāt pārkāpj noteikumus. Esmu adminējis šajā projektā un savā ziņā sevi pierādījis no labās un sliktās puses, bet ar šo es cenšos pateikt, ka kārtību spēšu uzturēt un ar noteikumus zināšanu nebūs lieku problēmu. Varam ņemt šodienu par piemēru kad forumā notika normāls "haoss". Šādam pasākumam nebūtu jānotiek forumā, jo mēs visi labi zinam, ka tas aizbiedē jaunos spēlētajus.
Uz šo amatu es grasījos pieteikties jau laiku atpakaļ, bet proti bija vairākas personas kuras tika pieņemtas. Šeit es varu rakstīt un rakstīt, tomēr ja tiks sniegta šī iespēja, tad teikšu to ko minēju citiem, nebūšu no tiem kas piečakarēs vai liks vilties.
Ko lai vēl pasaku, cerams ka dosiet iespēju, jo nu jebkurā gadijumā statusu var noņemt. Forumā ir nepieciešams vairāku cilvēku palīgi, kas varētu kontrolēt darbības forumā, lai neveidotos kādas neskaidrības vai kāds ko nepārkāptu un ja pārkāp, tad attiecīgi aizrādīt/sodīt.
bazara nav, no manis rekomendacija.
Kruts pacans suka šim liels par.
ja offic par
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
Par #katra pudele kā kārums
ja
atbalstu, krutc puiks
rekomendacija
'' Who you wanna hate now?
Pretty soon you gonna hate me ''
rekomendacija
aktivs
komunikabls
ko vel vajag
Smith Wesson - macitajs- DZĪVS
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
Lohins bet par
Protams PAR, poh par pagātni, jāskatās uz nākotni. Labākais pipars ciemā un rajonā.
amsterdam, Negro, jurislips, rackzz, Jitzie, Ricins, Bushmaniss, LaMpAcKa, Efrehs, Luwii, friend of deer, Sicitisss, yanchux, Dayzer, Sharper, MaryJane, Nuwzys, Lauris29, Gozmit, RageQ, pagarinatajs, uravnobeshen, ivanovs, sippa, martinsh, Kapracis, bLank, nauriks, dmer777, LMD, LuckyDonut, Lindy, FL3X, Loews, RainersK, Tējaaa, Gangsta, Kristers, 9Boz, Raivis, draiver, PETER1ZZ, marats, Ofkors, Andžīts, Laurz, archaa, Draugs, daunars, Castellani, klassiks, Artix, Murish, Enija, hoodsta, Bosch, LUĪZE, Valchhaaa, DidzzyS, dandijs, Emmet_Bowman, Tropkillaz, samantiina, Scrubs, 𝙀𝙨𝙠𝙖, 518293182, raivorijs, Biezaputra, Maruzha, tavsmurgs, niksniklaavss, Sneaky, dqlepey^^, Kiwix, Ryan Gosling, CarD, smifnwessun, juppi, Assassin, ELSB, Hačiko, 7n4_, 2Pac, annija