bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
25
3
topic
Uzrauga pieteikums
GoblinX
VIP
Jančukiņš
301 atbildes forumā
Online: 32d 17h 58m
Redzēts 2022. gada 05. septembrī, 22:52
Pievienots, 2021. gada 25. maijā, 11:47

 

Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu

Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi

• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ X ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [X  ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ X ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ X ]


Anketa

Vārds: Jānis

Vecums: 20

Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Skyforger/GoblinX

Izveidoto personāžu saraksts: Western Antares.

Pieredze šāda veida amatā: Diezgan liela, jo pats esmu pavadījis vairākus mēnešus apmācot spēlētājus, kā arī daudz piedalījies apmācībās, konsultējot jaunos uzraugus utt.

Pieredze lomuspēles jomā: Nav diezko liela, pamata zināšanas ir, varbūt tāpēc, ka nevēlējos iesaistīties lielajos grupējumos/organizācijās, lai attīstītu lomuspēli, bet visas iespējas mainīt to.

Servera /history ekrānšāviņš: Vēlāk pievienošu, ja tas ir nepieciešams.

Motivācijas vēstule: 
Ar ko nu lai sāk pat nezinu. Vēsturi daudz neiesaistīšu, jo dzīvojam tagadnē. Aizejot no īpašnieka amata, izskanēja piedāvājums palikt kā administratoram, bet es atteicos, jo uz to brīdi bija situācija "viss vai nekas". Tagad pat nožēloju, varbūt nebūtu es bijis tik aktīvs, bet saglabājis vietu serverī. Laiks skrien nemanot, nesen bija 2 gadi, tagad jau pagājuši ir 7 gadi, kopš mta sāku spēlēt. Atskatoties uz notikumiem pagātnē, gājis ir visādi gan labi, gan slikti. Pēc dienas, kad atkāpos no īpašnieka amata, saņēmu vairākus piedāvājumus no citiem serveriem ar aicinājumu, pēc palīdzības, daudziem atteicu, piekritu, pēc manām domām daudz sološākajam projektam(lomuspēlei). Bet arī tur es neatradu savu vietu, darīt ir ko tur, bet kas dara nav. Komandas darbs diemžēl tur ir pašvaks, lai arī cik tehniskos darbiniekus viņi pieņemtu, tas nepalīdzēs. Nevēlos nevienu aprunāt/apsmiet, bet tā diemžēl ir skarba patiesība. Biju pazudis 4 mēnešus no mta vispār, kas man kalpoja kā atpūta arī no datora un bija laiks salikt visu pa plauktiņiem. Nopērkot datoru, ienāca prātā "vajag atkal mta nolādēt", un hops, kur nu citur es iešu spēlēt, ja nu vienīgi ne kickā. Protams, esmu sūdus taisījis visādus arī pēc aiziešanas, bet kurš to nav darījis, tā padomājot, bet tāpat tiek dotas iespējas.Ar aktivitāti, būs kā arī citiem, jo darbs/ģimene, tāpēc nesolu vairs 10-14 stundas dienā, kā agrāk. Protams, atradīsies heiteri atkal, bet kā jau iepriekš, es tam nepievērsīšu uzmanību, neesmu atgriezies, lai ar kādu strīdētos vai kādu nosodīt. Neturu ne uz vienu ļaunu prātu, kā nekā visi esam cilvēki un lielākā daļa mainās uz labo pusi. Jautāsiet, kāpēc tev to vajag, jo es no dzīves esmu izpalīdzīgs neskatoties uz sarežģitajiem apstākļiem, tāpēc arī piesakos par uzraugu, lai spētu palīdzēt spēlētājiem, nevēlos sēdēt malā, ja ir iespēja piedalīties. Kā saka, kas nemēģina, nevinnē. Ceru tiks dota iespēja sevi pierādīt. Paldies jau iepriekš.

 

9Boz
Servera administrators
Frakciju komanda
VIP
Veterāns
362 atbildes forumā
Online: 36d 14h 36m
Redzēts 26. aprīlī, 16:39
Pievienots, 2021. gada 25. maijā, 15:50
1
post

visiem reaction itka pieteiktos uz owneri, wtf. Došu par, pirmkārt nav 12 gadi, otrkārt esi bijis klāt dogam, kurš lowaks itkā nav, ganjau kautko iemācījies, nevar tā būt, ka neko, treškārt, tu piesakies uz gm, ja nesaies, nesaies, labākais kandidāts tāpat esi, salīdzinot ar tiem, kas te raksta pieteikumus.

https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608

 

CarD
Lietotājs+
579 atbildes forumā
Online: 20d 9h 15m
Redzēts Vakar, 20:16
Pievienots, 2021. gada 25. maijā, 16:04
4
post

Nu sveiks, cienijamais nu dārzeni

Ieraugot šīs tēmas autoru nu es vienkārši nomiru.

Nu labi, bet ja pa nopietno uzreiz pateikšu NĒ no savas puses! Kā jau zināms tu 2019 biji servera īpašnieks un tas roleplays bija vienkārši drausmīgs. Ļoti daudzi iesniedza vairākas sūdzības, jo vienkārši tu kā projekta vadītājs tikpatkā nevienam nepatiki (izņemot tiem kuriem interesēja nu lambo un kautkas tāds, nu paši saprotiet). 

Aizgāji pie doga #PrisonGangRoleplay itkā par to saukto SCRIPTERI un veidoji serveri viņiem nu tā pūlējoties, dienām un naktīm. Es arī tajā laikā pa brīžiem ienācu palūrēt ko klauni dara a bet ko jūs dariet ja resurs nestrādā? - Izdzēs rindiņu par kuru met erroru un tu laimīgs. Arī muti tev atvērt vaļā kad tev teica lai tu kautko salabo bija nejiespējami. Es varētu visu jūsu vārdu vārdnīcu ātri uzrakstīt tagad ''aha, jā.''

pret, jo pasēdēji kā saucamais scripteris iekš prisongang servera un tādēļ ka roleplays tev ir nu vienkārši izcils pēc maniem ieskatiem ko es esmu redzējis. 

Pēdējo reizi rediģēja CarD, 2021. gada 25. maijā, 18:19.

uravnobeshen
VIP
Bijušais administrators
452 atbildes forumā
Online: 41d 18h 32m
Redzēts 11. aprīlī, 14:01
Pievienots, 2021. gada 25. maijā, 16:10
2
post

galvenais i nemizt. rec

Laurz
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Laurič
303 atbildes forumā
Online: 61d 19h 41m
Redzēts 8. aprīlī, 19:05
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 25. maijā, 16:26
4
post

rep,te tāpat staff tīrīšana jātaisa,lūgums castalenni nekomentēt,jo viņš ir līdzīgs tips!

 

 

 

 

Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 14h 46m
Redzēts 26. aprīlī, 12:44
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 25. maijā, 16:51
2
post

Par, jo viņš deva man šeit iespēju GM, bet arī normals pipars


Kapracis
Galvenais administrators
Lojālais lietotājs
ausdrazisfm
735 atbildes forumā
Online: 52d 19h 5m
Redzēts 2023. gada 20. novembrī, 14:10
Pievienots, 2021. gada 25. maijā, 17:21
1
post

 Labākais kanditāts RP vēsturē, pieredze kā uzraugam ļoti liela, bet RP zināšanas klibo, tad pastāsti man draugs, kā tu vari kādu apmacīt, ja tev ir problēmas ar nerviem, bieži psiho dēļ sīkumiem, nevari pieņemt nekādu kritiku. Un overall, neticu, ka tu kā uzraugs baigi ar kaut ko atsķirtos no esošajiem.

Nedaudz rēcīgi palika, kad izlasot šo - Pieredze šāda veida amatā: Diezgan liela,
                                                           - Pieredze lomuspēles jomā: Nav diezko liela 


Motivācijas vēstuli esi rakstījis kā savu biogrāfiju un cik ļoti Tu esi wastojis savus gadus, tikko bija 2 pazaudēti gadi now we are here jau septītais gads iekš MTA, kā Tu vel nessi pat iemācijies galveno RP sastāvdaļu kas ir nelegalās frakcijas, grupējumi, kur Tu parādi sevi ar savu radošumu. Itkā šeit kādam baigi interesē, cik gadus Tu esi pazaudējis.

No offense, personīgi es nevelētos tevi redzēt sastavā, jo saspringtās situācijas ar tevi komunikācija nebūtu iespējama, atkārtošos mazliet, Tu nespēj pieņemt kritiku. Cel sevi augstumos, kaut pats ne ar ko neatsķiries no citiem.
 
Atceros kā šodienu, stāstiji brīnumus par kaut kādiem sevis izdomātājiem projektiem, kur tad tas viss ir draudziņ? 
Noniecināji šo projektu kad aizgāji prom, bet paskaties, tālu nekur neaizgāji.. 

(Ceru, ka pietiekami delekāti izteicos.) 
Paldies par uzmanību!

E: Izdomāju pielabot savu atbildi, lai topika izveidotājs nejustos slikti. 

Pēdējo reizi rediģēja Kapracis, 2021. gada 25. maijā, 21:10.


PETER1ZZ
Lietotājs
PETJONS
363 atbildes forumā
Online: 36d 12h 48m
Redzēts 26. aprīlī, 19:48
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 25. maijā, 17:29
1
post

Goblinx? Nu kkautvai,novēlu tev veiksmi pretendēt uz šo statusu,bet ceru,ka tu nepievilsi mūs..

Pēdējo reizi rediģēja PETER1ZZ, 2021. gada 26. maijā, 13:31.


EBK
Lietotājs
291 atbildes forumā
Online: 14d 9h 44m
Redzēts 20. martā, 18:26
Pievienots, 2021. gada 26. maijā, 13:21
0
post

narcisists bez pamatiem, pret

Mia Khalifa my bitch

Triple Banned Mob, Brothas Behind Bans OPG, Mass DM Crime Family, Metagaming Triad, Powergamer Society, Ajail Syndicate, Never Report Gang

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2021. gada 26. maijā, 13:47
2
post

Es neieslīgšu baigi pagātnē, bet nu mēs esam visi bijuši tādi egoisti at some point, esi bijis pimpis galīgs un mēs to visi zinam, bet nu laikam ir jānovērtē tas, ka reāli uzrakstīji uzrauga pieteikumu šeit neskatoties uz to kāds heits aiz tā visa stāv. Katram ir savs viedoklis par šo, bet vērtējot tevi ar kāda cita pieteikumu, tad iespējas tevī ir lielākas nekā citam. Ceru, ka pa šo laiku esi mainijies un spēsi normāli sastrādāties gan ar administrāciju, gan ar projekta lietotājiem. Pieņemts uz pārbaudes laiku 2 nedeļas.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0