bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Informācija
4
0
topic
TIESAS NORISE
Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 23:55
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 18. maijā, 01:54

Los Santos Department Of Justice, HD Png Download - kindpng

SAN ANDREAS ŠTATA TIESA

TIESAS SĒDES NORISE

 

Šis ir OOC topiks ar informāciju par tiesu. Šāda informācija būtu pieejama grāmatās vai internetā saistībā ar tiesu.

 

Kādos gadījumos tiesa tiek izveidota un ir nepieciešama?

[Civilā tiesa] Tiesu var izveidot jebkurš tad, ja ir nesaskaņas  ar citu cilvēku vai organizāciju, kuru būtu piemērots risināt formāli - tiesā.

[Satiksmes tiesa] Tiesu var izveidot jebkurš tad, kad policijas departamenta darbinieks ir sodījis Jūs nepamatoti vai uzlicis citu sodu, kurš nav noteikts ceļa satiksmes noteikumos.

[Štata tiesa] Tiesu pieprasa prokurors vai policijas departaments, apsūdzot kādu par veiktajiem noziegumiem, vai arī ieslodzītais kurš pieprasa soda mazināšanu un pārsūdz apsūdzības un savu sodu.

Piemēri.

[Civilā tiesa] John  noslēdz līgumu ar Ronald par pakalpojumu sniegšanu, kas nosaka, ka John  katru nedēļu Ronald pārskaitīs 2'000$ par ikdienas telpu tīrīšanu. John pārskaita attiecīgo naudu, bet Lucy Chen ignorē līguma prasības, tādējādi pārkāpjot to. John iesniedz prasību tiesā pret Ronald, kas būtu civilā tiesas sēde.

[Satiksmes tiesa] Jonathan brauca ar atļauto pilsētas ātrumu 60km/h, viņu apturēja policijas automašīna un lika samaksāt sodu par ātruma pārsniegšanu +15/km, Jonathan nepiekrīt un iesūdz virsnieku Milley par nepamatotu soda kvīts izrakstīšanu.

[Štata tiesa] Policijas Departamenta detektīvs Alonzo ierodās avārijas vietā un secina, ka mašīna ir nolidojusi no kalna, jo ir atteikuši vadi. Satiksmes divīzija (deprtamenta iekšienē) ir veikusi transportlīdzekļa atlikumu pārbaudi un secinājusi to, ka bremzes ir tīši bojātas. Izmeklēšanas gaitā rodas informācija, ka mirušais John ir apdrošinājis savu dzīvību uz 50'000$ un vienīgais ieguvējs ir viņa sieva - Luise. Luise'i ir motīvs, nav alibi, visu laiku ir strīdos ar vīru. Beigās izmeklēšana nonāk pie tā, ka Luise'i ir romāns ar citu vīrieti. 

[Štata tiesa] Policijas Departaments uzsāk izmeklēšanu par slepkavību, kurā galvenais aizdomās turamais ir Wade. Departaments ievāc pierādījumus un pieprasa tiesas apelāciju, lai ar prokurora un tiesneša palīdzību apsūdzētu Wade par slepkavību, ko var panākt tikai ar tiesas sēdi nevis tiešiem pierādījumiem.

Satiksmes un civilo tiesu var ievietot jebkurš pēc parauga

 

Kā norit tiesas sēde?

Pēc tiesas tēmas izveides, jebkurš tiesnesis, kas ir brīvs atbildēs topikā ar sākuma informāciju. Tajā ietilps aicinājums advokātam un prokuroram (vai aizstāvībai un prasītājam).

Vai arī, ir iespēja pieprasīt tiesas apelāciju risināt serverī (pagaidām nepieejams), lai mazinātu foruma spamošanu (būs visiem jaierodas vienā laikā). 

KATRA ATBILDE SKAITĀS KĀ TAS, KO ATTIECĪGĀ PERSONA ŠAJĀ TIESAS SĒDĒ TEIKTU, JA TUR ATRASTOS!

Tiesnesis vadīs tiesu, aicinot attiecīgajām personām runāt. 

Kaut gan tas var atšķirties, visbiežāk secība ir tāda.

1. Tiesnesis uzrunā prasības pusi  - KAS IESNIEDZ TIESAS SĒDI, lai atkārtotu viņu stāsta daļu, ko viņi prasa, un kas noticis.
2. Tiesnesis uzrunā aizstāvību viņu versijai.
3. Prasības puse izsauc viņu lieciniekus, lai tie runātu.
4. Aizstāvība var INTERVĒT prasības lieciniekus.
5. Šāds pats process notiek otrādi - aizstāvība izsauc savu lieciniekus, ja tādi ir.
6. Tiesnesis turpina sēdi un ja tas ir iespējams, pieņem lēmumu.

 

Autortiesības 
Command aka Keyboard 
Fletcher

Lietotāji skatās šo tēmu: 0